30.5.2009

Motoristihäppeninki ja ostoshoppinki

Hyvää yötä jälleen. :) Yövuorossa olen, ja nyt on hyvää luppoaikaa kirjoitella kuulumisia. Otsikon ekaan sanaan viitaten selvennän, että Seinäjoella on tänä viikonloppuna SuperRally -niminen tapahtuma. Tapahtuma on kaikille Harley-Davidsonia, Buellia ja Indiania ajaville miehille ja naisille. Ja voi pojat (ja tytöt), että moottoripyöräilijöitä riittää. Kävijöitä odotetaan yhteensä
10 000, ja se on kyllä paljon!Itsellä on ollut jo vuosien ajan hinku päästä moottoripyörän kyytiin. Kuumeilu alkoi vuonna 2005 kun istuin silloisen poikaystäväni kyydissä vkolopun aikana yhteensä yli 1200km ja sitä ennen olin istunut isän pärrän kyydissä pikkulikkana. Kuinka voikin yhdestä aikuisiän istumakerrasta tulla niin kova hinku saada tehdä jotain uudelleen?? Noh, nämä Seinäjoella pyörivät motoristit eivät kyllä yhtään auta tätä kuumeilua. Hinku tuntea tuulen tuiverrus vaatteiden läpi ja ilmavirran kutsu visiirissä on sanoinkuvaamaton... Voih, kunpa joku huolisi kyytiin, edes pienelle kierrokselle. Mutta ehkäpä jonain päivänä tai viimeistään sitten, kun ajan itse moottoripyöräkortin ja hommaan oman pyörän. Sen nimittäin vakaasti aion toteuttaa. :)

No, olen kyllä shoppaillutkin tässä viime päivinä. Valitettavasti en saanut kunnon kuvia (viime postauksessa antamani lupaus) ostamistani lökäpöksyistä ja lökäpaidasta, koska henkarilla ne... no, lököttivät. Päälläni ne... lököttivät ja sängyllä ne... guess what...? Ihanat ne silti ovat, tänäänkin paita oli aivan ykkönen lämpöisellä mutta tuulisella kelillä kaupungilla käydessäni.

Tänään en löytänyt kaupungilta mitään kovin ihmeellistä. 15 kg koiranruokaa :D Mustista ja Mirristä. Koira tykkäsi! No, sitten Lindexiltä kahdet leggingsit ja Anttilasta MaxFactorin kynsilakan, Maybellinen meikkipuuterin (taisi olla ensimmäinen mineraalimeikkini \o/) sekä huulipunan, Rimmelin violetin eyelinerin ja Lumenen meikinpohjustusvoiteen (tai mikä kiillonpoistaja onkaan). En ole mikään kovin kummoinen meikkaaja... Ihan maukka perusjätkä, mutta haluaisin kovasti oppia paremmaksi. Opetella poskipunan ja valokynän käyttö. Kaikkein eniten kaipaisin kunnon opastusta luomivärillä kikkailuun. Haluaisin kuollakseni osata tehdä näyttävän silmämeikin, mutta luomivärien suhteen tyydyn yleensä yhteen sävyyn.. Blääh. Saisikohan joltain meikkaajalta, vaikka maksullistakin, opastusta aiheeseen? Pitääpä udella.

Tein tilauksen lafkaan, jonka osoite on seuraavanlainen: http://www.planet-sports.de/ Ostoskorin kautta Etelä-Pohjanmaalle lähti
Billabongin laukku

Burtonin pipa (hyvä ostella pipoja kun kesäkuu alkaa maanantaina) :D

Reebokin ärtsyn väriset tennarit. :D Näitä odotan melkoisella mielenkiinnolla. Tuleekohan tällaisia oikeasti käytettyä? No, haasteen olen nyt ainakin itselleni heittänyt!

Lisäksi olen voittanut erinäisiä huutoja huuto.netissä. Niistä sitten kuvia, kun tuotteet tulee perille. :)

Taidan nyt keskittyä taas siihen, mistä palkkaakin maksetaan. Kolmen jälkeen, tunnin päästä, saan tähän vartijankin seurakseni. Motoristikansa kun voi välillä villiintyä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)