27.6.2009

Asiaa ja asian vierestä

Alkuun huomio, aloitin tekstin kirjoittamisen 27.6. illalla ja jatkan sitä nyt 28.6. aamulla..


Hiphei, arvatkaa kuka on jälleen työmaalla? Hiukan jo noloakin tällainen, että kirjoitan blogia "aina" töissä.. Saa varmaankin vaikutelman, että laistan työnteosta. :)

Seuraavaksi pienimuotoinen avautuminen: en voi SIETÄÄ tätä kuumuutta! Minut on selvästi rakennettu arktisiin olosuhteisiin, koska energiatasoni laskee vähintään 60% kun lämpömittari näyttää yli 20 ºc ja piipittää punaisella lämpötilan lähennellessä 30 ºc. Toimintakykyni on parhaimmillaan silloin, kun lämmintä on noin 12-15 ºc. Ihmiset ovat hauskoja, kun valitan lämmöstä. Lähes poikkeuksetta kaikki sanovat, ettei saa valittaa nyt kun on lämmintä kun syksyllä/talvella/keväällä on ruikuttannut kylmyydestä. Pointti on siinä, että minä en valitakaan. Olen niitä ihmisiä, jotka eivät koskaan talvella käytä sukkiksia/kalsareita housujen alla (paitsi ihan paukkupakkasilla, jos tarvii olla koko päivä ulkona) ja kotona olen kesät talvet ilman sukkia ja t-paidalla. Maalis-huhtikuussa käytin ekan kerran varvassandaaleja. :) Tiivistettynä siis: olen todella kuumaverinen tyyppi. :D

Toinen harmitus: R.I.P. Michael Jackson. :( Hän oli niitä, joiden kuvitteli elävän ikuisesti, vaikka totta kai ymmärsihän sen, ettei kenenkään kroppa kestä ikuisesti sellaisia operaatioita, hullunmyllyä, median riepottelua ja itseensä kohdistuvia paineita. Oikeastaan saa ihmetellä, että hän ylitti edes 50 vuoden rajapyykin. Mutta silti, ei tuollaista voi käsittää!

En ole koskaan ymmärtänyt (MJ:iin kohdistuvia) pedofiilivitsejä tai kuvia lapsista, joissa on joku mukanaseva kommentti morkaten Jackoa (tai ketä tahansa). Se on paitsi alentuvaa kaikkia pefofiliaa kokeneita lapsia kohtaan, myös maailman naurettavin aihe vitsailla. En hyväksy pedofiliaa missään muodossa, mutta en myöskään ymmärrä vitsailua ja ihmisten "kyllä mä tiedän"-tyylisiä kommentteja. Kukaan meistä ei tiedä totuutta, joten melko turha myöskään lähteä jeesustelemaan, varsinkaan kun miestä ei koskaan tuomittu mistään. Mutta se siitä, minua harmittaa ihan oikeasti tuollaisen musiikillisen legendan ja neron kuolema.

Kolmas harmitus: äitini koiran (syksyllä 2 vuotta täyttävä bokserinarttu, Manta nimeltään) lonkkakuvien tulokset tulivat, C/D. :'((( Ell oli siskolle (joka on Mantan kasvattaja) sanonut kuvia katsoessaan, ettei voi D:nä tulla takaisin. Silloin pitäisi kyllä näkyä jo selkeä lonkkavika ja tämä ell on todella kokenut ja osaa kyllä kuvia katsoa. Ihmeellistä oli myös se, ettei siskolle tulleessa lapussa lukenut mitään syytä tuloksiin (onko kyse löysyydestä, vai lonkkakuopasta vai mistä). Olisiko se sitten peräti nivelrikkoa, sitäkään ei tiedä... Voi muna, nyt ei sitten tule Mantalle pentuja eikä sen kanssa ole juurikaan järkeä käydä näyttelyissä. Harmittaa niin siskon kuin äitin puolesta... Turha koira, jalostusmielessä....tässä vaiheessa luovutin kirjoittamisen lauantain osalta ja päätin että jatkan huomenna/tänään...

Perjantaina vietin vapaapäivää. Sovittiin jo ennemmin viikolla siskon kanssa, että lähdetään Vaasaan ostoksille, mikäli siskon poika ei tule kipeäksi ennen sitä. Poika lähti siis meidän mukaan shoppailemaan. Ja voi pojat, kyllä saa olla ylpeä siitä, miten hyvin se jaksoi meidän mukana! Ikää 7,5 vuotta ja niin vain kulki kertaakaan valittamatta meidän mukana niin vaateliikkeet, sisustusliikkeet, Anttilassa ja vaikka missä muualla. Lopuksi, kun oltiin 4h menty ees sun taas ja me oltiin siskon kans nääntyneitä ja ehdotettiin kotiin lähtöä, poika tokaisi että käydään juomas jotain ja aloitetaan kierros alusta! Ja sisustusliikkeiden kohdalla kommentti oli poikkeuksetta: "ihana kauppa!". Sisko (joka on sisustamiseen hurahtanut pahemman kerran) on jo ennemmin sanonut, että selaavat pojan kanssa sisustuslehtiä yhdessä ja että pojalla on jo nyt todella hyvä maku ja silmää. Luulenpa, että vanhempana tuo poika on painonsa arvoinen kultaa naisten silmissä. ;) Siskolla on myös saman ikäinen tytär (ovat siis kaksoset), joka taas on vaatteiden, meikkien ja glitterin perään. Kunnon prinsessadiiva, eikä puhettakaan että se olisi jaksanut samalla tavalla kiertää kauppoja!

Jotain reissulta löytyikin, seuraavassa kuvasaastetta:

Bokseripatsas, jolla on siivet. IN sisustus, 12e. Rakastuin tähän ja mietin sen ostamista, vaan sisko sitten tokaisi, että ostaa sen mulle palkaksi koiranpentujen hoitamisesta. Mikäs sen parempi palkka boksujen hoitamisesta, kuin bokseripysti? :) Kiitos, sisko! Tämä pääsee seuraavassa kämpässä kunniapaikalle.


Espritin laukku Espritin liikkeestä. Oli alessa 30% joten hinnaksi jäi ~42e. En voinut vastustaa, sävy on juuri oikea pinkki!Tasetit löytyi Indiskasta, 1,90e/kpl. En oo ennen juuri ymmärtänyt lasinalusien päälle, kunnes kaverini "opasti" minut niiden maailmaan. Nyt niiden käyttäminen on itsestäänselvyys. :)
Kortit löytyivät Blossom -nimisestä sisustustaivaasta, 2e/kpl. En vielä tiedä, minne nämä laitan... Liitän varmaan johonkin kollaasiin. Suloisempia kortteja saa hakea!Mehukannusta tuli mummola (ei oma, mutta yleisesti) mieleen. Hemtexistä, hintaa jäi alennuksen ja alennuksen alennuksen jälkeen 1,5e. :D Muumipurkkia oon metsästänyt viimeiset 3kk kissojen ja koirien kanssa. Edellisellä asuinpaikkakunnalla bongasin näitä Cittarista, mutta en tyhmänä ostanut silloin kun kuvittelin löytäväni niitä mistä tahansa. Virheajatus! Ei oo Seinäjoella näkynyt missään, mutta nyt vein Vaasan Anttilasta viimeisen hintaan 5,30e. Jostain aion vielä löytää toisen tällaisen, that's for sure!

Huh, johan tuli asiaa.. Nyt voisi vaikkapa käydä hakemassa aamupalaa raskaan raatamisen jälkeen. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)