9.6.2009

Elämisen sietämätön tylsyys

Yli viikon mittaisen radiohiljaisuuden jälkeen ajattelin aktivoitua. Tässä ei nyt mitään ihmeitä ole tapahtunut viime aikoina.. Olen ollut töissä ja kotona ja... Niin, siinähän ne pääasiat tulivatkin. Viime viikolla siskoni 7-vuotiaat kaksoset (tyttö ja poika) tulivat meille keskiviikkona ja olivat perjantaihin saakka, joten vilinää piisasi. Koko ajan olisi pitänyt olla tekemässä jotain... Onko kaikki lapset, mekin silloin joskus, samanlaisia? En tunnusta ainakaan (vaikka takuuvarmasti olen ollut kärsimättömin kaikista). :D

Kesäkuu ja helteet tuli ja sitten kävikin niin, että kesäkuu jäi mutta helteet katosi. Kuinkas siinä niin pääsi käymään? Helkkarin kylmää on ollut, saisi kyllä hieman lämmetä, että kesäfiilis palaisi.

Viime viikolla myös vietimme rakkaan ihanaisen mutruturpani 9-vuotissynttäreitä. <3 Seniorikenguruni se vain jaksaa porskuttaa, vanheneminen ei juuri tässä papassa näy. Keskiviikkona mentiin aamulla töiden jälkeen koulutuskentälle heittelemään palloa. Rapen ehdoton lemppari on sininen pallo, jossa roikkuu keltainen kumilenksu. Pallo on minunkin lemppari, koska sen saa singottua lähes jalkapallokentän päästä päähän ilman, että tarvitsee pelätä olkapään sijoiltaan menoa. :)


Hyppypyppykoikkaloikkanen!

Korvatkaan ei pysy vauhdissa mukana


Kikkailua :)


No, on tullut jonkun verran kyllä shoppailtuakin, kuten varmaan jokainen arvaakin. Kosmetiikkapuolella kartutin "kokoelmaa" muutamalla kynsilakalla ja ripsarilla.

MaxFactorin kynsilakan ostin siskoni kannustamana, hänellä on juuri samaa sävyä ja ihastuin siihen. Kestikin mukavasti käytössä, vaikkei minulla ollut alus -tai päällyslakkaa (ovat ostoslistalla!). Lumenen Natural Codet ostin sitten kaverini innoittamana, tai siis tuon punaisen. Sinisen ostin ihan omasta hurahduksesta. Punainen on... no, punainen mutta tänään illalla lakatessani kynteni sinisellä yllätyin positiivisesti miten epäteiniltä se näyttikään. Tai sitten minä vain olen teini. Omistanhan minä räikeän pinkkiä ja neonvihreääkin kynsilakkaa. Miksi sininen olisi poikkeus? :P Kynteni ovat joka tapauksessa todella coolit tällä hetkellä. Sitten ostin kehutun MaxFactorin False Lash Effect -ripsarin. Alkoi ärsyttämään yövuoron jäljiltä hinkata Kanebo 38 ripsistä pois, kun on kamala väsy ja nukkumaan tekisi mieli mennä. FLE sentään lähtee normaalipesussa pois. Käytän noita kahta nyt sitten rinnakkain. Uusi ripsari on kyllä todella hyvä, vaikken ole sitä vielä paljoa käyttänytkään. Itse ainakin koen ripsarin olevan parhaimmillaan parin viikon käytön jälkeen.
Pinkki laukku on huuto.netistä. Hain tämän eilen postista. Mahtuu mukavasti olkapäälle ja vetää sisuksiinsa melkoisesti tavaraa, mikä on +++++

Tein myös elämäni ensimmäisen tilauksen http://www.asos.com/ , sieltä ostoskorin kautta tänne päin on tulossa mm.

Ihana cupcake -laukku ei olisi entisessä elämässäni hetkauttanut minua yhtään. Tai ehkä päinvastoin, olisi hetkauttanut sen verran, etten kehtaisi tuollaisen kanssa julkisesti liikkua. Tässä elämässä en välitä, mitä muut laukustani ajattelevat ^__^
Tämäkin on ehkä hieman överi tapaus, mutta ah niin suloinen. <3__<3>

> Jos ja kun puhutaan suloisuudesta niin how about this one? Adorable! :)

Lisäksi tilasin keltaiset perhoskorvikset ja mustia rannekoruja. Niistä ei ollut enää lafkan sivuilla kuvia, niin laitan sitten kun kotiutuvat. :)

Hmmm.... Mitäs muuta... Siinä ne taisivat uusimmat jutut olla. Laitetaan sitten taas kuvia, kun kotiutuneita on lisää. :) Nyt taidan painua keittiöön syömään ilta(yö)palaa, käytän koiran ulkona ja painun nukkumaan. Huomenna olisi luvassa aamulla suht aikaisin heräämistä (hox! klo 9 on minulle nykyään aikaisin), työpaikalla käymistä ja kaupungilla kiertelyä.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo pinkki laukku! =D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, se on kyllä aika namu tapaus. :) Ei ole vain vielä päässyt kentälle tositoimiin..

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)