22.7.2009

Pik-a-poo!

Täällä taasen... Mitään ihmeellistä syytä näinkin pitkään taukoon ei ole, mutta on tässä sattunut kaikenlaista, blogi ei ole ollut ihan ensimmäisenä mielessä. Periksi ei kuitenkaan anneta, vaan tästä noustaan nyt ylöspäin, mitä tulee postaustahtiin. :) Ressiä en ota, että pitäisi tietyllä aikavälillä kirjoitella, mutta jos ei nyt ihan heti tulisi yhtä pitkää väliä, kuin mitä nyt oli..

Mitään järjellistä en oo saanut aikaiseksi, oon vaan lähinnä paiskinut töitä, yrittänyt kotona selvitä työn tuottamasta väsystä tai sitten oon ollut matkalla töihin/töistä kotiin. How glamorous is that?! ;) Jonnin verran oon kyllä kerinnyt tässä ostostelemaankin (missähän välissä??), ja kuvia olisi ripakopallinen, että eiköhän siirrytä ilman sen pidempiä selityksiä niihin..

Tässä taannoin kävin ostoksilla ja mukaan tarttui jos jonkin näköistä juttua. Myös tuo alla oleva vihreä kangas tarttui tuolta reissulta mukaan, kirpparilla se oli nimetty pöytäliinaksi, mutta kokonsa ja materiaalinsa puolesta sopii myös verhoksi. Ah, oon NIIN hulluna retrokankaisiin!

Tätä Fiorellin laukkua oon kattellu Nahkapaikassa ikuisuuden ja nyt kun se oli alelaarissa niin olihan se siepattava mukaan. Baarilaukkukokoelma sen kun vaan kasvaa. Enää tarvis vaan mennä baariin, mutku koskaan ei kerkiä. :P

Qoobsin laukku löytyi samasta kaupasta samalla kertaa kuin tuo Fiorellinkin. Oli todella hankala saada hyvää tai edes välttävää kuvaa, kun salama heijasti niin ikävästi pinnasta. Tuossa on kuitenkin nyörit laukun suulla, joista saa kiristettyä.

Jotain pikkutilpehööriä tuli ostettua Tiimarista. Ballografin kuulakärkikynät ja nimenomaan nuo tuon malliset kuin tuo keltainen on parhaita kyniä ever!

Ihana syntymäpäiväkalenteri! Ennestään mulla on jo samaa sarjaa osoitekirja, ja olen hullaantunut noihin koirien kuviin ja "mieteteksteihin", mitä niissä on.

Ankkameikkipussi Seppälästä. Tämä ei sitten sopinutkaan siihen tarkoitukseen, mihin sitä ajattelin.. Saattaa olla, että teen siskon tyttären tällä joku kerta hyvin iloiseksi. :)

No joo, kuinka noloa on tunnustaa rakastavansa kaikkea pientä ja lapsellista? Rakastan erilaisia killuttimia, ja ostelen niitä ihan keräilymielessäkin. Dark Dudes -sarjan "ötökät" ja erityisesti kuvassa killuva pupu (?) on massasta poikkeavia tapauksia ronskiudellaan, joten sopivat vähän aikuisempaankin makuun. Tai sitten mä oon ainut aikuinen, joka tykkää...

Anttilasta löytyi vekkuli sammakkomuistikirja, jonka sisälehdet on tehty banaaninkuorista. Tässä siis yhdistyvät ilo silmälle (sammakot on jees ja vihreä on aivan paras!) ja luonnolle.

Ed Hardyn kansiot bongasin myös Anttilasta hintaan 0,50e/kpl.


Laukku huuto.netistä. Taustalla näkyy mun isältäni perinnöksi saamani piironki, joka vaatisi entisöintiä... Ei ole siis tuon ruskea minun jäljiltäni. :) Tunnearvo on silti ulkonäöstä huolimatta mittaamaton.

Sisters Pointin laukku huuto.netistä. HooCeen matka valkoisen laukun käyttäjäksi jatkuu...

Sitten taisin tehdä pelimiesliikkeen. Heti kun Michael Jacksonin kuolemasta uutisoitiin, menin (silloin samana yönä) huuto.nettiin ja huusin miehen kokoelmalevyn hintaan 10e. Nyt kun olen hintoja katsonut, niin näistä pyydetään enemmän, of course.

Seppälän aletangosta laukku. Tästä nyt ei ole mitään ihmeellistä kerrottavaa... :)

Äiti ja sisko kävi IKEAssa viime vkoloppuna ja käskin äitiä tuomaan mulle tällaisen huivitsydeemin. Saahan tuohon muutakin ripustettua; toppeja, rintsikoita yms.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä ostoksena Fida Lähetystorilta löytynyt 100% silkkihuivi hintaan 1e.
Siinähän ne kaikessa komeudessaan. Parasta varmaan poikkasta juttu tässä kohtaa ja kirjoittaa myöhemmin toinen teksti, missä on sitten jotain asiaakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)