18.8.2009

Hobb hobb hobbies

Tulipa mieleen kirjoittaa vähän omista harrastuksista ja kiinnostuksen kohteista. Seuraavassa TOP-5 HooCeen vapaa-aikatekemiset. :) Nämä eivät ole missään tärkeysjärjestyksessä.


NRO 1: Jääkiekko

Harrastin ensin 6 vuotta ringetteä, pelipaikkana maalivahti, josta sitten lukion alettua (samalla Seinäjoelta loppui ringette tyystin) siirryin jääkiekon puolelle, edelleen pelipaikkana maalivahti. Pelasin 4 vuotta ja koin löytäneeni THE lajin, ja lisäksi tunsin pelanneeni 6 vuotta väärää lajia. Lätkä soveltuu meitsille paljon paremmin, koska lajissa on enemmän kontaktia, vauhtia ja tilanteita. Eikä oo niin rajoitettua ja säännöillä kyllästettyä itse pelaaminen kuin ringetessä. Jouduin lopettamaan (tai siirtymään tauolle, kuten itse sanon) kun menin armeijaan kesällä 2005 ja sitten muutin opiskelemaan paikkakunnalle, jossa ei ole naisjoukkuetta... Haaveena ja vakaana aikeena on aloittaa pelaaminen uudelleen, jahka vakiinnun paikkakunnalle, missä joukkue on.

Edit. Niin ja kuvassahan on lempijoukkueeni, Oulun Kärppien, maalivahti Tuomas Tarkki. :)NRO 2: Suomen metsä

Rakastan Suomen metsiä! Niissä voisi liikkua tunti (ellei jopa päivä-) kaupalla, eikä niihin kyllästy koskaan. Jos pitäisi valita, rakentaako talo metsän reunalle vai meren rannalle niin tää valitsis metsän sekuntiakaan empimättä.


NRO 3: Pyöräily

Omistan kaksi fillaria; 7-vaihteisen Nishikin hybridipyörän, jolla ajan pidempää matkaa ja sitten äidiltä perityn mummiskan, jonka olen maalannut mustavalkoiseksi (valkoinen pohja, mustat lehmäläiskät, eturapakaaressa nimikirjaimet ja takarapakaaressa teksti AMMUU). Mummiska on vieläpä fiksu fillariksi: se on pöllitty neljä kertaa (äitiltä 3, multa kerran) ja aina on löytynyt. Viidenteen palaamiseen en usko, joten varjelen pyörää ihan hulluna.NRO 4: Koirat
Varmasti on tullut jo esille, että olen koiraihminen. Rakastan koiria ja mitä isompi, massiivisempi, enemmän kuolaava ja silmät lurpalla oleva yksilö tulee vastaan, olen myyty. Lempirotujani ovat bokseri (surprise, surprise), rottweiler, bordeauxindoggi, englanninbulldoggi ja welsh corgi pembroke. Corgit ovat melkoinen ylläri listalla, koska ne ovat todella kaukana siitä, mitä normaalisti koirassa ihailen. Seuraava koirani (jos/kun siis otan pennun) tulee olemaan corgi.


NRO 5: Lukeminen
Paljastan teille jotain, mitä harva lähipiirissänikään tietää: rakastan Harlequinin pokkareita. Tiedättekö ne marketin lehtihyllyn reunassa olevat pienet, 160 -sivuiset, kirjat? Niitä voisin ahmia kirjakaupalla. Yhden lukemiseen menee noin 1,5 tuntia ja omistan näitä pokkareita, "roskaromsuja" kuten tätini sanoo, pauttiarallaa yli 300 kappaletta. Luen kyllä ihan "oikeitakin" kirjoja, tosin nyt kesän aikana lukemiset on jääny minimiin. Viimeksi luin kirjan nimeltä Myyty! joka kertoo, kuinka isä myi 2 tytärtään Briteistä Lähi-Itään vaimoiksi ja kyseessähän on siis tositarina.

Onhan noita paljon muitakin kiinnostuksen kohteita, mutta tässä pintaraapaisua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)