22.8.2009

Kirpparia ja markettia

Heräsin tänään ennen kymmentä siihen, kun äitini tuli huikkaamaan, että hänen pitää olla tunnin päästä töissä (käymässä, ei työskentelemässä). Oltiin illalla sovittu, että meen sen kyydis Seinäjoelle ja kierrän parit kaupat sillä aikaa kun se on työmaalla. Otettiin Rapsu mukaan ja mähän ehdin tunnin aikana tekemään vaikka mitä! :)

Ekana suuntasin Seinäjoen suosituimmalle (tästä ei ole nyt tähän hätään iskeä faktaa pöytään, mutta väitän silti näin) kirpparille; Ullakolle. Sieltä löytyikin sitten Marimekon meikkipussi (ah, mikä nostalginen kuosi!), joka taitaa päästä ihan arkilaukkuun sisältöineen, jahka saan sinne sisältöä ostettua. :) Hintaa pussilla oli 4 euroa. Lisäksi löytyi Fri Finlandin ruskea laukku hintaan 2 euroa. Tää taitaa päästä ihan rönttökäyttöön, kun tarvii ekstralaukkua työpaikalle tai yökylään tms.


Matka jatkui Ullakolta Kierrätyskeskukseen, josta ostin mustan ylinolalaukun hurjaan 50 snt hintaan! :O Juhliin aion tämän käytön pyhittää. Vielä pitäisi löytää täydellinen clutch -mallinen juhlalaukku, mieluiten vintagea... Äitillä olis täydellinen, mutta se ei luovu siitä. Höh.Sit kävin vielä yhdellä kirpparilla, josta ostin kaksi Harlequin -pokkaria. Lukemista vapaapäiville. :) Sitten hain äitin ja mentiin yhdessä käymäs yhdessä liikekeskuksessa. Lindexiltä ostin ihanan lämpöisen pidemmän mallisen neuleen, josta en saanut järkevää kuvaa... On siis lötkömallinen, ei nappeja tms. kiinnitystä edessä. Parhautta syksyksi ja talven kylmiin iltoihin. Sen hinnaksi jäi 25e kun mukana oli postissa tullut 30% alelappunen. Cittarin kautta kotiin, sieltä löytyi Maybellinen luomivärinelikko, jota oon kuolannut jo kauan ja lisäksi ostin uuden body lotionin. Kaverilla oli tätä ja ihastuin sen tuoksuun & koostumukseen. Jos vaikka sais aloitettua jokapäiväisen rasvauksen. Jäänyt ihan syntisen vähälle viime... ööh... vuosina..

Kun päästiin kotipaikkakunnalle, päätin vielä korkata yhden kirpparin. Ja ostin kengät! Hintaa näillä oli 4,90 euroa, joten pahaa tappiota en tee vaikka ne hajoaisi kahden käyttökerran jälkeen. Sopii jalkaan kuin nakutettu. Näitä aion käyttää ihan arkena, uu mikä naisellinen vallankumous! :D


Kotona surffailin netissä, kunnes siskoni toi toisen koiristaan, Hetan, mulle hoitoon huomiseen (lauantaihin) saakka... Vein Hetaa ja Mantaa kentälle juoksemaan ja sit pitikin jo mennä luovuttamaan autoa äitille, kun se lähti Helsinkiin yhden tuttavan hautajaisiin. Koko viikonloppu yksinoloa... Eikä tarvi edes töihin! Jesh! Huomenna ajattelin parin tunnin unien jälkeen suunnata Seinäjoelle, jäi nimittäin pari juttua parissa paikassa kaihertamaan.. Mutta niistä sitten myöhemmin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)