23.9.2009

Aa-aa-aaa-aaatshiuuuu!

Tervehdys vaan täältä *atssshiuuuu-niisk-öäärghhgg* flunssan kourista. Loppuviikosta se sitten iski meikäläiseenkin, vaikka yritin taistella vastaan sen minkä vaan pystyin. Ei auttanut ei, viikonloppuna kurkkukipua, sunnuntaina nuhaa ja nyt podetaan nuhan ja yskän välimaastoa. Mulla on vielä mukavana ekstravikana se, että kun poden lentsua, se menee väistämättä poskionteloihin (=poskiontelotulehdus). Tämä kerta ei ollut poikkeus, joten poskipäiden ihana kumahtelu ja paineen tunne kumarrellessa on täällä jälleen. Noh, töiden puolesta tämä meni aika hyvin (tai "hyvin"), koska tällä viikolla en ole töissä kuin to-pe välisen yön. Saan siis potea aikalailla rauhassa.

Viime lauantai-sunnuntai välinen yövuoro meni seuraavien troppien voimalla:

Yllätyin siitä, kuinka hyviä noi keltaiset Strepsilsit oli. Ostin niitä piiiiiiitkästä aikaa hampaat irvessä, kun en muitakaan vastaavia osannut ostaa. Muistelin noiden olevan tosi pahoja, mutta joko mulla on makuaisti muuttunut, muistan väärin tai noiden maku on muuttunut. Veikkaan vaihtoehto kakkosta. Suklaa on sitten vaan lääke kaikkeen ja auttoi se nytkin, aina tilapäisesti. Kryptot olikin sitten psykologinen vastaisku flunssaa vastaan; kun keskittyy johonkin probleemaan oikein kovasti, unohtaa (melkein) kaikki kiputilat.

Käsidesiä meni yön aikana varmaan 1/3 pullollista...


Äitini on tämän viikon lomalla, joten maanantaina sain kuningasidean heti herättyä: "Äitiiiii, lähetäänks Keskisen Vesaa moikkaamaan?". Lähdettiinhän me.
Olo ei ollut mikään mahtavin, mutta sitkeästi vaan tuli taas nurkat koluttua läpi.

Oon himoinnut jo ties kuinka kauan Vääpeli Körmy -DVD:tä. Isä opetti mut aikoinaan katsomaan Körmyjä ja sillä tiellä ollaan edelleen; osaan leffat Uuno Turhapurojen ohella aikalailla ulkoa. Mietin siellä hyllyn edessä, että ostanko kaikki 5 leffaa erikseen (á 6,95e), jolloin kaikissa leffoissa olisi se oma kansi vai ostanko 5 levyn boxin (16,95e), jolloin se on halvempi mutta jäisi ne jokaisen leffan "kansikuvat" pois. Päädyin ostamaan kaikki erikseen. Myöhemmin olisi kaduttanut katsella sitä yhtä ja samaa kantta, jonka alla on kaikki leffat.


"Nimeni on Körmy, arvoni on vääpeli ja tehtäväkseni on armeijan ylipäälikkö määrännyt teitän kouluttamisenne." Heikki Kinnunen on roolissaan yksinkertaisesti mainio! Onneksi itsellä ei armeijassa ollut tuollaista kouluttajaa, siellähän ei muodossa olisi pystynyt olemaan nauramatta (vaikka kaikenmoisia skappareita sitä tuli nähtyä ja niille naurettua).

No joo, lisäksi tuli taas hamstrattua vähän kosmetiikkaa. Lumenen syksyisen oloinen harmaan sävy oli alekorissa, joten se lähti enempiä empimättä matkaan mukaan. Lumenen Natural Codelta omistin ennestään yhden huulikiillon ja olen ollut siihen tyytyväinen, joten ostin toisen, tällä kertaa arkeen sopivan Sheer Nougat -nimisen sävyn. Keltainen kynsilakka kielii menneestä kesästä. On muuten melkoinen väriläiskä kynsissä!
Tiistaina ajelin alkuillasta Seinäjoelle kauppoihin etsimään meille kotiin tietynlaista kannellista koria. Ei löytynyt, mutta jotain muuta kyllä. Minimanista ostin Rimmelin huulikiillon, josta ei pahemmin ole sanottavaa. Se on huulikiilto ja piste. Blistexiltä on taas tullut uusi huulirasva ja kun siinä oli tuollainen jännä tuo... ööh... suuosa (??), joka "hieroo" huulia niin päätin ostaa senkin. Blistexin huulirasvat on muutenkin allekirjoittaneen lemppareita. Jotkut sanovat, että merkin rasvat kuivattavat huulia, jolloin rasvaa saa olla koko ajan lisäämässä, mutta itse olen saanut apua rohtuneisiin huuliin paremmin kuin muilta merkeiltä.

Lisäksi täydellinen heräteostos: Eveline Cosmeticsin (never heard?) huulikiilto, jolla on huulia pullistava vaikutus (ja sitä on kuvattu varsin radikaalilla ruisku + ruksit ympärillä -kuvalla). En ole vielä kokeillut tuotetta, mutta kun kokeilen, kerron kyllä tuliko minusta Angelina Jolie II.


Lindexiltä ostin lökäpökät, joista en ottanut kuvaa, alkkareita ja kuvassa näkyvän laukun. Hyppysissä oli -25% -kuponki, joka poltteli kukkarossa sen verran, etten voinut laukkua(kaan) vastustaa. Tämän taidan ottaa seuraavan kerran mukaan hippaloimaan.

Siinähän ne tärkeimmät. Tällä viikolla olisi ohjelmassa hävityksen kauhistuksen siivoamista (eli huoneeni), koska äitilläni on viikonloppuna 60-vuotissynttärit... Aluksi ei pitänyt olla mitään juhlia ja nyt yhtäkkiä vieraita on tulossa sekä lauantaina ETTÄ sunnuntaina. Naiset, ei ne osaa koskaan päättää! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)