4.9.2009

I'm so excited and I just can't hide it

Postaus aloitettu 4.9. ja jatkettu/päätetty/julkaistu 7.9.

Tämä viikko oli kyllä jännitystasoltaan elämäni pahin! Voi jukra etten sano!

Tiistaina olin menossa autokouluun (korotin ajoneuvoluokkaa B:stä BC:ksi, suomeksi sanottuna ajoin siis kuorma-autokorttia), kun osuin rengasratsiaan. Juuri edellisenä perjantaina ennen minun, äitin ja koirani lähtöä Joensuuhun (josta kerron seuraavassa postauksessa lisää kuvien kera) katsoin vasenta eturengasta, että siitä kyllä sakko irtoaa mikäli osun ratsiaan. Ja *tadaa* siinä sitä sitten oltiin. Noh, poliisimiehellä oli muutakin, ikävämpää, kerrottavaa. Meitsillä oli nimittäin ajoneuvoveroa rästissä. Siinä sitten poliisi tuumasi, että normaalisti otetaan autosta kilvet irti siinä paikassa, johon minä sopersin, että tarvin autoa työmatkoihin... Sanoi, että sakkolappu tästä nyt tulee, mietitään siinä samalla kilpien kohtaloa.

Oli kyllä mukava (ja komea) poliisi, heitettiin sen ja parin muun poliisin kans hyvää läppää siinä sakkolappua kirjatessa. Kilpiä ei irrotettu, kun lupasin ja vannoin hoitaa asian heti samana päivänä. Voin kertoa sitten, että älkääs koskaan jättäkö veroja maksamatta, ne kun kasvaa ilkeästi korkoa! Tämä kämmi meni kyllä muuttohässäkän piikkiin alkukesällä, mutta minkäs teet, mun mokahan se oli. Renkaasta poliisi ei enää erikseen sakottanut, antoi sen mennä ikään kuin kaupan tekijäistä (ja nämä oli poliisin sanat!). Ja paljonko sain sakkoja? 10 päiväsakkoa ála 10e = 100e maksettavaa. Nice. Mut oikeasti vaikkapa parkki -tai ylinopeussakko olisi ketuttanut enemmän. Tämä oli hyvä tulla nyt, eikä vasta kuukauden päästä, esille. Sain kyllä vastinettakin rahoille: huomioliivin ja mitan, jolla voi mitata renkaiden urasyvyydet.

Kotiin tullessa oli mukava ylläri odottamassa, nimittäin arpajaisvoittoni!Donna postitti paketin ihanassa laatikossa! Ah, mikä kuviointi (ja minun hieno Paint-muokkaus).

Ja tällaista sieltä paljastui...


Sain vieläpä karkkeja paketin mukana, koska olin "ihkaensimmäisen arvonnan ihkaensimmäinen voittaja". Kiitos, Donna! Hyviä olivat ja tuotepaketti erittäin mieleinen. Meikkipussi paljastui minulle sopivaksi kuin nenä päähän: siinä on 86-vuosiluku (syntymävuoteni), koirien hahmoja (lempieläimeni) ja pinkkiä väriä (muuten vaan superextrajees).

Tiistai parani loppua kohden entisestään, kun menin illalla kaverin kanssa leffaan katsomaan Public Enemies -pätkän. Oli kyllä hyvä! Voih, miesten pukeutuminen 30-luvulla on ollut jotain ainutlaatuisen ihanaa... Pitkät takit, liivit, hatut ja hiustyylit. Lääh!

Torstaina sitten jännitin C-kortin kirjallisia. En ole koskaan jännittänyt yhtä paljoa! Tulin melkein sairaaksi siitä jännittämisestä, mutta niin vain meni kirjalliset läpi. 10 kysymystä, joista 7 piti olla oikein. Sain 8 oikein. Ei täydellinen suoritus, mutta siihen en pyrkinytkään.

Inssi oli lauantaina ja se meni oikein mukavasti! "Inssimies" oli todella mukava keski-ikäinen mies, jonka kanssa höpötettiin se n. 45 minuuttia mm. inttijutuista, Tangomarkkinoista, taantumasta jne. Nauroin sen jutuille ja se nauroi mun jutuille. Ja niin kävi, että sain kuorma-autokortin! Wipii!


Seuraavat kuvat ovat melko "irrallisia", eivät oikein sovi tähän postaukseen teemaltaan, mutta laitan ne mukaan nyt kuitenkin. Kaksi laukkua on tullut ostettua. Ensimmäistä olen kuolannut Seppälässä jo hyvän tovin, mutta jotenkin n. 35e hinta Seppälän laukusta on liian kova taksa. Sitten osuinkin paikalle, kun joka puolella oli "kaikki laukut 19,90e" -lappuja niin eihän se auttanut kuin ostaa. Joskus tosiaan kannattaa odottaa!


Seuraava veska on Global Accessories:n käytetty veska. Todella kaunis väriltään ja malliltaan ja sopii varmasti monen asun kanssa, vaikka ei ehkä ensinäkemältä uskoisi. Tällaiset speedy-mallit tuntuu nyt kiehtovan itseä erityisen paljon. Wonder why, koska oon aina ollut olkalaukkutyyppi.Mitähän muut ovat jännittäneet aivan kuollakseen elämänsä aikana?

1 kommentti:

  1. Tosi kiva etta arvontavoitto oli noin taydellisen sopiva sinulle! Ihanaa!!

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)