13.9.2009

...ja niin HooCee löysi eBayn...

Yritän täällä nollata aivoja selaamalla huuto.nettiä ja eBayta rinta rinnan...

Siskoni huomasi eilen, että Rapsulla on tassussa patti. Patti on toisessa etutassussa, ja kauempaa näyttää kuin reunimmainen antura olisi turvoksissa. Anturan vieressä on kuitenkin aika kovankin tuntuinen paukura ja siinä haava. Siskon silmään näytti kuin haavassa olisi ollut selkeä viilto, eli haava olisi tullut ulkoa jostain (lasinsiru?), mutta koska en itse näe mitään viiltoa eikä Rape vaikuta kipeältä niin olen jo pohtinut kaiken maailman kasvainten olemassaolot. :( Soitan huomenna ell ja pyydän antibioottikuurin ja mikäli se ei auta (eli kyseessä olisi jotain muuta kuin pelkkä tulehtunut haava) niin sitten mennään tarkempiin tutkimuksiin. Aika stressaavaa, koska haluaisin ajatella sen olevan pelkkä haava, mutta pelkään sen olevan jotain muuta. Itkettää jo ajatuskin!

Mutta, koska en halua/voi ajatella asiaa sen enempää ennen huomista, palaan ensimmäiseen lauseeseen... eBayta oon selaillut kyllä totuuden nimissä koko viikon. Rekisteröidyin brittien versioon jo vuosi sitten, mutta en ole uskaltanut kertaakaan huutaa mitään, koska kuvittelin sen systeemin olevan todella hankala. Osaan hyvin englantia, mutta silti pelotti, että jotain jää huomaamatta. PayPal -tilin avasin keväällä, mutta nyt kesällä ajattelin tutustua siihen tarkemmin, koska se on niin kehuttu ja nykyään monessa ulkomaisessa nettiliikkeessä PayPal käy maksuvälineenä.

Google on kaveri monessa asiassa ja hoksasin, että googlen kautta löytää oikeasti simppeleitä käyttövinkkejä niin eBayn kuin PayPalin suhteen. modern day hippien oppaasta koin saavani eniten hyötyä ja rohkeutta kokeilla itsekin.

Ja nyt olen kokeillut! Huusin yhtä tuotetta ja nyt olen maksanut sen PayPalin kautta. Wuuu, mikä voiton tunne! Toivottavasti vaan maksu on mennyt perille ja paketti saapuu sinne minne kuuluukin, eli tänne tänne tänne... Jossain nettikaupassa haluaisin myös kokeilla tuota maksusysteemiä ja ajattelinkin tilata Coastal Scentsin 88 Piece Makeup Paletten. Oon taas hurahtanut meikkaamiseen ja kauhee into olis ostella kaikenmoisia kosmetiikkajuttuja. Tekis mieli satsata kunnon välineisiin ja ostaa kohtuu hyvät "sudit ja pensselit". En vaan tiedä, mitä tällainen arkipäivän meikkaaja tarvitsee päästäkseen alkuun ja mikä olisi sellainen merkki, ettei innostus lopahda sen vuoksi, ette välineet ollutkaan hyvät, mut ei kuitenkaan niin kallis (merkki), ettei sitten harmita jos innostus lopahtaa muusta syystä ja oon syytäny kymmeniä euroja taivaan tuuliin. Täytyy varmaan taas Googlettaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)