28.9.2009

Päivämääriä ja haaveilua

Äitin synttärit lusittu, hyvin meni ja sankari oli kattokruunustaan erittäin otettu. Tosin sattui hauska juttu, kun kattokruunu oli alkuperäisessä laatikossaan ja ympäröity sellaisilla pienillä irtonaisilla pehmikejutuilla. Otettiin kruunu laatikosta ja setäni lähti viemään niitä pikkupehmikkeitä roskikseen, kun huomattiin että lampusta puuttui osia! Ei muuta ku roskikselle ja kaivelemaan puuttuvia osia sieltä. Naurettiinkin siellä roskista kaivaessa, että on se varmaan naapureista kiva kattoa kun toiset kaivelee ykköset päällä roskista, että oliko sielä noin huonot tarjottavat. :D Onneksi löydettiin kaikki osat, ja äitin mies laittaa lampun kattoon tulevana viikonloppuna, kun tulee meille.

Sain myös varmistuksen tänään töiden päättymiselle. Mähän olen ollut täällä keväästä saakka ja ensin piti olla elokuun loppuun, sitten syyskuun loppuun, mutta nyt varmistui että viimeinen työpäivä on 21.10. kuluvaa vuotta. Olen oikeasti iloinen, että nyt oon saanut kunnon takarajan, mihin asti oon täällä. On meinaan melkoisen raastavaa olla "vielä kaks viikkoa" ja "vielä kuun loppuun". Se olis sitten Turusta työpaikan etsiminen edessä, samoin kuin kämpän.. Toivottavasti kävis mäihä ja saisin molemmat suht kivuttomasti! Nyt sitten peukut pystyyn kaikilla!

Mitään suurempia ostosteluja en oo nyt suorittanut, huuto.netistä ostin huusin yhden pikkulaukun muutamalla eurolla, mutta siinä ne sitten onkin. Eiku, nyt huijaan itseäni ja teitä!!! Ostinhan mä eBaysta Paul's Boutiquen laukun! Se on maksettu ja toivon mukaan jo matkalla, eikä ole muuten malliltaan lähelläkään niitä, joista laitoin tänne kuvia. Väri on aika... no, värikäs. Näette sitten, sitten olisi yksi haave toteutettu (tosin tuolta merkiltä aion hommata lisää veskoja)! Keskiviikkona on palkkapäivä ja sen, sekä tämän työjutun varmistuttua, kunniaksi aion ostaa jostain jotain. Siitä keskiviikkona tarkemmin!

Tällä hetkellä työn (=metsästyksen) alla on kaksi erilaista Longchampin laukkua.. En ole sinänsä ennen Longchampin laukkuihin kiinnittänyt huomiota, koska niistä "basic-malleista" on niin miljoonaa erilaista kopiota ja halpisversiota. Tutustuessani niihin tarkemmin, tajusin kuinka monikäyttöisiä malleja merkiltä löytyykään! Nyt on löytynyt kaksi suosikkia ylitse muiden, ja näiden odottaisin kyllä olevan hintansa väärttejä, kestäviä ja materiaaliltaan ryhdikkäinä pysyviä. Katselen nyt netistä, löytyykö eBaysta tai huuto.netistä sopivaa ja mikäli ei, niin sitten ostan kyseiset mallit uutena jossain vaiheessa.


Ensimmäinen silmiä hivelevä malli on Le Pliage Hobo bag ja juuri tällainen tummanruskea olisi nam!
Toinen malli on Longchampin sivujen mukaan myös Le Pliage Hobo bag, mutta monissa paikoissa näkyy tästä käytettävän messenger -nimitystä.

Graah, kuola meinaa valua jo ajatuksesta, että nämä olisivat joku päivä minun. :D Todellinen laukkufriikki! Mutku mä haluun....

1 kommentti:

  1. Moikka!: ) mulla ois tollanen toi alempi laukku myynnissä, lähes käyttämätön, tosi siisti ja hyvin pidetty. en ole vielä kerinnyt laittaa laukkua huuto.nettiin myyntii. mutta en laita jos saan sen vaan näin myytyä: ) eli väri on sellanen tosi hino vihree, välillä näyttääm ruskeelta: )

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)