10.9.2009

Painavan ja pullistelevan käsilaukun sisältö

Uni ei tule silmään, niin ajattelin ensin ladata kuvat valmiiksi huomista varten, mutta samalla vaivalla nämä tekstitkin tänne kuvien väliin naputtelee.

Kulunut aihe, näihin törmää joka puolella, mutta ajattelin minäkin kantaa korteni kekoon. Vuorossa siis "Mitä löytyy laukustani?" -osio. Itse tunnustaudun ainakin sen verran tirkistelijäksi ja uteliaaksi, etten ole kyllästynyt näihin "mitä löytyy laukusta/lompakosta/meikkilaukusta/jne" -postauksiin.

Kun asuin opiskelupaikkakunnalla, olin ilman autoa (kävin kävellen tai pyörällä kaupassa, koulussa ja yleensäkin joka paikassa) ja kävin koulua niin tavarat oli yleensä koululaukussa tai -repussa ja sitten kauppaan otin repun mukaan ja reppuun lompakon, korttikukkaron ja puhelimet. Ei siis ehtinyt kerääntyä tavaraa laukun pohjalle. Toista se on nyt, kun yhdessä laukussa kantaa koko elämäänsä ja on auto käytössä. Ei siis tarvitse olla koko ajan maailman käytännöllisin.


Tällä hetkellä laukkuna on täälläkin jo esitelty O.I.S.:n olkalaukku, jonka ostin tovi sitten Aleksi 13:sta. On kyllä melkoinen tilaihme ja sen kyllä huomaa; laukku painaa tonnin verran ja sinne tosiaan tulee laitettua yhtä sun toista.

Tässä yleiskuva laukun sen hetkisestä sisällöstä. Tuosta lähti kyllä juttuja pois, kun oli aika asetella tavarat takaisin veskaan. Yläoikealla oleva sekasikiöläjä on mun avainnippu. :D


Vasemmalla dödö, jota kannan mukana vaihtelevasti. Yleensähän se menee niin, että kun dödölle olisi oikeasti käyttöä, se ei ole koskaan mukana ja toisin päin. Sitten löytyy musta pussukka (vihreällä ufon kuvalla varustettu, silmät hieman paistaa tuolta alta), jossa on käsirasva, pari kynää, "sewing kit" eli ompelupakkaus, pienempi pussukka josta löytyy kaksi huulikiiltoa, muistitikku ja sitten tuo oikeassa reunassa oleva vihreä juttu; se on Jordan GO! eli suomeksi sanottuna matkahammasharja (+tahna) pakkaus. Inhottavaa olla jossain reissun päällä ja hampaat aivan älyttömän likaisina, inhoan likakerrosta, joka hampaiden pinnalle muodostuu.


Seuraavat jutut mulla kulkee aina laukun sisäpuolella olevassa vetoketjutaskussa: särkylääkettä, pari sidettä ja pikkuhousunsuojaa, laastaria ja nuo vihreät pötkylät on nimeltään särmärit. Armeijan peruja ja oppeja, mahdottoman kätevät kun pitää housun pultut saada maasta laahaamasta esim. vesikelillä, pyöräillessä (ei rapa roisku eikä nuohoa ketjuja vasten, mulla kun ei pyörässä ole perinteistä muovista ketjunsuojusta) tai töissä kun meen aamulla aamupalaa laittamaan ja keittiön lattia on täynnä ties mitä töhnää niin näiden ansiosta ei oo pultut ihan limaiset.


Koiraihmiset tietää, kuinka kakkapusseja kerääntyy joka takin taskuun ja jokaiseen laukkuun. Tuo musta pussi on siis kakkapussi ja musta filmirullakotelon näköinen kapistus on täynnä kakkapusseja. :) Näiden kanssa sama juttu kuin dödön: silloin kun tarvis niin ei löydy. Siks ne onkin aina mukana, myös silloin kun koira ei oo matkassa! Sukat on eksyny laukkuun puolivahingossa, samoin kuin niiden vieressä olevat neulesormikkaat.. Kirkas hedelmäpussi on tainnut jäädä laukkuun eväsrasian kuljetuksen jäljiltä. Turkoosi nahkainen juttu on huulipunakotelo ja siellä onkin Maybellinen huulipuna. Oikealla mun kännykkäpussukka, jossa on molemmat puhelimet sekä minihuulikiilto ja huulirasva. Jälkimmäiset siksi, että joskus mukana kulkee vain tämä + ehkä lompakko/kukkaro.


Ylhäällä mun kalenteri ja sen päällä lompakko (rakastan mun Hello Kitty -lompakkoa!! <3), vieressä joitain papereita kuten työvuorolistat ja Paavo Pesusieni -silityskuvalla varustettu Marimekon kukkaro, jossa on kaikki kantiskortit (pl. Plussa -ja YkkösBonus -kortit, ne on lompakossa), Hesekuponkeja, leimakeräyskortit, pankkien tilinumerokortit jne. Kaikkea sellaista, mitä ei ihan joka päivä tarvitse. Vasemmalla sininen Golla-pussukka, jossa säilytän MP3-soitinta ja siitä oikealle Pure Jenkki, muistikirja, PAMin kalenteri ja tavan pieni ruutuvihko sekä kuulakärkikynä. Niin ja nenäliinoja, of course.

Jösses, ei tähän varmaan muuta voi todeta. Noilla tavaroilla pärjäis autiossa erämaassa parikin kuukautta, kun kaikkeen on pitänyt varautua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)