1.10.2009

Jotain keltaista

Kävin eilen töiden jälkeen Nahkapaikassa, Seppälässä ja Kultakeramiikassa. Nahkapaikasta ostin keltaisen Espritin sateenvarjon autoon. Omistin ennemmin vain yhden sateenvarjon (Esprit sekin, mutta vaaleanpuna-vihreä) ja yleensä se roikkuu kotona omassa naulakossani. Autolla kun on ollut matkassa ja vesisade yllättänyt niin on saanut enemmän kuin kerran kirota, miksi sen sateenvarjon pitää roikkua siellä naulakossa. Nyt on sitten autoon ihan oma varjo.

On muuten todella kiva ottaa tavaroista kuvia lattioita vasten, kun lattia on superrumaa muovimattoa. Yöks!

Kultakeramiikasta kävin suunnitelmallisesti ostamassa seuraavan jutun... Tykkään Koziolin tuotteista ja muutamia kyseisen merkin tuotteita itsellä onkin. Ne ovat omaan sisustukseen ja keittiöön sopivan hullunkurisia ja värikkäitä. En vielä tiedä, mitä käyttöä tälle keksin, mutta esillä se tulee varmasti olemaan.

Kokeilin kollaasin tekoa ihan ensimmäistä kertaa, joten seuraava näyttää ihan naurettavalta asettelun, värien ja kuvan kokojen suhteen, mutta eikö se siitä jatkossa sitten, kun vaan jaksaa käännellä ja väännellä ja sommitella. Siinä nyt kuitenkin näkyy tuo "juustopaketti" paremmin, myös sisältöineen.


Seppälässä kävin ihan hetken mielijohteesta (se oli matkan varrella, kun suuntasin kohti Nahkapaikkaa) ja samanlaisesta mielijohteesta ostin WetnWildin (täytyy ottaa selvää, miten tuo merkki kirjoitetaan oikein) meikkejä, niitä kun sai 3 kahden hinnalla. Rock Solid -kynsilakka on sävyltään Rockin in Rubies, punasävyinen luomiväritrio, Mega Eyes, muistaakseni Starry Night ja tuo Ultimate Minerals-luomiväri Amethyst. Viimeksi mainittua käyttäessä täytyy kyllä hiukan kikkailla, se nimittäin "pöläyttää" sisältä aina pienen määrän luomiväriä, kun korkkia on laittamassa kiinni. Hankalaa siinä vaiheessa, kun päällä on jotain vaaleaa ja meneehän siinä aina luomiväriä hukkaan.


En ole käynyt tänään vielä postilaatikolla... Jokohan tänään olisi Paul's Boutiquen aika...? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)