14.10.2009

Mexx

Tein löydön Anttilasta viime viikolla etsiessäni siskolleni synttärilahjaa. Tai jos totta puhutaan, niin kolme löytöä. Varmasti kovin yllättävää, että ne ovat kaikki laukkuja. Nämä nähdessäni en ajatellut olemassa olevia laukkujani tai niiden lukumäärää. Nämä oli ainoat jäljellä olevat kappaleet niin piti tehdä nopea ottaa/ei ota -valinta, koska joku muu nämä olisi seuraavaksi siepannut itselleen.

Yllä olevaa yksilöä oon kuolannut jo kauan aikaa, niin tuon kuin puna-valkean värisenäkin. Pinta on satiinimaista ja luo sen vuoksi vähän juhlallisemman vaikutelman.

Hinta? Huimat 15 euroa.

Normaalisti en osta tällaisia "kädessä kannettava pitkällä olkahihnalla" -tyylisiä laukkuja, mutta tämän pystyin mielessäni yhdistämään vaikka kuinka moneen asuun ja muutenkin ulkomuoto vetosi minunkaltaiseen heikkoon ihmislapseen.

Tässä vähän lähikuvaa laukun suulta. Laukku suljetaan yhdellä magneettinepparilla, ei siis oo vetoketjua. Ja tästä näkee, että olkahihna ei lähde heti laukun yläreunasta vaan tuosta puolen välin paikkeilta.

Hinta? 4 euroa.

Tätä oon Anttilassa käännellyt ennemminkin, mutta nyt tein nanosekunnissa päätöksen adoptoida tämän. Monikäyttöinen ja tilava laukku herkullisella värillä varustettuna, kelpaa mulle kyllä.

Pienenä erikoisuutena molemmin puolin sivussa oleva niittirivistö. I like it.

Hinta? 4 euroa.


Sain siis yhteensä kolme Mexxin laukkua 23 eurolla. Toistekin voisi osua kohdalle samanlainen sattuma, että oon oikeassa paikassa oikeaan aikaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)