22.10.2009

Muuvimuuvi

Hui, kun aika vierähtää! Juurihan mä kirjoitin, ja yhtäkkiä siitä on kulunu ties kuinka pitkä aika, yli viikko.

Viime viikolla kävin kaverin luona Rovaniemellä, olin siellä tiistaista perjantaihin. Täälä (Etelä-Pohjanmaalla) ei ole lunta, siellä oli. Ei aiheuttanut sellaista shokkia, mitä kuvittelin... Liukkaisiin teihin piti totutella, ja penikat (jaloissa) kyllä hyvin äkkiä ilmoitti, että nyt kävellään sellaisella alustalla mihin ei olla taas vähään aikaan totuttu. No, me ehdittiin tuon kolmisen päivän aikana lenkkeilemään, saunomaan, herkuttelemaan, baareilemaan ja viettämään ehkä tähänastisen elämäni parasta krapulapäivää - jos siis krapulapäivä voi koskaan olla hyvä päivä. Mikäs sen parempaa kuin olla yökkäreissä hela dagen, kattoa telkusta hömppäsarjoja, syödä, kuunnella musaa, tirsoitella ja sen jälkeen aloittaa koko kierros alusta.
Vuokrattiin tiistaina Ärrältä Miehet jotka vihaavat naisia -DVD ja tykättiin molemmat siitä! Alkukankeuden ja pienen epätietoisuuden jälkeen leffa oli todella mukaansa tempaava ja puhuttiin siitä vielä pitkään jälkeen päinkin. Puhuttiin myös siitä, kuinka ruotsalaisilla on taito hyppysissään; tv-sarjat ja leffat on järjestään paljon idearikkaampia, parempilaatuisia ja tyylikkäämpiä kuin suomalaiset. Toki, esimerkiksi Musta jää sekä Sauna on olleet positiivisia yllätyksiä ja poikenneet "normaalista" viinaa-seksiä-hyllyviä pyllyjä -linjasta.


Pitäis varmaankin lukaista nuo Larssonin kirjatkin... Ja ehdottomasti seuraava osa, Tyttö joka leikki tulella, täytyy myös nähdä. Noomi Rapacelle hatunnosto roolisuorituksesta ja vahvan sekä vaativan roolin läpivetämisestä ammatitaidolla.

Perjantain jälkeen ei ole tapahtunutkaan sitten juuri mitään. Hiukan olen shoppaillut, siitä lisää seuraavassa postauksessa. Oon esimerkiksi hullaantunut Anttilan 5,99 euroa maksaviin DVD-levyihin, ja ostanu suosikkileffoja ikiomiksi. Kiitos vaan noiden levyjen keksijöille, ei tarvi pelätä nauhan katkeamista kovan kulutuksen takia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)