2.10.2009

These boots are made for... what?

Iltalehden nettisivuja lukiessa verkkokalvot täytti psykedeelinen näky:

Kengän suunnittelija on brittiläinen, arkkitehtipiireistä paremmin tunnettu, Julian Hakes. Ja kenkä on saanut nimekseen Mojito. Tuleeko jollekin muulle nimestä drinkki mieleen...? Tämä "vänkyrä" on valmistettu hiilikuidusta (!?), nahasta ja kumista ja on kuulemma ulkomuodostaan huolimatta täysin toimiva kapistus. Melko veikeän näköinen, eikä voi kuin arvailla, miltä tuollainen tuntuisi jalassa. Mitäs mieltä muut ovat, olisko herkut vai hirvitykset?


Tiedot ongittu täältä, Iltalehden sivuilta.
Lopuksi vielä yksi oma otos. Innostuin ostamistani WetnWildin (oikeaa kirjoitusasua en ole vielä tarkistanut) tuotteista sen verran, että niitä piti hakea lisää. Kaksi uutta luomiväritrioa, vasemmalla Purpleicious ja vasemmalla Diamonds. Olin positiivisesti yllättynyt noiden laadusta; oon nyt pari kertaa meikannut käyttäen edellistä ostamaani trioa ja ainakin ne värit on pysyneet hyvin pidemmänkin aikaa ja pigmenttiä on riittävästi. Kynsilakka on samaa Rock Solid-sarjaa ja sävy on tällä kertaa Quartz of Course.


Lisäksi tein yhden jutskan... Jos yhtään laukkufriikin tekemisiä arvaatte, niin saatatte hoksata mistä on kyse... Mutta ei makeaa mahan täydeltä, palaillaan siihen sitten kun on sen aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)