29.11.2009

Älä osta mitään -päivän ostokset

Varoituksen sananen heti alkuun, tästä on tulossa pitkä, sekava ja asiasta toiseen hyppivä postaus. Toimitus pahoittelee jo etukäteen!

Viitaten edelliseen postaukseen (kumpi vs. kampi). Tein diplomaattisen ratkaisun ja tilasin NetAnttilasta molemmat. Saan kotona mallailla molempien kanssa ja sovitella rauhassa olalle ja eri asujen kanssa. Ja toisen saa sit palauttaa kahden viikon sisällä, kun teen ratkaisun siitä, kumman pidän itselläni. Siistiä, eikö vain? Ja juuri parhaillaan huijaan törkeästi itseäni jos edes yritän väittää, että kumpikaan laukuista lähtee takaisin 14 vrk sisällä. Ei varmasti lähde, jos yhtään olen itseäni oppinut 23 vuoden aikana tuntemaan.

On muuten melkoisen petollista viettää luppoaikaa kotona. Kahteen viikkoon en ole ollut töissä, joten aikaa on mm. netissä surffaamiseen. Muutaman viime päivän aikana oon tehnyt aivan älymahtavia nettiputiikkilöytöjä ympäri maailmaa, joihin en varmasti olisi eksynyt ilman tällaista massiivista luppoaikaperiodia. Katsotaan nyt, mitä tapahtuu seuraavan kuukauden aikana. Hain tänään uuden työvuorolistan, eikä siinä ollut minulle ainuttakaan vuoroa, eli ainakin kuukausi joutenoloa edessä. Oikeasti tämä ei ole yhtään hauskaa: paitsi että rahan tulo loppuu tyystin, on päivät ihan helkkarin pitkiä ja tylsiä.

Tänään (eilen/lauantaina) on ollut mahtitylsistä mahtitylsin päivä. Päätin iltapäivällä, että meen illalla Seinäjoelle leffaan katsomaan uusimman Twilightin. Mutta. Pyörälenkki äitin koiran kans venähti. Suihkuun meno venähti. Pikainen laittautuminen venähti ja vaikka olin kiukkuinen kuin ampiainen lähtiessäni kotoa ja ajoin sen takia kuin mielipuoli (mitä nyt keskinopeus oli 120 km/h kasikympin alueella. I know, typerää), myöhästyin pari minuuttia lipunmyynnistä ja missasin leffan. Hain työvuorolistan ja ajoin takaisin, eli ajoin 80 km yhden hemmetin työvuorolistan vuoksi, jossa ei edes ole mulle vuoron vuoroa. Nice. Jos ei ennen sitä ketuttanut niin sen jälkeen kyllä. :/ Takaisin tullessa keskinopeus taisi kuitenkin olla "vaan" 100 km/h.

Toivottavasti huomenna on parempi päivä. Uskon ja luotan siihen, koska pääsen pitkästä aikaa katsomaan naiskiekkoa Seinäjoelle. Jei! Iltapäivällä (klo 15.00->) on Seinäjoen uudessa jäähallissa naisten divarikarsintapeli K-Oulua vastaan. Siitä on ikuisuus, kun oon viimeksi ollut katsomas vanhaa joukkuetta! Tosin, kovin moni silloisista joukkuekavereista ei enää pelaa (naiset on aika kovia lisääntymään, IMO :)). Huomenna on varmasti niin nostalgiset kuin haikeatkin fiilikset. Haluaisin niin kovasti päästä jäälle taas! Mutta Varsinais-Suomessa sitten taas aloitan, jahka asetun aloilleni. Tuskin maltan odottaa!

Jos sitten sujuvasti hypättäisiin siihen kuvaosioon. Ihan ensimmäiseksi kuva IsaDoran kynsilakasta, josta lupasin kuvan, miltä lakka näyttää kynsissä. On kyllä ehdottomasti kaunein lakka koskaan!
Perstaina oltiin äitin kanssa kaupungilla (kuten kerroin meidän menevän). Minimanista ostin L'Orealin uusimmasta sarjasta (jaiks, nyt en muista nimeä!) kynsilakan. Pohdin pitkään, minkä sävyisen ostan ja päädyin sinertävään. Oli muuten todella hankalaa ikuistaa lakkaa ja kynsiä, että kuvasta olis käyny ilmi, miltä lakka oikeasti näyttää. Epäilin aluksi hieman, ettei sinisyys näy lainkaan, mutta kyllä tää kummasti vaan taittaa sinisävyyn. Täytyy varmaan hakea joku toinenkin sävy. Kamalat nakkisormet tällä hetkellä, kun kynnet on niin nysät. Blaah. :/
Tiimariin mentiin kynttiläostoksille. Lempparikynttilät on tällä hetkellä suklaantuoksuiset Choco-votiivit. Näyttää paketissa aika kamalalta, kun tuo ruskea pukkaa muovin läpi (en tajua, miten se voi silleen tehdä), mutta nää on vaan niin herkullisen tuoksuisia! <3>Siinä olis sitten äsken napsaistu kuva. Onko mitään tunnelmallisempaa kuin kynttilät? Kaunista, kaunista.

Sitten jääkiekkoa vielä hiukan sivutakseni. En oo varmaan koskaan hihkaissut yhtä lujaa hammasharjan vuoksi. Tästä en päässyt ohi! Jordanilla oli Limited Edition hammasharjoja, jonka ostosummasta menee osa junnukiekkoiluun. Pakko oli ostaa ja tukea hyvää toimintaa! Oon kiekkoleijonien vankkumaton fani.

Seppälässä oli tosiaan ne kantispäivät ja kaikki -20% klubikortilla. Ostin pari kaulakorua ja korvikset. Ekassa kuvassa on molemmat kaulakorut. Pidempi on siis tuollainen sekasikiökoru, jossa helmiä ja ketjua. Tässä ei nyt näy, mutta molemmat (helmet ja ketjut) yhtyy ylhäällä ja korussa on lukkokiinnitys. Lyhyempi on sitten taas tuollainen helmikoru, jossa pieni... ööh... riipus? Kaunis koru, vaikka käyttöä tälle ei ehkä niin paljoa tulekaan.


Tässä vielä lyhyempi koru lähikuvassa.

Ja sitten ne korvikset. Pirteät keltaiset sydännapit, piristää varmasti päivää ja asua!


Eilen taisi olla se "älä osta mitään" -päivä. Erilaisia "päiviä" rupee olemaan jo niin paljon, ettei niissä pysy enää perässä. Kaikenmaailman "älä osta-älä käytä autoa-älä mässää-älä nuku-älä mene töihin" -päivät on ideoiltaan ihan mukavia, mutta todella harvoin noudatan päivän teemaa. Pukeudu pinkkiin -päivä oli poikkeus (tosin silloinkin mulla oli vaan pinkkiä kynsilakkaa). Ei todellakaan olisi tullut mieleeni sanoa äidilleni perjantaina, että en mä nyt voi tulla mukaan eikä sunkaan kannata mennä kun tänään ei saa ostaa mitään. No way.

Huomasitteko muuten: paljon kuvia mutta mukana ei ainuttakaan laukkua? :B Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)