21.11.2009

Jumalainen IsaDora!

Eilen sitten pääsin Anttilaan kosmetiikkahyllyjen ääreen, kun torstaina Reino teki tenät ja suunnitelmat epäonnistui.

Viikko sitten sunnuntaina kävin siskon kanssa kaupungilla ja Anttilassa käydessä ihast... ei vaan rakastuin IsaDoran uuteen Snow Fairy -kokoelmaan. Yleensä, kun olen IsaDoran uusia kokoelmia katsellut, niistä on ne parhaat helmet olleet jo loppuunmyytyjä. Hivelin luomiväripalettia, mutta idiootti kun olen, en ostanut sitä viikko sitten. Koko kuluvan viikon ajan olen miettinyt tuota palettia ja eilen sitten säntäsin ensimmäisenä sen luo - ja vein viimeisen hyllyssä olevan paletin (tiedä sitten, onko varastossa vielä lisää)! Miten onnellinen olinkaan - ja olen yhä! Luomiväripalettia tiukasti puristaen katsoin sitten muita saman kokoelman tuotteita ja nappasin vielä ihanan sävyisen kynsilakan mukaani. Vielä tuossa vaiheessa en tajunnut, että ostamani kynsilakka tulee olemaan sävyltään kaunein, mitä olen koskaan kynsiini lakannut.


Tuon luomiväripaletin sävyt vois olla vaikka minkälaista kuraa tahansa, olisin varmaan silti ostanut sen, pelkästään ulkokuoren vuoksi. :)

Kynsilakkapullo tarkemmassa syynissä. Yritän ottaa tänään hyvän kuvan lakasta kynsissäni. I love it!!! Sävy on nimeltään 629 Icy Purple.

Ja tältä ne paletin sävyt sitten näyttävät (ellette vilkaisseet linkittämääni IsaDoran sivua). Parhaat ja lempparisävyni samassa paletissa, unbelieveable!


Toisesta kuvakulmasta. Vasemmanpuoleisin sävy ei ole ihan noin valkoinen, mitä kuva antaa olettaa, vaan sellainen hyvin hento vaaleanpunainen. Tummin sävy näyttää melkeinpä mustalta, mutta on oikeasti tumman luumun väristä.Värisävyihin sopien uusin laukkuni on eBaysta ostamani Fiorellin laukku. On pienempi, mitä kuvan perusteella oletin ostavani, ja tuskinpa tälle mahdottomasti käyttökertoja tulee. Ulkonäkö on silti hyvin herkullinen - laukku on kuin karkki ja vaikken tätä käyttäisi, tulen pitämään tätä näkyvillä. Harvassa laukussa värit kolahtavat samalla tavalla kuin tässä.

Ai niin, hain Reinon eilen kotiin huoltamolta. Eivät olleet löytäneet siitä mitään vikaa... Tiedä sitten, onko se hyvä vai huono asia. Äitin miesystävä kun tulee viikon päästä meille, niin katsoo vielä pari juttua, joista tuollainen hyytyminen vois johtua. Onneksi nyt ei tuu paljoa kilometrejä, kun en oo ens viikolla töissäkään. Pakko ei ole siis mennä yhtään minnekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)