6.11.2009

Koiramaisia kujeita havaittu Etelä-Pohjanmaalla

Eilen, keskiviikkona (elän vielä torstaissa, vaikka kello on 01:20 perstain puolella), kävin juoksuttamassa talon koiravahvistuksia paikallisella laskettelurinteellä. Siitä nyt hieman kuvia... Laadultaan kuvat ei ole lainkaan hyviä, koska arvatkaas vaan liikkuivatko nuo pirulaiset niin kuin rasvatut salamat? Juuri kun koiralla oli hyvä "pose" ja se oli paikallaan niin ennen kuin sai kameran kohdistettua, oli koira jo pinkaissut munaravitahtia toiselle puolelle mäkeä. :) Meininkiä riitti kuitenkin ja se nyt varmasti noistakin kuvista välittyy. Koirathan ovat 9,5-vuotias uros (Rape, meikäläisen koiruus) ja juuri 2 vuotta täyttänyt narttujustiina, joka tottelee vaihtelevasti Manta -nimeä (paino sanalla vaihtelevasti, kyseessä siis äitini koira).


Maisema on itselle kovin rakas, aakeeta laakeeta niin kauas kuin silmä kantaa. Ilma oli harmaa, joten kuvatkin on aika harmaita. Tosiasia, jolle ei mitään mahda. Lunta odotellessa.Vasemmalla Rapsu, oikealla Manta. Ota noista nyt sit kauniita kuvia!


"Apua, sehän tulee kohti!" Mantalla ilme, josta tietää sillä olevan metkut mielessään.


On se herkkää. :D Lämpöä ja läheisyyttä.


Loppuun vielä Rapesta kuva, joka on aika tumma ja epäonnistui sinänsä kun koira ei mahtunutkaan kuvaan... Tykkään tästä silti, omalla tavallaan kuva on aika hieno!


Meillä on siis mielen virkeyttäjinä kaksi tällaista tehopilleriä. Tylsyys näiden seurassa ei ole vaihtoehto. Suosittelen lämpimästi muillekin kokeilemaan tätä lääkettä kaamosmasennukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)