26.11.2009

Kotishoppailua & Amerikan serkun saapuminen

Tiedättekö sen ilon tunteen, mikä valtaa mielen, kun löytää 2 euron kolikon jonkun takin tai laukun taskusta. Miten niin pienestä voikin tulla niin iloiseksi? Mitäs sitten, jos löytää jotain isompaa, jonka olemassaoloa ei ole muistanut lainkaan?

Nimesin tapahtuman kotishoppailuksi. Enkä tarkoita kotoa käsin shoppailua esim. netissä vaan nimenomaan kotona shoppailua. :) Katsokaas mitä löysin eilen, kun vilkaisin "rintanappilaukkuni" sisälle:


Uulalaa, vielä kaupan pikkuruinen pussukkakin tallella!

Meinasin lentää pyrstölleni, kun näin mitä pussukka piti sisällään. Miten tuollaisen ostamisen on voinut unohtaa??!

Pitkä musta koru, jossa ihana musta pallo roikkumassa. Love it!


Tässä vielä lähikuvaa pallosta. Uskomattoman ihana! Ja tuossa pussukassa oli vielä ostokuittikin tallella. Arvatkaapas, koska oon korun ostanut (Aleksi13 on btw ostopaikka). Elokuussa? Ennemmin. Toukokuussa? Vieläkin ennemmin, nimittäin helmikuussa!! Korun käyttämättä jättäminen täytyy paikata hetimmiten.


Sitten, otsikon "Amerikan serkku" -osioon. Olen nimittäin viime yönä lyönyt lukkoon ja viimeistellyt adoptoinnin. Tässä lähiaikoina luokseni pitäisi saapua Ed Hardyn jälkeläinen, komeaakin komeampi mustahipiäinen yksilö. Tulokas on tulossa jäädäkseen, toivottavasti se on sellainen, kuin odotankin etten pety pahasti. Saas nähdä, kuinka se tottuu talon tavoille, ulkonäkö meinaan viittaa mahdolliseen kapinointiin. Vai mitä olette mieltä?
Luulen, että tulemme kyllä juttuun oikein mainiosti. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)