12.11.2009

Lomasuunnitelmia... ja vähän muutakin.

Hihii, siskon kanssa meinataan lähteä ens kesänä Espanjaan! Siskon toinen lapsi tulee mukaan ja 2011 kesällä mennään niin, että on sitten sen toisen lapsen vuoro. Mukava tietää, että on ulkomaanreissu ens ja vielä seuraavanakin kesänä tiedossa. :D Aurinkomatkojen sivuilla ei ollut vielä muita kesän 2010 kohteita, ku Kreeta, niin en saa tähän linkitettyä kohdetta. En myöskään muista sitä, kun on sellainen pienempi paikka ja itselle oli ihan nevöhööd. Sijainti on kuitenkin 20km päässä Palman kaupungista. Toukokuun viimeiselle viikolle reissua uumoiltiin, ei tarvi edes odottaa koko kesää niin kuin menneenä kesänä.

Ihanaa mennä siskon kans (vaikka sen tytär tuleekin mukaan), saadaan hömpöttää sydämemme kyllyydestä viikon verran! Puhuttiin eilen, että varmaan yks kohokohta on se, kun päästään meikkiostoksille. En muista, kirjoitinko tänne siitä, mutta viime reissun viimeisenä iltana ostettiin viereisestä supermarketista kosmetiikkaa. Mä ostin kynsilakan ja huulikiillon ja sisko kaksi kynsilakkaa ja puuterin. Meikit näytti todella kivoilta, sävyt oli kauniita ja kaikki tuotteet oli äärettömän halpoja. 10 ml kynsilakkapullo maksoi suunnilleen 1,60€, huulikiilto sitten hiukan enemmän. Ei viitsitty rohmuta enempää, kun pelättiin tuotteiden laadun olevan ihan kuraa. Lakkasin samana iltana (kyseessä keskiviikkoilta) kynteni ostamallani lakalla. Kaksi kerrosta, ei aluslakkaa eikä päällyslakkaa.

Torstaina palasimme Suomeen, ja lauantaina oli parhaan ystäväni häät, tällöin lakka siis oli kynsissä kolmatta päivää. Otin jo vanulaput ja kynsilakanpoistoaineen esille, että otan vanhat lakat pois ja lakkaan uudestaan mutta totesin, että lakat oli edelleen täydelliset. Ei säröjä, painaumia, lohjenneita kohtia, ei mitään. Taisin sitten seuraavan viikon loppuvaiheilla poistaa lakat kun halusin vaihtaa väriä. Huulikiilto on myös ollut loisto-ostos. Väri on syvän punainen ja kestää ja kestää ja kestää koko päivän. Tiivistettynä siis: ihan mahtavaa kosmetiikkaa! Siskoni kehui myös puuteria, sanoi olleen paras hyvään toviin. Merkistä en ole varma, lakkapullon kyljessä lukee "laca de uñas", mutta en tiedä onko se merkki vai puhutaanko siinä vaan kynsilakasta.

Meidän tulevan reissun huippuhetki taitaa siis olla se, jos/kun löydetään saman merkin meikkejä. :)

ARSKAA ja lämpöä!! 8)

Olin eilen siskon luona lapsenvahtina ja sieltä lähtiessä kävin Anttilassa. Mielessä oli yksi laukku. Vaan ei tämä laukku, jonka sitten loppupeleissä ostin. Tämä pääsi saman tien joka päiväiseen arkikäyttöön. Kuten varmaan arvaattekin, sivussa olevat vetoketjut on ainoastaan koristeita, niiden takana ei ole mitään taskua.

Niittejä, nam!


Tähän oli pakko käyttää salamaa, että sain sivun rypytyshommelit esille. Melko vänkä, vai mitä mieltä olette?

eBayn uusin ostos on Anna Lou of Londonin rannekoru. Pelkäsin tämän olevan ihan lelu ja muovin heikon tuntuista mutta yllätys oli ihana kun koru onkin jämptin oloinen ja vaikuttaa siltä, että kestää oikeasti käyttöäkin. Päivän piristys!


Tässä näkyy, huonosti kylläkin, korun nurjalla puolella oleva "tuotemerkki".


Äiti lähti tänään Helsinkiin työmatkalle, tulee lauantaina. Sanoi menevänsä huomenna Stockmannille ja mietin, jos olisin pyytäny tuomaan jotain mutta sit ajattelin, ettei se kuitenkaan osaa. xD Mulla on nyt sitten kaks koiraa huollettavana kaks päivää. Onneksi ei oo töistä aamuvuoroa, en pääsisi ikimaailmassa sängystä ajoissa ylös ruokkimaan ja käyttämään ulkona kahta koiraa niin, että pitäis seiskaksi ehtiä töihin (työmatkahan on edelleen sen 36km suunta, matka-aika noin puoli tuntia). Huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)