12.11.2009

Paul Frank ja Betsey Johnson sievästi samassa tilassa

Tänään kun menin kotiin, oli postilaatikossa odottamassa kaksi lappua Postista. Käytin koirat ulkona ja lähdin tapaamaan Posti-Patea, joka sitten antoi lappuja vastaan pienemmän kirjatun paketin ja isomman paketin, joka ei ollut mahtunut postilaatikkoon (no ei kai mahtunut, rajansa se on meidänkin postilaatikolla).

Kirjatusta kirjeestä löytyi Paul Frankin laukku, johon ihastuin päätä pahkaa. Tämä on niitä laukkuja, joita tuskin tulen koskaan käyttämään, mutta haluan pitää esillä. Tulen tuosta kuvasta ja väreistä niin hyvälle mielelle, että tämä täytyy pitää jossain lähistöllä; ihan vaan että saa aina vilkaista sitä jos on huono päivä.

Isommassa paketissa olikin sitten Asokselta tilaamani Betseyville. Äärimmäisen nopeaa toimintaa, ei voi kuin ihailla!

Hitot tennismailoista ja vaikken tenniksestä tykkää, laukku on silti nätti kuin p*rkele. :D Ja juuri sopivan kokoinen arkeen ja koko elämän kantamiseen. Kuva ei anna oikeutta, ja tässä kuvassa laukku on lysyssä, näyttää tuo yläosa rumalta. Kangas on miellyttävän pehmeää mutta samalla riittävän jämäkkää, ja laukku on varmasti helppo pitää puhtaana. Koiran omistajana... Ei, korjaan, bokserin omistajana täytyy ottaa kuolahemalimahuuliposket huomioon ja se, että vaikka kuinka liikkuisit gasellin lailla pyyhkimässä ja kuivaamassa koiran turpavärkkiä syömisen/juomisen/lenkin/leikin/minkä tahansa jälkeen, on bokserin hemat ääntäkin nopeampia ja näin ollen aina siellä missä ei pitäisi.

Seuraavaksi yksityiskohtia:


On muuten todella hyvät vetimet. Riittävän isot, että saa hanska kädessäkin otteen. Kaikkeen sitä kiinnittää vaan huomiota, kun ei halua ulkona rasoja riisua. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)