15.11.2009

Sunnuntai - lepopäiväkö? Ehei.

Huhhahhei, johan on taas mennyt päivät äkkiä! Torstai-perstai -välinen yö kului töissä, perjantaina nukuin koomassa neljään asti iltapäivällä, touhasin koirien kanssa ja lähdin yöksi töihin. Voihan glamour, etten sano, sitä ei tästä elämästä puutu. Ai mikä elämä? Niinpä. Sitä saakin kysyä, varsinkin kun eilen nukuin kuuteen saakka ja nimenomaan illalla kuuteen. Taitaa olla oma ennätys. Siinä se päivä menikin ja olin ihan sekaisin, että mikä maa mikä valuutta. Lähdin illalla ennen kymmentä Rapen kans Ärrälle hakemaan vuokraleffaa, enkä tajunnut miten paljon kello on. Ärrä oli tietty menny puol kymmenen kiinni.

Katsoin sitten kotoa löytyvät vanhat suosikit: Sininen Salama ja Lällärit Lakoon. Nostalgisinta oli se, että nämä olivat VHS-kasetilla, eikä millä tahansa kasetilla vaan isä on aikoinaan nauhoittanut leffat TV:stä. Huippua katsoa 90-luvun alkupuolen mainoksia. Automainokset on kaikkein parhaimpia, joku Volvo 440, uusinta teknologiaa. :D Ja toiseksi parasta antia oli Atomicin suksimainos. Laskettelijoilla neonkeltaiset/vihreät/pinkit haalarit ja sukset isot ku kakkosneloset. Ai että sai naureskella!

Koska nukuin illalla kuuteen, niin eihän se unikaan tullut ennen kuin aamulla kahdeksalta. Nukuin puolillepäivin, söin ja lähdin Seinäjoelle. Mentiin siskon kans kiertelemään kauppoja. Itsellä oli aika selkeät kuviot, mitä tarvitsen ja mistä niitä juttuja saa ja mistä aion hakea.

Hankintalistalla olivat Rintamäeltä Friis Companyn musta clutch. Oon käynyt sitä säännöllisen epäsäännöllisesti kääntelemässä käsissäni, mutta en ole ennemmin malttanut ostaa. Vaikka omistan laukkuja jo yli 200 kappaletta, minulla ei ole ennestään ainuttakaan clutchia. Eivät ole ennemmin olleet mun tyylisiä, oon kokenut kädessä kantamisen hankalaksi. Nyt päätin, että asiaan tulee muutos! Samanlaista clutchia en ole nähnyt kenelläkään ennemmin, ja myyjän mukaan vein viimeisen erästä, jota ei paljoa ole edes tuotu ("koska tää on sitä kalliimpaa sarjaa", kuului myyjän sanatarkka kommentti).Mutta tässä se on. Aivan tekee mieli lähteä hippaloimaan. :)Friis Companylle tyypilliset koristekilluttimet.


Sivusta vielä vähän tarkempaa kuvaa. Ihanaihanaihana!


Sivussa olevan "kantoketjun" saa pois, mutta se on mielestäni juuri laukun hauskin juttu, en todellakaan ota pois.

Sitten oli aika ostaa uutta hiusrompetta. Kanta-Hämeessä asuessani löysin yhden mahtavan parturin, jossa sain juuri sellaiset hiukset, kuin halusin. He käyttivät siellä näitä tuotteita; talkkia muistuttavaa muotoilujuttua ja suihkutettavaa vahaa. Katsotaan, mitä tapahtuu kun itse aloitan näillä sössimisen.

Seuraavat jutut oli harkitun harkitsemattomia. Ostin joku aika sitten uusimman Trendi -lehden ja siellä välissä oli H&M:n mainos ja 20% alekuponki valitsemastaan tuotteesta (lehtiä on edelleen myynnissä *wink-wink*). Kuponki kourassa sitten etsin jotain. Ihan mitä tahansa, mutten kuitenkaan ihan mitä tahansa. Löysin luumun värisen college-takin, jolle jäi alekupongin jälkeen hintaa ~15e. T-paita oli sitten ihan ylimääräinen ihastus ja on muuten oikeasti ihan mielettömän kauniin värinen. Molemmat tulee tarpeeseen, joten sinänsä kyseessä ei olleet heräteostokset.

Lisäksi ostin Tiimarista kynttilöitä, ja lehtiön ja Anttilasta mittanauhan. Urakoin täällä vaatteita huuto.nettiin myyntiin ja yritän mittailla kaiken maailman pituuksia. Argh, tää on hidasta hommaa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Päätin, että jos clutchin hankin niin se ei sitten oo mikään perustylsämusta. Eikä kyllä olekaan. :D

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)