3.11.2009

Uudet tulokkaat ja arvontavoitto!

Arvatkaas, mihin oon tällä hetkellä auttamatta koukussa...? Laukkuihin? No joo, mut johonkin muuhun tällä kertaa. Nimittäin alla olevassa kuvassa olevien pojujen (tai miehien, korjaan) ääniin.

Täällä soi tällä hetkellä The Baseballs jatkuvalla repeatilla. Jää kuulkaas Rihannan ela-ela-ela ihan toiseksi, kun nää joikhaa saman biisin rokkaavalla tyylillä. Ennen kuin huomaakaan, sitä jammaa kotonakin sydämensä kyllyydestä, kun näiden biisit soi taustalla.
Ei ne laukutkaan ole sydänalasta minnekään kadonneet. Päinvastoin, niitä on tullut sinne taas lisää.

eBaystä huusin tällainen valkoisen Jane Shiltonin vintage-laukun. Laukku on todella tilava, isompi mitä yleensä (selvennyksenä, että mun yleensä ei ole kaikkien yleensä) tämän malliset vintaget. Tuli muuten salamannopeasti Iso-Britanniasta, kolme päivää sen jälkeen kun olin maksanut tuotteen (ja maksoin heti kohteen sulkeuduttua). Ihailtavaa toimintaa ja postin nopeutta!


Citymarket, tuttavallisemmin Cittari, on monesti yllättänyt valikoimallaan niin vaatteiden, kenkien kuin laukkujenkin suhteen. Cittarissa on mm. yhdet parhaimmat koskaan kokeilemani korkkarit. Aaltonen merkiltään, nahkaa materiaaliltaan ja aivan tai-vaal-li-set jalassa. Harmi, ettei ole juhlia tiedossa niin ei raaski 80e laittaa juhlakorkoihin. Sieltä löytyy myös yksi hienoimpia koskaan näkemiäni nahkalaukkuja, mutta koska se on aikalailla mallia baari/juhla, ei ole vielä löytynyt 50 euroa siihen tarkoitukseen. Tulee kyllä vielä löytymään, se on selvä. Tuota laukkua kun olen käynyt aika ajoin hipelöimässä, on silmät hakeutunu myös alemmalle hyllylle, jossa yksinäinen Gabor on valitellut orpoa oloaan. Tähän mennessä oon sen mua kohti hakeutuvia olkaimia vältellyt 60 euron (ale)hintalapun vuoksi.

Nyt Cittarin myyjäryöjäkkeet oli vaihtanu hintalapun kuutosen tilalle kolmosen, ja kylläpä Gabor ilahtui kun edes joku vihdoin ja viimein huoli sen kotiinsa. Tosin, se meinasi tehdä kotiovella u-käännöksen kun näki, millaiseen laukkulastentarhaan se oli tuotu. :D

Alla olevassa kuvassa näkyy paremmin oikea väri ja vähän yksityiskohtia.


Arpaonni on taasen hellinyt meikäläistä. Charming Nails -blogissa oli 1-vuotisen blogin kunniaksi arvonta, johon osallistuin ja kappas, sieltähän tuli voitto kotiin kahden muun onnellisen ohella. Tänään tuli kirje, josta löytyi kaikkea kivaa:


Kynsilakkaa piti kokeilla heti, ja se on aivan älyttömän herkullisen värinen kynsissä! Extremepinkki, voisi jopa sanoa. Suklaanaamio taitaa päästä tänään kokeiluun myös... Kynsikoristeiden kanssa en oo ennen toiminut lainkaan, mutta tuossahan on melkoisen monta hyvää syytä kokeilla niitäkin!

Nyt illan ohjelmassa olisi syöminen (aah, äitin tekemää makaronilaatikkoa, nami!) ja lenkki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)