7.11.2009

Uusi kokemus - 3D:nä.

Töistä kirjoittelen, mutta tänään oli töihin tulo hieman erilaista kuin ennen. Kävin nimittäin katsomassa leffateatterissa The Final Destination -leffan, 3D -versiona. Ensimmäinen kerta, kun istuin kyseiset kakkulat silmillä teatterissa ja oli kyllä metka tunne kun tavaraa rupes tulemaan valkokankaalta syliin. Leffa itsessään oli ihan perushuttua, oon nähnyt niin huonompia kuin parempia. En oo kuullu oikein kenenkään puhuvan tästä pätkästä, niin ei ollut minkäänlaista ennakkokäsitystä, millainen elämys mua odottaa.

Sitä jäin miettimään, että onnistuuko 3D-lasien käyttäminen silmälasien kanssa? Vaikutti aika nafteilta, että epäilen.. Onneksi ite käytän piilareita.Seuraavaksi sitten joitain ostoksia, jotka on jääny esittelemättä.

Hiukan epätarkka kuva kaulakorusta, jonka ostin Lindexiltä. Punainen tarra hintalapussa alensi tämän hinnan viiteen euroon. Vastaavanlainen löytyy Lindexiltä myös tummanpuhuvana, mutta ne ei ollut alessa. Sekin vois olla kyllä aika jännän näköinen...

Sitten huivi, jollaista oon etsinyt jo tovin ja nyt löysin sellaisen nätin värisenä ja hyvään hintaan. Lindexiltä siis tämäkin ja materiaali ihanaa "trikoon" tuntuista... Huivi on todella leveä ja sen saa halutessaan harteille shaaliksi. Yhden illan torkuin tämä harteilla "peittona", eikä ollut yhtään kylmä. Hinta oli noin 9 euroa.


Sit laukku, joka on ostettu alelappuhuumassa ja jolle ei kuva tee ollenkaan oikeutta. Alkuperäinen hinta noin 20e ja siitä pois 70%. Livenä nätti tapaus, kuvassa tää näyttää aika karmealle, jos totta puhutaan. Syy saattaa kyllä olla kuvaajassakin, kun en tiennyt miten tuon olisi asetellut. En sitten asetellut mitenkään.


Kyllästyin eilen mun neulehanskoihin, kun niissä menee sormenpäät hajalle pitkien kynsien vuoksi ja saa aina olla parsimassa. Ostin sit tänään Hoflerin nahkasormikkaat. Nää oli juuri sopivan naftit, istuu käteen kuin... no, hansikas. Omistan ennestään yhdet nahkahanskat, mutta ne on jotenkin paksummat ja mohlommat ja "hölskyy" käsissä. Nää on napakat, niin kuin pitääkin.
Rape halus osallistua kuvaamiseen tuomalla lempilelunsa näytille. Asetteli sen vielä tuohon rahin päälle, niin en sitten raaskinut ottaa pois. :)


Mä rakastan syksyssä nimenomaan sitä pimeyttä. En harmautta ja synkkyyttä, vaan totaalista pimeyttä. Saa polttaa kynttilöitä ja tunnelmoida (ja pelätä mörköjä). Ostin tässä joku aika sitten pari kynttiläkuppia ja Tiimarista lempparikynttilöitä, suklaan tuoksuisia votiiveja. Äiti oli eilen Vaasassa siskon kans kiertämäs kauppoja ja toi sieltä mulle tuon keskimmäisen vihreän kynttiläkipon.
Onko kukaan muu syksyn ihannoija?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)