16.11.2009

Yökukkuja...

...täällä hei! Kello tulee puoli viisi ja arvatkaa ketä ei väsytä? \o Fuck.

No mutta, tässä on nyt selattu Youtubea, Huuto.nettiä, eBayta ja yhtä jos toista palstaa läpi ja kaikkea mielenkiintoista on löytynyt. Totesin muuten, että suuntaan huomenna klo 15.00 Seinäjoelle leffaan katsomaan se 2012.. Vitosen iltapäivä, eikä muutakaan tekemistä ole, kotona ei jaksa maleksia koko päivää. Epäilen, että reissun rahankulutus ei jää vitosen leffalippuun (ja popcorneihin + limsaan), mutta katsotaan mitä huom.. tämä päivä tuo tullessaan.

Mutta. Löysin Youtubesta hauskan pätkän. Ollaan siskon kans naurettu aivan vääränä, kun ollaan keksitty erilaisia auton navigaattoreita. Huumorimielellä, tiedättekö mitä tarkoitan? Niko Kivelä, stand up-koomikko, on näköjään keksinyt saman aiheen. Ja vielä, viimeinen Kivelän esittämä navigaattori on kuin ilmetty äiti (kartanlukijana = navigaattorina), samalla periaatteella. Katsokaa, niin tajuatte pointin. ;)
Ja löysin muuten lisää hauskoja pätkiä. Niko Kivelä on kyllä aivan loistava ja hänen kertomana oon kuullut (TV:stä) parhaan pätkän eri ihmisten suojelusenkeleistä. Miten Paavin suojelusenkeli eroaa Kimi Räikkösen enkelistä. Harmi, kun sitä pätkää ei löydy mistään. :( Tässä kuitenkin toinen hauska:Seuraava pätkä on hauska vain ja ainoastaan sen takia, että se pitää niin hyvin kutinsa. Kovaa yleistämistä naisista ja miehistä, mutta ah niin hauskaa!Ja vielä yksi pätkä aamuyön kunniaksi, säästin lempparini viimeiseksi. :) Pablo Franciscoa voisi sanoa stand up -komiikan grand old maniksi, ellei kyseessä olisi vasta 35-vuotias mies. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)