21.12.2009

236. ja 237.

Tänään jo ennemmin fiilistelin (meinasin kirjoittaa hifistelin) ensi kesän Espanjan kohdetta. Tarkennuksena muuten vielä siihen, että kyseessä on Mallorcalla sijaitseva lomapaikka, ei manner-Espanjassa.

Hain tänään tilaamani jutut postista, tilasin nimittäin osan joululahjoista netistä. Ja täytyy sanoa, että tänä vuonna olen tyytyväinen lahjoihin, jotka olen perheenjäsenilleni ostanut. Tulevat varmasti yllätyksinä ja uskoisin olevan mieluisia. :) Varmaksihan ei tietenkään osaa sanoa, ennen kuin näkee lahjan saajan ilmeen, mutta tällä hetkellä on hyvä fiiwis.

Laukkukokoelma on jälleen lisääntynyt parilla yksilöllä. eBaysta tuli upouusi Loungeflyn kangaskassi, jossa ei siis ole mitään "sulkumekanismia" eikä mitään pienempiä taskuja. Perus kangaskassi siis, mutta katsokaa ihmeessä, millainen kassi! Aikuisten Barbie, jos niin voi sanoa. :) Tämä menee hyvin esim. autossa olevana extrapussina, jonka voi sitten tarpeen vaatiessa ottaa käyttöön, vaikka kauppareissulla, koiran tavaroita varten, liikuntakamppeille tai muuhun vastaavaan. Ja kesällä on varmasti mukava kesäpussukka.


Toinen löytö on käytettynä ostettu Sisleyn laukku. Mikä kaunotar! Oon hulluna tuohon kyseiseen S-kuviointiin ja väri on mitä ihanin shamppanjaan viittaava nude (tai hento kulta, jos sellaista on edes olemassa). Tähän tuli mukana myös laukkuun kuuluva pidempi hihna, jolloin laukun saa olalle.
Gold -tagi ja dimangiset ässät.
Laukun juju on se, että se on ylemmissä kuvissa kaksinkerroin ja avataan siis alakuvan osoittamalla tavalla (mun nakkisormet, yhyy!). Laukku on samalla erikoinen, mutta silti hyvin basic. En voi sanoa, ettenkö tykkäisi tästä. :)

Hah, pakko kertoa hauska juttu, joka sattui tänään! Ajattelin iltapäivällä, että lämmitän saunan ja meillä kun on puukiuas niin sehän vaatii tietysti tulen teon saunan pesään. Hyvän ajan takkusin kiukaan kanssa, enkä meinannut saada syttymään ja kirosin ääneen, että on se nyt kumma kun äitikin tämän hetkessä sytyttää ja mä en saa millään palamaan. Kyllä se vaan pitää syttymään saada, en voi äidille jäädä kakkoseksi tässä asiassa. Minä sentään armeijan käynyt nainen, ja mettähommat pitäis olla hallussa kun kamiinoita sytytelly muutaman kerran. Juuri kun kirosin, että seuraavaksi haen kaikki talosta löytyvät bensat ja valopetroolit, ja tuikkaan pesään niin puut syttyi. Että pyhällä (no ehkä vähän vähemmän pyhällä) hengellä se sit loppuviimein lähti palamaan. :D

No, äiti tuli kotiin ja kerroin, että hankalaa oli mut ei voinu periksi antaa kun en voi myöntää tappiotani äitille. Äiti meni kylppäriin ja nosti yhdestä sangosta sytytyspalapaketin ja sanoi, että sytyttää aina niillä saunan pesän. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)