10.12.2009

Britit vs. Jenkit, Ed Hardy välikappaleena

Järkytyin syvästi äsken käytyäni Asos:n (miten tuo sana oikein taipuu?) sivuilla ja päätin jakaa saman tien järkytykseni aiheen teidän kanssanne.

Klikkasin katsomaan laukkuja, mitäs muutakaan, ja totesin että Asos myy näköjään myös Ed Hardya. Katsoin valikoimaa ja siellä se sitten oli, Amerikan serkkuni klooni! No, ei siinä mitään järkyttävää, mutta se kolminumeroinen luku, jossa oli myös joku ihmeellinen € -merkki mukana, se vasta järkytti.

Yläpuolella olevan kuvan laukkua myy Asos...
...ja alapuolella olevaa myi (loppuivat aikoja sitten) Torrid, josta siis omanikin tilasin.


Huomaatteko laukuissa mitään eroa? No, mitä nyt kuvakulma on hieman eri ja olkaimet eri asennossa. Sama laukkuhan se on, hinnassa vaan on huikaiseva ero. Omani tulee kaikkine kuluineen (laukku + postikulut + verot + tullin huolintamaksu) maksamaan hilppasen alle 100 euroa. Asos:n laukun hinta ilman postikuluja on 197,18 euroa (postikuluineen siis yli 200 euroa)! Siis mitä helv...?!

Joo, tiedän tiedän että hinnoissa on huimiakin eroja ja että Amerikan maaperältä on oikeasti edullisempaa tilata, mutta tämä on ensimmäinen kerta itselleni, kun asia tulee ihan konkreettisesti vastaan. Ja millä hintaerolla! Ja se, että tuohon maksamaani summaan sisältyy ihan kaikki veroista lähtien ja silti ero on noin huikaiseva. Ei voi ymmärtää, mutta iloinen olen toki, että juttu meni näin päin. Juttuhan meni niin, että näin tuon Ed Hardyn laukun yhdessä Youtube -videossa ja rakastuin. Rupesin saman tien kuin riivattuna surffaamaan ympäri nettiä, mistä sen löytäisin ja Torrid tuli aika pian vastaan. Nimittäin, jos olisin nähnyt sen ensin Asos:lla, se olisi varmaan tullut tilattua tuolla hinnalla. Enkä huijaa nyt yhtään.

Eräs toinenkin ostos on hiljan tullut tilattua onnistuneesti, joka maksaa postikuluineen noin 50 euroa vähemmän kuin Suomesta ostettuna. Ja tämä tuote tulee suoraan Italiasta. Näette sitten! ^___^

Tänään (torstaitahan tässä jo eletään) olisi ohjelmassa Mantan lonkka -ja selkäkuvaukset. Kesällähän Mantan lonkat kuvattiin ja toinen tuli "hylättynä" takaisin, eli ei ole jalostuskelpoinen. Nyt on sen jälkeen liikutettu koiraa ahkerasti ja katsotaan vielä toiseen otteeseen, onko ne lonkat kelvot vai ei. Olisipa, ja selkä samoin, niin saisi Mantakin vavvabokkeleita. Siitä tulisi niin loistava mammakoira. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)