2.12.2009

A Dream Come True - and few other things

Unelmani on täällä! \o/ Kun on kyse meikäläisestä, tietää melko varmasti että unelma koskee laukkuja. :) Paul's Boutique -neitsyys on mennyt jo (tosin himo jäi), nyt on Longchampin vuoro. Kerroin täällä metsästysretkestäni ja nyt on 50% tuosta unelmasta saavutettu: ensimmäinen Le Pliage Hobo bag on kotona! Ei tosin ruskeana, vaan paaaaaljon hienompana! Check these out:

Väri on siis tuollainen tumma viininpunainen. Salamavalossa punainen näkyy hyvin, mutta ihan normaalissa valaistuksessa väri on todella tumma. Katsotaan huomenna, mitä päivänvalo sanoo värisävystä. ;)
Sivun taskun läppäkin on paljon arvokkaamman näköinen kiiltävänä punaisena kuin tylsänä mattanahkaruskeana.

Ratsastajalogo on näkyvillä kaikkialla. Katsokaa vaikka...


Laukun vetoketju...Olkahihnan... öööö... solki (?), jonka avulla hihnaa saa pidemmäksi ja lyhyemmäksi.

Jopa noissa metalliosissa on ratsastajat. Ja tuo kiiltävä punainen, uulalaa!


Sisällä olevan vetoketjutaskun vedin. Tattadadaa, ratsastaja! :D

Nahkainen lappu laukun sisällä.Laukkufriikki kun olen, niin tähän väliin on hyvä sanoa slogan: "Eikä siinä vielä kaikki!". Koska tässä ei todellakaan ollut vielä kaikki. Heikompaa hirvittää varmasti, kun kerron että vielä on kolme (3!!!!) laukkua esittelemättä! Okei, kaksi niistä tosin on NetAnttilasta tulleita... Mutta silti, KOLME!!

Tämäkin on todellinen rakkauspakkaus. Ei ehkä vielä, mutta keväällä ja ensi kesänä aivan varmasti! Laukku on Global -merkkinen ja oikeaa nahkaa. Mikä nahan tuoksu, mmmm...! Laukku on ihanan lötkö, mutta kuitenkin "muodokas" ja sopivan kokoinen, tähän mahtuu perusjutut ja sit jotain ekstraa. Sanokaa mun sanoneen, tää on ensi kesän luottolaukku! Miksei tätä voi käyttää talvellakin, mutta paksun takin kanssa pidän mieluummin joko kädessä kannettavaa tai olan yli heitettävää laukkua, ja talvella muutenkin tarvitsee isokokoisemman laukun kuin mitä tämä on. Tuota nahkapintaa voisi kyllä hipelöidä hipelöimästä päästyäänkin!


Sitten ne NetAnttilasta saapuneet kaunokaiset. Aivan kuten sanoin, päätä nyt näistä sitten! Molempia on nyt mallailtu eri asujen ja takin kanssa, enkä silti osaa päättää... Dammit!


Ehdokas numero 1.

Ehdokas numero 2.


Yritin muuten vaihtaa uuden tekstieditorin ja kirjoittaa postaus sen kanssa, mutta siitä ei rehellisesti sanottuna tullut hevon helv..ttiäkään. Minä, joka olen aina kaikkia muutoksia ja uutta vastaan, tyrmäsin uuden editorin suorilta käsin kun rupesin kuvien kanssa sähläämään. Ei ollut niin helppoa ja mutkatonta, kuin ohjeet antoi ymmärtää. Eli minä jatkan tällä vanhalla pohjalla ja olen siihen tyytyväinen! Kuvat saa kuitenkin isommiksi klikkaamalla ja kyllähän noista pienemmistäkin kuvista saa aika hyvän käsityksen, mitä siinä on ja miten päin.

2 kommenttia:

  1. Hei, olis kiva tietää mitä tommone longchamp Le Pliage hobo bag maksaa?:)

    VastaaPoista
  2. Hei! Olen itse ostanut laukun käytettynä (mutta ihan uutta vastaavana) ja taisin maksaa laukusta noin 80 euroa. Uuden hinta on varmaan jossain 150-200€ paikkeilla, mutta tämä ei ole lainkaan satavarmaa tietoa.

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)