11.12.2009

GUESS by Marciano

Ei kerkeä kovin kauaa jaaritella tällä kertaa, ennen kuin pitää lähteä rimpsalle, mutta pakko tulla ennen lähtöä esittelemään Italiasta tullut paketti ja sen sisältö. Paketti on siis tilattu Forzieri -nimisestä lafkasta ja otsikosta varmaan jo käy ilmi paketin sisältö. :) Ei voi kyllä kuin kehua tuota firmaa: tilaus sujui hyvin, sain lähettifirman seurantakoodin sähköpostiin, jotta pystyin seuraamaan paketin kulkua ja tänään paketti sitten kannettiin kotiovelle. Näppärää!

Tältä paketti näytti ulkoapäin:
Sisältä pakkauspapereiden päältä löytyi tällainen lappu. Täytyy muistaa lähettää positiivista palautetta! Kuinka moni muistaa antaa kaupoista tai saamastaan palvelusta positiivista palautetta? Vai unohtavatko kaikki sen, koska hyvää palvelua nyt vaan kuuluu saada ja sitten jos jokin menee mönkään, on vasta aihetta ottaa firmaan yhteyttä. Itse olen lähivuosien aikana herännyt siihen, että annan myös hyvää palautetta, joko face-to-face tai sähköpostilla ja ette arvaa miten onnellisia vastauksia olen saanut takaisin. Suosittelen!

Tässä sitten itse sankari. Laukun bongasin Labels or Nothing -blogissa, enkä päässyt tästä yli. Forzierista bongasin laukun ja ihastuin sivuihin muutenkin, joten rekisteröidyin sinne ja lisäsin laukun "toivelistalle". Reilun viikon päästä sähköpostiin tuli viesti, että saan toivelistalla olevasta tuotteesta -10% joten tilattuahan tämä sitten tuli. Eikä kyllä kaduta! En malta odottaa, että pääsen ulkoiluttamaan uutta veskaa!

Sivun Guess -teksti hieman paremmin kuvattuna. Tuo on muuten läppä, jonka alla on magneettinepparilla suljettava tasku.


Ja tässä sisäkuvaa. Sulkeminen tapahtuu siis kahdella magneettinepparilla ja avatessa laukku leviää fiksusti, joten sisältä on helppo ottaa haluamansa juttu. Vuorikangas on nättiä kangasta ja onneksi vaaleaa, erottaa kaikki tavarat. :)


Siinä se, ensimmäinen Guess -laukkuni. Ja aikamoisella kaunottarella aloitin, vai mitä?

3 kommenttia:

 1. awwwww tämä on niin maailman hienoin guess-laukku^^ja tämä sinun on vasta toinen jonka näin tämänmallisen ja tässä värissä siis omani lisäksi. ei näitä ihan hirveän montaa suomessa ole :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Täytyy kyllä myöntää, että laukku on yksi kauneimpia koskaan näkemistäni, livenä vielä paljon ihanampi kuin kuvissa! :)

  Ja aika hienoa, ettei näitä ole jokaisella vastaantulijalla keikkumassa käsivarressa. Laukku oli minulla perjantaina mukana, kun olin viettämässä pikkujouluja, ja sai kyllä ihailevia katseita osakseen. :D

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)