9.12.2009

LYDC

Eilen tuli postissa ilmoitus, että Amerikan adoptiolapseni on jäänyt tulliin. Sehän oli toki odotettavissa. En ole koskaan ennemmin tilannut rapakon takaa mitään, niin siksi tullien lisäksi maksettava huolintamaksu tuli minulle yllärinä. Faksasin ohjeiden mukaan ilmoituksessa olevan lapun (johon tuli kirjoittaa yhteystiedot, sotu ja paketin sisältö) sekä sähköpostissa tulleen tilausvahvistuksen tulliin ja nyt odotellaan. Mietin kyllä, että mistähän sen paketin sitten voisi hakea, koska Seinäjoen seudulla ei tullin toimipistettä ole. Jos huolinnan (tai mikä se oikea termi sitten onkaan, huolinnasta siinä lapussa puhuttiin) olisi halunnut tehdä itse, olisi paketti toimitettu Vaasaan (lähin tulli) mutta se nyt on ihan sama, maksaako huolintamaksun tullille vai bensat kun ajaisi Vaasaan. Nyt se tulee sitten tähän kotipaikkakunnan postiin. Katsotaan, kauanko kestää.

Tänään tuli yksi eBay-ostokseni kotiin: LYDC -laukku. Voiko yli kaksisataa laukkua omistava vielä rakastua johonkin laukkuun? Kyllä voi. Voiko sellaisen määrän omistava enää löytää laukusta jotain uutta. Kyllä voi.

Ja voi perskule, että oli hankala saada kunnon kuvaa! Nää kiiltonahka/PVC -laukut on pahimpia kuvattavia. Hermojen menettämisen ja muutaman kymmenen kuvan jälkeen sain suht siedettävät otokset. Kuvauspaikkana toimi erittäin romanttisesti meidän kodinhoitohuone, taustalla varsin hohdokkaat Philipsin mankka ja arkkupakastin. ^__^Materiaali on ihanan pehmeää ja "löysää", mutta laukku ei kuitenkaan ole liian lötkö, vaikkei muotoaan pidäkään tyhjänä. Solkia, toisesta hihnasta roikkuva killutin, tappeja, metalliosia jajaja... Aah, rakkautta! Katsokaa itse yksityiskohtia:

Näissä kahdessa ylimmässä kuvassa laukku näyttää "vain" mustalta. But check this out:


Salaman kanssa laukku on kaikkea muuta kuin musta! Aika rouhea yksityiskohta, etten sanoisi. En meinaan huomannut tätä värijuttua, ennen kuin näistä kuvista. Luonnossa laukku näyttää täysin mustalta. Ei mikään negatiivinen yllätys, varsinkin kun toinen värisävy on punertava pinkki/purppura.

Magneettinappikiinnitys, sisällä parit perustaskut. Hyvin yksinkertaista ja selkeää. Laukun saa hyvin auki ja sieltä on helppo ottaa mitä sitten haluaakin.


Killutin lähikuvissa. Toisella puolella tällainen korttitasku.


Ja toisella puolella kunnon peili. Suojakalvon otin irti, joten käytössä peili varmasti naarmuuntuu. Eipä sen väliä, justiinhan mä ostin pikkupeilejä parikin kappaletta, mutta laukun koristeena ja yksityiskohtana tämä on varsin mukava.

Asiasta toiseen, tein hieman muutoksia blogiin. Kommentit hyväksyn tästä lähtien ennen niiden julkaisua, ihan vain että noteeraan jokaisen kommentin ja myös vastaan niihin. Eipä sillä, kommentteja ei ole juurikaan tullut. Toisena asiana muutin hieman blogin banneria ja kolmanneksi laitoin tuonne vasempaan reunaan vihreän laatikon, jossa lukee laukkujen lukumäärä. Sitä sitten päivitän sitä mukaan kun laukkuja tulee lisää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)