7.12.2009

Shoppailukierroksen saalis

Hellurei! Valvoin viime yön töissä ja nyt ajattelin tehdä pikaisesti postauksen, ennen kuin rupean nukkumaan. Viiden yön putki on nyt takana, yksi yövuoro vielä jäljellä - ensi yönä. Hitto, että kroppa prakaa vastaan, ei meinaa millään onnistua diili olla pirteänä viikon verran, jos yöt valvoo ja päivällä nukkuu vain parin hassun tunnin verran. :)

Oon ollut sen verran koomassa, etten oo pariin päivään saanut itsestäni irti kirjoitella tänne. Mutta nyt teen sen! :)

Voitais varmaan mennä suoraan asiaan, eli viime aikaisiin hankintoihin. Kuvissa olevat jutut ostin itse asiassa samalla shoppausreissulla, viime perstaina. Jäin yövuoron jälkeen työpaikalle nukkumaan ja heräämisen jälkeen (siinä klo 12.30) lähdin kaupungille kiertelemään. Pitemmittä puheitta, tässä ostokset:


Jim & Jillistä laukku, jota olen kerran ennemminkin katsellut, en tosin muistaakseni ole koskaan ennen hypistellyt tätä käsissäni. Kaunis laukku, johon voi laittaa esim. liikuntakamppeet tai miksei ihan työjututkin. Kesällä varmasti aivan verraton! Väri on oikein rehellisen kirkas pinkki, tykkään!! :D Hinta n. 25e.

Tätä lähdin oikeastaan kaupungilta hakemaan. Vero Modassa ihastuin jokunen aika sitten tähän Pieces -merkkiseen clutchiin (huomaatteko, että pikkuhiljaa näitäkin vaan rupee kertymään nurkkiin). Vetoketjukoristeet tuo sopivan rokin ja räyheän vaikutelman ja sisältä tämä vasta herkku onkin, nimittäin...

...laukussa on kaikki tarpeelliset lokerot kiinteänä! Ei tarvi esim. baariin ottaa kukkaroa mukaan, kun laukussa on korttilokerot valmiina. Lisäksi tila on fiksusti jaettu kahtia ja siinä on vetoketjutasku. Tää on aivan täydellinen bileveska! Hinta 30e.


Vero Modasta on nämäkin. Ajattelin ostaa ensin kaulakorunkin, mutta sen 20 euron hinta hirvitti. Nää maksoi 10e.H&M:llä villiinnyi Hello Kittyn ääressä. Manikyyrisetti (taas!), luomiväri (tätä on nyt testattu - toimii!) ja kaksi erilaista taskupeiliä kun en osannut päättää, kumman otan. Hintoja en nyt tarkalleen muista, mutta mitä nuo hennesin pikkusälä nyt on, 2-5e/kpl.

Hennesiltä ostin myös kaksi paria neulesormikkaita. Koirien kans on mukava olla tällaiset, nahkahanskatkaan kun ei sovi kaiken kanssa. Nää kustansi suunnilleen 4 euroa.


Anttilasta yritin kattella Nivean Pure Diamond -luomiväriä, mutta ne on loppunu jo aikoja sitten, eikä lisää oo hyllyyn tullut. Harmi, se violetin sävy olis ollu ku mulle tehty! Lumene Natural Code -meikeissä oli "ota kolme, maksa kaksi" -tarjous niin otin sitten kolme huulikiiltoa. Tykkään näistä, hinta-laatusuhde on kunnossa ja värit tosi herkkuja.


Tässä vielä värien sävyt ja nimet. 6 on ylemmässä kuvassa keskimmäisenä, 8 ylimpänä ja 9 alimpana.


Lisäksi ostin:
- mustat suorat housut
- uuden parin piilareita
- Rimmelin puuterin
- kaksi Puhtaat Valkeat Lakanat -DVD:tä (osat 1 ja 2)
Sisko keräsi koko PVL -sarjan itselleen ja oon sen levyjä lainannut. Nyt kun hiljan sain koko sarjan katsottua, totesin että pakko se on ostaa itsellekin omaksi että saa sitten katsella kun itsestä siltä tuntuu. Ei auta, kun se kolahtaa kuin kakkosnelonen! Ja Carl-Kristian Rundman on niiiiiin ihana ja komea Eero Kurppana. <3____<3>

Tämä poistuu nyt koisimaan, hyvää yötä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)