1.12.2009

What's in my make up bag

Hyvää joulukuuta kaikille! Niin se aika vaan rientää, minnekäs se kesä jäi, justhan se oli?! Ja oikeasti, kohta alkaa taas päivät pitenemään ja tulee kevät (miten niin extrapositiivista ajattelua?). Pidän talvesta paljon, mutta vain jos on kunnolla lunta, minimissään 15 senttiä, ja kunnolla pakkasta. Kunnolla tarkoittaa ainakin -10 celsiusta. :)

Huomenna saattaa muuten olla jo kerrottavaa haaveeni toteutumisesta, josta muutama päivä sitten informoin teitä. :)

Tämän päivän aiheena on meikkipussin (tässä tapauksessa -pussien) sisältö. Tein inventaariota ja päätin samalla kuvata meikkini. Ja koska kuvasin ne, päätin jakaa sisällön teidän kanssanne. Kokeilin samalla tehdä taas kuvakollaaseja.. Tämä on nyt toinen kerta, joten älkää suuttuko tai pilkatko jos ne on ihan syvältä ja poikittain, I'm an amateur. Minulla on kolme meikkipussia. Isommassa Ralph Laurenin meikkipussissa on meikit, joita en käytä päivittäin. Pienemmässä Ralph Laurenissa on huulikiillot ja Victoria's Secretin pussissa päivittäin käytettävät meikit (tai kaikkia en käytä päivittäin, mutta kyseessä siis arkimeikit).


1. Kaikki kolme meikkipussia
2. Pussin sisältö kumottuna lattialle. Pikkukuvissa joitain tarkemmin eriteltyinä, mutta ne joita ei ole, kerron tässä:
- Sininen Lumenen Matte Harmony puuteri, sävy 1 Translucent.
- Vaaleamman sininen Nivean Stay Real Compact Foundation kiinteä meikkivoide, sävy 00 Natural Vanilla.
- Aikalailla kuvan keskellä oleva Rimmelin Colour Mousse luomiväri, sävy 003 Chill Out (sellainen "viileä" lila).
- kampa, kaksi ripsiharjaa ja L'Orealin Volume Shocking ripsiväri (sävy Ultra Black).
3. IsaDora Eye Shadow Quartet, 27 Amethyst Crystal. Joka sävyssä on mukana hileitä. :) Lemppari bilemeikkiä tehdessä.
4. Maybelline Eyestudio Intense Chic, 01 Vivid Pinks.
5. Vasemmalla Wet'nWild Mega Eyes. Sävytarran oon irrottanu, mutta kyseessä siis kolme lilaa/violettia sävyä. Oikealla Lumene Delight Duo, sävy 6 Story of Us/Rakkaustarina.
6. IsaDora Triple Eye Shadow, 01 Sparkling Lilac. Näissäkin mukana hileitä. :)
7. Ylempänä Glitter Eyeliner by H&M, Silver Glitter. Alempana Wet'nWild Ultimate Minerals Loose Eyeshadow (luomiväri), sävy 18 Amethyst.
8. Gosh Trio Eye Shadow, TR4 Metallic Rose.

Seuraavaksi pienempi Ralph Lauren. Joitain huulikiiltoja puuttuu, jotka on esim. mun tämän hetkisessä käsilaukussa tai muissa laukuissa.
1. Jälleen kaikki kolme pussia.
2. Kaikki kiillot + yksi Lumenen luomiväri (Twin Set, 8 Under The Sky/Taivaan Alla) eksyneenä väärään pussiin. Kaksi kiiltoa, jotka ovat pystysuunnassa, ovat Revlonin Super Lustrous, 18 Pearl Plum ja 10 Raisin Glaze.
3. Ylhäältä alas:
- Revlon LipGlide Sheer, 09 Sheerly Orchid
- Rimmel Vinyl Lip, 100 Purity
- Rimmel Vinyl Stars, 174 Glimmer
- Rimmel Vinyl Stars, 189 Hot Rock
4.
- Deliplus Color (Espanjasta), sävyn nimeä ei lue kyljessä
- Sama Revlon kuin kohdassa 3.
5.
- Labellon huulivoide, tämän yläpuolella on toinen, joka on sävyltään vaaleampi
- Lumene Berryfun, 24 Stardust/Tähtisumua
- Näköjään seuraavat kaksi on samaa sävyä, korkki vaan on eri värinen. Lumene Berryfun, 23 Lucky Star/Onnentyttö
- Lumene Berryfun, 7 Into My Life/ Tulit Elämääni
6.
- Lumene Natural Code Smile Booster, 4 Frosty Berry
- Maybelline Water Shine Liquid Diamonds, 05 Fuchsia Jewel


1. Kaikki pussit jälleen...
2. Ja ne, mitä ei ole pikkukuvissa: lila ripsentaivuttaja, sen oikealla puolella Lumene Beauty Base (silmämeikin pohjustusvoide), siitä oikealle keltainen Maybelline The Colossal Volum' Express (käytin tätä ennemmin ykkösripsarina ja nyt alaripsiin). Rajauskynien alapuolella ripsarini Max Factor False Lash Effect (sävynä Black). Lisäksi kaksi Wet'nWildin luomiväritrioa, jotka oon ennemmin täällä esitellyt.
3. Max Factor Miracle Touch liquid illusion foundation (onko tämäkin nyt sitten kiinteää meikkivoidetta?), Creamy Ivory 40.
4. Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer, 261 Noir (tämä on siis sellainen rullattava rajauskynä), alapuolella Maybelline expression kajal, 33 black
5. Rimmel Glam' Eyes, sävyä ei lue kyljessä mutta on luonnossa tumma lila. Alempana Nivea Expert Eye Liner, 44 Pure Black.
6. Lumene Beauty Base Matifying Primer (oily/combination skin). Tämä on ihan ykköstuote! Ehkäisee siis kiiltoa naamalla ja laitetaan meikkivoiteen alle (itse olen laittanut T-alueelle). Suosittelen erittäin lämpimästi.
Vieressä on Max Factorin peitepuikko, josta on kulunut lähes kaikki teksti pois. Sävy on kuitenkin 07 Ivory eli aika vaalea.
7. Maybelline Pure Foundation Mineral irto(meikki-)puuteri, 04 Vanilla Rose. Tämä on elämäni ensimmäinen irtopuuteri ja ajattelin kokeilla tällä ennen kuin siirryn mineraalimeikkien ja irtopuuterien maailmaan. Olen tykännyt tästä, sävy on juuri oikea ja puuteri pysyy hyvin pitkän ajan. En edes yritä ajatella tätä mineraalimeikkinä, enkä tätä siis ole mineraalimeikkinä ostanutkaan, vaan juuri tuon "irtomaisuutensa" vuoksi.

Siinä siis lähes koko meikkiarsenaalini. Joku saattoi huomata, että uusimpani eli IsaDoran luomiväripaletti puuttui tästä, mutta se on vielä kunniapaikalla huoneessani eli pöydälläni. :) Mikäli joku haluaa kysyä esim. käyttökokemuksia, niin kommenttia vain rohkeasti joko kommenttilootaan tai sähköpostilla. Ja jos joku haluaa kommentoida muuten vaan niin samat osoitteet. :) Oikeasti olen ihan newbie meikkaamisessa ja vaikka olen meikkiä käyttänyt yläasteelta lähtien niin en ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut siitä, mitä ostan, mistä ostan ja mihin hintaan ostan, enkä myöskään siitä miten meikkaan, millä meikkaan tai missä järjestyksessä meikkaan. Olen vasta nyt viimeisen vuoden sisällä ruvennut pohtimaan tekniikoita, merkkejä, tuotesisältöjä jne. joten ihan alussahan tässä tavallaan vasta ollaan. Voi miten haaveilenkaan siitä, kun saisi itse loihdittua mitä ihanampia meikkejä! Sitä odotellessa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)