16.1.2010

Ei mitään asiaa ja silti jotain

Huomaa, että porukka on ollut eilen eräissä bileissä, jossa on saatettu juhlia Indiedaysia... Ei ole meinaan tänään tippunut juuri postauksia seuraamiltani bloggaajilta. Taisi siis olla hyvät kemut. :) Toivottavasti sujuivat hyvin ekalla kerralla, ettei tarvi ottaa viikon päästä uudestaan. ;)

Oon miettinyt tänään pääni puhki, mistä kirjoittaisin, enkä ole keksinyt mitään järkevää aihetta... Kirjoittaako siitä, kuinka kirpparipaikalla on laukut huvenneet hyvään tahtiin ja kuinka huomenna hakiessani viimeiset jämäpalat pois, kuittaan mukaani vähintään 170 euroa? Vai siitä, kuinka Rapella oli eilen hellyyspula; oli tunkemassa koko ajan syliin, kihnutti kyljessä kiinni ja kaiken tämän jälkeen kiitti mun sille takaisin osoittamasta hellyydestä kusemalla illalla mun sänkyyn? Vai siitä, ettei viimeksi postaamani Minäkin sorruin part 2 -postauksen tilaus jäänytkään siihen, vaan että siihen tuli lisäystä? Tai että tänään meinasi Tiimarissa oikeasti tulla itku kun suklaan tuoksuisia votiivikynttilöitä ei ollut enää valikoimissa?

Enpä tiedä, kaikista aiheista olisi jotain kerrottavaa, muttei silti juuri mitään mainittavaa... Ja tuossahan kaikki tulikin jo selostettua yhdessä kappaleessa. :)

Nyt aion vain lakata kynnet, laittautua oikein (tai no, ainakin hiukan) nätiksi ja lähden ajelemaan Seinäjoelle. Aion suorittaa tänään extremeurheilua nimeltään "vesiselvänä baarissa". Pitäkää peukkuja, että selviän koitoksestani hengissä, ja mikä tärkeämpää, järjissäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)