22.1.2010

JIMMY CHOO for H&M, part miljoona

Jos teitä jo kyllästyttää tämä mun pitkään jatkunut lässytys samasta aiheesta, kannattaa jättää tämä postaus väliin. Jos taas kiinnostaa nähdä, mitä mulla on niin jatka ihmeessä lukemista! :D

Eilen tuli tekstari, että toinen H&M:n paketeista on haettavissa. Ihmettelin vaan, kun kyseessä oli myöhemmin tilattu paketti. Vähän jänskätti, että tuleeko ennemmin tilattua ollenkaan, kun siellä oli enemmän odottamani jutut. Tänään sitten, luojan kiitos, tuli toinen tekstari. Ja nyt on mallailtu ja testattu ja käännelty ja väännelty. Tässä sitten erittäin huonossa valaistuksessa, erittäin kyseenalaisilla taidoilla ja hemmetisti hätiköiden otetut kuvat. :)


Ensimmäisenä eniten odottamani juttu. Tää on TÄYDELLINEN! Iso laukku, johon mahtuu koko elämä, joka aukeaa kunnolla ja mikä parasta: tämä on aitoa, paksua, nahkaa. Painaa paljon, mutta on joka gramman arvoinen. Mamma mia! Mahtuu juuri sopivasti olkapäälle (ei tosin minkään paksumman takin kanssa) ja on sen verran räyheän näköinen, etten malttaisi silmiäni irrottaa hetkeksikään. Valehtelematta nukun tämän vieressä ensi yönä. :) Miksen mä löytänyt tästä etukäteen mitään infoa, onko ihmiset ignoorannut tämän tyystin vai mistä kiikastaa? Minä sanon teille: menkää ja tilatkaa. xD


Tässä vielä kivoin juttu koko laukussa. Vetoketjun alta paljastuu kaksi isoa taskua, johon saa kätevästi avaimet, kännykän ja muuta pikkusälää. Helpossa paikassa, mutta kuitenkin suojassa.


Ballerinat on myös todella ihanat. Kulutin viime kesänä luottoavokkaani loppuun, joten tässä on niille melko varma seuraaja. Kengät on tällä hetkellä juuri sopivan naftit, että nahan muotoutuessa ja antaessa hieman periksi näistä tulee mielettömät. Ja tein oikean päätöksen tilatessani mustat.

Tätä mietin tällä hetkellä... Pidänkö vai palautanko?? Help me! Nätti kuin koru, aitoa nahkaa (tätä seikkaa ei voi kylliksi korostaa), sopivan kokoinen ja silti niin basic ja simppeli kuin luottolaukut nyt yleensä vain ovat. Mutta. En pakosti tarvitse tällaista, käyttöä tulisi aika vähän.. Toisaalta, jos nainen omistaa 200 laukkua, ei hän tarvitse enää mitään laukkua. Ikinä. Ja silti ostaa niitä, joten se oli huonoin mahdollinen perustelu. Pelkään, että tuo muoviosa menee hajalle, koska koko laukun idea ja hienous katoaa sen siliän tien. 40 euroa ei ole paljon nahkaclutchista mutta jos palautan tämän, voin käyttää neljäkymppiä johonkin muuhun. Mut jos sitten kaduttaakin, kun menen tämän palauttamaan. Auttakaa nyt naista mäessä! :)

Salama(seepra) teki tepposet, kyllä nuo raidat on ihan kunnon mustat (piti tämän kuvan nähdessä oikein tarkistaa asia). Leopardi tarvitsee kamun ja tästä seeprasta se sellaisen saa. Hiukan haastava malli meikäläiselle, joka vasta opettelee clutchien käyttämistä, mutta eikö tämä tästä. Täytyy harjoitella, miten tänne saa sievästi laitettua tavaraa ja otettua taas pois (käsittämätöntä, että laukun käyttöä pitää harjoitella). Tästä olen varmasti eniten kuullut kommentteja, 50-50 niin plussaa kuin miinusta, mutta minä siirryn kyllä HOT-jengiin ja haistatan pitkät NOT-porukalle.

Läpimitta 9cm? 9 senttimetriä my ass. Oli meinaan 8cm, jos tarkkoja ollaan. Kukahan insinööri tämänkin on mitannut... Mutta siitä viis, kukkaro on ihanainen. :) Tämän sisällä on muuten kukkaron avatessa sellaiset "levikkeet", ettei tavaraa voi laittaa sisälle kuin yhdessä suunnassa, plussaa ehdottomasti. Tälle pitää kehitellä joku oikein ihana käyttötarkoitus, mun valmiina olleet ideat ei oo ollenkaan tämän kukkaron arvoisia.

Last but not least. Lyhyesti, mutta ytimekkäästi: koru. :D

Huomaatteko, että yksi puuttuu joukosta? Se toinen reilumman kokoinen niittilaukku on ihan kökkö, olkahihna on mulle aivan liian lyhyt olalle kannettavaksi, ja laukkua suljettaessa läppää on aseteltava paikoilleen, että menee nätisti. Se lähtee siis palautukseen ja käytän siihen tuhlaamani 70 euroa johonkin muuhun. :)

Lievä pettymys muuten, etten saanut tällä viikolla postikustilta pakettikortteja. Kolme niitä nimittäin pitäisi tulla. Tiedä sitten, ovatko jääneet tulliin vai mitä... Mutta ensi viikolla, toivottavasti! ;)

1 kommentti:

  1. Jos sulla on vielä tuo seepra clutchi ja voisit myydä sen minulle, laita viestiä sapphires_(a)hotmail.com

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)