14.1.2010

Minäkin sorruin part 2

Sen jälkeen kun hain Ärrältä Jimmy Choo for H&M -tuotteeni, ja huomasin ettei H&M:n sivuilla ole enää ainuttakaan Jimmy Choon tuotetta myynnissä, rupesi ketuttamaan ankarasti oma tyhmyyteni ja hitauteni. Tuossa kyseisessä postauksessakin kerroin, että olisin tilannut vielä muutakin, mutta kun se on myöhäistä. Ekat päivät seurasin jopa maanisella aggressiivisuudella nettisivuja, jos jotain palautuksia vielä tulisi, mutta niin ei tapahtunut. Olin vakaassa uskossa, että tuotteet on vain otettu myynnistä pois. Mielestäni oli epätodennäköistä, että jokainen kyseisen herran tuote olisi myyty loppuun melkein samaan aikaan.

Hyväksyin (katkerana) kohtaloni, ja rupesin puoliksi tosissani ja puoliksi leikilläni kyttäämään eBayta sekä huuto.nettiä. Suoritin jonkin sortin itseni kiduttamista katselemalla kuvia laukuista, joista pyydettiin yli sataa puntaa, kun olisin saanut sen alle 50 eurolla. Ja toisaalta olin erittäin huvittunut, kun ihmiset huusivat esim. seepraclutchia yli 80 punnalla... En tiedä, onko näitä tuotteita myyty millaisilla alennuksilla vaikkapa briteissä, mutta uskoisin brittien äimistyvän siitä, että esim. ostamani mustat korkkarit maksoivat alle 25 euroa.

Viimeisen viikon aikana on todellakin jo muodostunut eräänlaiseksi rutiiniksi klikkaaminen H&M:n sivuille ja sieltä reitti Shop Online -> Naiset -> Asusteet -> Vyöt/laukut. Klikkailu tapahtui täysin automaattisesti, vaikka ihan oikeasti olin jo hyväksynyt kohtaloni... Tai ainakin niellyt tappioni ja nostanut pääni pystyyn. Jimmy Choot on olleet aina tokalla sivulla laukuista, ja meinasin ihan toden teolla pudota persiilleni (ellen olisi istunut jo valmiiksi), kun sivua nro 2 klikatessani verkkokalvoille ilmestyi liuta jo tutuksi tulleita laukkuja. Siitä paikasta klikkasin katsomaan kengät, ja sielläkin oli vaikka mitä - ja älyttömästi kokovaihtoehtoja! Sitten katsoin, onko pyöreä nahkakukkaro "omalla" paikallaan ja olihan se, samoin kuin sininen huivi. Mikä ihana hetki olla väärässä, tuotteita ei oltukaan tyystin vedetty pois markkinoilta. :D

Kaiken kaikkiaan en ymmärrä, miten noita tuotteita voi olla vielä noin paljon jäljellä?? Oliko kokoelma ihan täysi floppi, ja onko se sitä vain Suomessa vai ihan ympäri maailmaa (en tiedä, minkä maiden H&M:ssä tuotteita on ollut)? Eivätkö suomalaiset naiset vaan tajua hyvän päälle, kiikastaako rahasta (ei pitäisi enää ainakaan), vai eikö tuotteet vaan kerta kaikkiaan sovellu tänne peräpohjolaan? Jokin syyhän tuohon täytyy olla, että tavaraa on vielä reilusti jäljellä.

Tällä hetkellä tämän paasaamisen jälkeen nolottaa aivan ä-lyt-tö-mäs-ti, että minä täällä hehkutan posket punaisina kokoelmasta, joka julkaistiin kaksi kuukautta sitten. Huomaa, etten todellakaan ole ajan tasalla muotiin liittyvien juttujen kanssa ja ettei blogiani voi hyvällä tahdollakaan kutsua muotiblogiksi. :) Silti olen iloinen, etten ollut aivan ajan tasalla marraskuussa ja maksanut tilaamistani tuotteista täyttä hintaa. Nahkaisten tuotteiden olettaisi kestävän aikaa - pitkään, joten 5 vuoden kuluttua ketään ei enää kiinnosta, hankinko tuotteen silloin kuin valtaosa vai vasta jälkijunassa. ;)

Tällä kertaa en ajatellut olla yhtä jälkeenjäänyt ja missata haluamiani juttuja. Illalla meinasin tehdä tilauksen, mutta nukahdin. Argh, paniikissa aamulla katsomaan, ettei himoitsemani jutut vaan oo menny vielä.. Turha pelko. *pyörittelee silmiään*Ensimmäisenä laukku, joka jäi eniten kaihertamaan mieltä. Tämä jäi ekalla tilauskerralla tilaamatta, kun pohdin hintaa. 80 euroa on pieni hinta isosta nahkalaukusta, mutta iso taksa H&M:n tuotteesta. Lisäksi olen googlettanut ympäri ja ämpäri ihmisiä, joilla olisi tämä ja joiden sivuilta tai blogeista olisi voinut lukea käyttökokemuksia ja kenties nähdä kuvia laukusta in action. En ole löytänyt tähän mennessä ketään. Kenelläkään ei ole tätä, mikä on mielestäni aika kummallista... Ehkä viisastun sitten, kun saan tämän käsiini, miksei tästä voi lukea mistään. Seepraclutch on jakanut mielipiteet; toiset ovat haukkuneet tämän olevan ihan roskiskamaa ja toiset ylistävät omistavansa maailman ihanimman ja kauneimman laukun. Nähtäväksi jää, kumpaan leiriin minä päädyn. Leopardilaukustakin luin paljon haukkuja, mutta silti se on mielestäni mielettömän kaunis ja laadukas laukku.

Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, pikkuinen kukkaro. Tämän hinta on tällä hetkellä 9,90e. Halkaisija on 9cm, joten ei tämä mikään pikkuriikkinenkaan ole... Katsotaan, mihin käyttöön tämä päätyy, pari ideaa on jo valmiina.


Tilausvahvistuksessa luki muuten vähän ristiriitaisesti: toimitus vkolla 3, tammikuun lopussa. Toivottavasti viikko 3 pitää paikkansa, mukavahan noita olisi hypistellä jo ensi viikolla. ;)

5 kommenttia:

 1. Muakin jäi kaihertamaan se sininen huivi, mutta näköjään niitä vielä oli ja kävin klikkaamassa moisen ostoskoriin.

  VastaaPoista
 2. mari: Voi kun mukava kuulla, että joku muukin tilailee näin jälkijunassa. :) Ja kiva, että sait vielä sen mitä halusitkin.

  VastaaPoista
 3. minä puolestani luulen että on kaksi vaihtoehtoa: joko jostain on löytynyt joku ns unohtunut erä nurkista, kun tosiaan yhtäkkiä kaikkia kokoja olikin saatavilla, tai toinen on se, että kun ihmiset alkuhuumassa ovat painelleet koriin kaiken minkä ehtineet - ja sitten todenneet ettei olekaan varaa tms. Henkkamaukalle kun palauttaa tavaraa, niin kestää todella kauan ennenkuin palautukset kirjautuvat hyvityksiksi, eli varmasti yhtä kauan kestää kunnes palautetut tavarat ilmestyvät tarkastettuina takaisin listoille. Siinä vaiheessa tosin on tämän malliston kanssa päädytty jo alennusmyynteihin. Veikkaan kyllä tuota hintaluokkaa (laadusta huolimatta) suurimmaksi syyksi siihen miksei mallisto ole mennyt niin kuumille kiville kuin olisi voinut mennä

  VastaaPoista
 4. ainiin ja tuo seepraclutc -alkuun halusin nimenomaan sen, mutta olikin hienoinen pettymys. mutta kun sen sai -50% niin sen jälkeen se onkin ollut yksi parhaita hankinto 4ever :DDD

  VastaaPoista
 5. Adriana: Saatat olla oikeassa, onhan se monelle kompastuskivi ostaa vaikkapa 90 euron korkkarit (laadusta huolimatta). Ja vielä jos niitä korkkareita haluaa monet ja siihen vielä laukkua päälle.. Toki tää mallisto tuli ehkä taloudellisesti vähän pahaan aikaan uloskin, kun niin moni on esim. lomautettuna.

  Ja on se kumma juttu, millainen vaikutus alennuslapulla onkaan! :)

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)