7.1.2010

Nolojen tilanteiden mies

Ihan alkuun pieni jatko edelliseen postaukseen, ostin kaupungilta vielä yhden jutun, jonka unohdin mainita:


En ostanut koiraa, mutta koiralle tossun. Musti ja Mirrissä on muuttomyynti ja esim. kaikki tarvikkeet on/oli -40% joten Jokke -merkkiselle vedenpitävälle ja liukuesteiselle tossulle jäi hintaa noin 11 euroa. Tossu pääsi tietenkin heti kotona kokeiluun, ja sain hyvät naurut kun ulkona Rapen jäljiltä lumeen jäi tassun jäljet kolmesta tassusta ja lisäksi yksi katkeamaton viiva, koska tossujalkaahan ei voinut nostaa vaan sitä raahattiin. :D

Viikko on taas mennyt äkkiä. Tiistaina oli vähän spesiaalimpaa kun menin kaverini luokse. Käytiin kaupassa hakemassa ruokatarvikkeet ja juotavaa ja takaisin päästyä heivattiin ruokatarvikkeet jääkaappiin ja painuttiin saunaan. Saunomisen jälkeen ruvettiin sit kokkailemaan, ruokana meillä oli herkullisia Quesadilloja, eli paistettuja lämpimiä tortilloja. Vesi herahtaa kielelle vieläkin pelkästä ajatuksesta! Harmi, etten hoksannut ottaa kuvaa, oli meinaan herkullisen näköisiä. Ohjeen kuitenkin löydät täältä. Syömisen ohessa juteltiin, pelailtiin ja laittauduttiin. Suuntana puoliltaöin Onnela ja vastassa olikin sitten 18-vuotiaiden täyttämä teinihelvetti. Yh.

Pari hauskaa juttua kuitenkin sattui illan aikana, ja niiden puolesta ilta oli varsin legendaarinen. Ensinnäkin, sillä aikaa kun kaverini oli tupakalla, minulle tuli juttelemaan mies joka kysyi syntymävuottani ehkä toisena kysymyksenään. Vastasin, että olen syntynyt 1986 ja että täytän 24 tänä vuonna. Hänen ilmeensä suoraan sanottuna valahti ja kun kysyin hänen ikäänsä, hän käski arvata (I-N-H-O-A-N kaikkia "arvaa"-juttuja, miksei voi vaan sanoa suoraan?!?). Vilkaisin miehen kengät, koska ne yleensä kertovat eniten, ja heitin 29. Neljällä vuodella meni metsään, mies olikin 33-vuotias. Kysyin häneltä suoraan, kuinka vanhaksi hän oli minua luullut, kun tuntui niin pettyvän vastaukseeni ja hän sanoi, että oli kuvitellut minun olevan vähintään 32-vuotias. :D Tässä iässä ei enää tiedä, ottaisiko kohteliaisuutena vai ei, kun joku arvaa sellaiset 8 vuotta yläkanttiin... :) No, kaverini tuli paikalle ja jätettiin mies oman onnensa nojaan.

Seuraava tapahtuma ihmetyttää vieläkin ja varmasti pitkään! Briiffauksena kerrottakoon, että noi 2 kk sitten olin tämän samaisen kaverini kanssa matkassa kun hän iski baarista erään miehen ja lähdettiin baarista miehen kaverin luo jatkoille. Loppuyön tapahtumat voitte varmasti arvata kaverini kohdalta, sitä tuskin tarvitsee valaista sen enempää. ;) Seuraavana päivänä kaverini veli tuli hakemaan meitä, eikä kaverini ja tämä mies vaihtaneet edes numeroitaan. End of that. Jonkun ajan päästä tästä olimme taas baarittelemassa ja kaverini sanoi, että näki samaisen miehen, ja että mies oli katsonut päälle muttei tervehtinyt. Kaverini ei siis todellakaan haikaillut kyseisen miehen perään, kunhan vain mainitsi asiasta.

No, tämä mies oli tiistaina Onnelassa ja jälleen kaverini sanoi, että mies oli katsonut päälle, muttei sanonut mitään. Jossain vaiheessa istuimme Disco-puolen sohvilla, kun mies oli läheisellä tiskillä ja kaverini vinkkasi minulle, että tuossa se mies on. Mies ilmeisesti näki, että puhuimme hänestä ja tuli kaverini viereen istumaan ja juttelemaan hänelle. Tästä meni hetki, niin kaverini tokaisi minulle, ettei mies muista häntä. Siis mitä?! Sain hillittömän naurukohtauksen, kun välähti, miksei mies ollut ennemmin puhunut kaverilleni mitään. Hän on vain katsellut, että tuossapa vetävännäköinen nainen, mutta ei ole tunnistanut... Ja mikä on todennäköisyys, että kaikista baarin naisista tämä mies tulee iskemään naista, jonka kanssa on jo kerran viettänyt yönsä? :D No, he juttelivat eikä kaverini paljastanut miehelle totuutta. Sitten kaverini lähti käymään vessassa ja tämä mies tuli minun viereeni istumaan. Kyseli minulta, että seurusteleeko kaverini tai että olisiko hän halukas vakiintumaan. Ja myöhemmin kun kaverini meni tanssimaan, mies kyseli että minne kamuni meni ja kun vastasin, että tanssimaan, tokaisi hän menevänsä perään (niin kuin menikin). :'D

Mies ei vaikuttanut nyt eikä 2kk sitten olevan missään ämyrikännissä, mutta ilmeisesti hänellä on taipumusta muistin menettämiseen. :) Mies sitten vähän myöhemmin katosi jonnekin, joten emme päässeet siihen hetkeen, että kaverini olisi paljastanut totuuden. Ai että olisi ollut kiva nähdä miehen ilme siinä vaiheessa! Tälle nauretaan joka tapauksessa vielä pitkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)