8.1.2010

Nyt meillä asuu myös Jimmy Choo!

Tällä viikolla hain Jimmy Choo for H&M -paketin Ärrältä. Harmittaa vietävästi, olisin tilannut pari muutakin juttua vielä mutta missasin, nyt on kaikki Jimmy Choon jutut vedetty H&M:n sivuilta pois. Ja mitä äkkiseltään katsoi huuto.netissä tai eBayssa hintoja niin pilviähän ne hipoo. Megaärsytys! Sitä kun jostain innostuu niin innostuu sitten kunnolla, harmi vaan että meikäläinen oli niin hitaasti syttyvää sorttia tässä asiassa.

No, tässä kuitenkin mulle ehtineet jutut.

Tässä vähän vinkkiä...


...samoin kuin tässä...


...ja tässä kokonaisena. Ihana laukku, ja voi vitsit mikä i-ha-na nahan tuoksu tulvahti paketista, aah! Jotkut ovat moittineet laukun ketjuolkahihnaa huonolaatuiseksi, mutta mielestäni se oli todella hyvän tuntuinen. Paksu ja jykevä ketju, ei varmasti mene kovin helposti rikki. Tämä leopardi oli tiistaina jo ekaa kertaa ulkonakin, ja hienosti selviydyttiin ensimmäisestä yhteisestä illasta. Oli muuten illan ainut leopardi Onnelassa. :)


Tässä sitten vinkkiä seuraavasta jutusta...

Yksityiskohtia, voi juku miten upeita!

Nämä ovat huikaisevan korkeat - ja tappavan liukkaat! Päkiän alla ei ole mitään "liukuestettä", ei uria, ei mitään liukumatonta materiaalia, ei mitään! Jos näillä joku kaunis päivä opin kävelemään, nämä täytyy viedä suutarille, joka saa luvan keksiä pohjiin jotkut hiekkapaperit. Eheroon taharoon en rupia ittiäni tappamahan. Tuli muuten kenkiä pyöritellessä mieleen, että ne olisivat kauniit myös ilman tuota nilkkaremmiä. Kuvitelkaapa ylläolevasta kuvasta nilkkaremmi pois.. Mitä mieltä olette?


Olisiko yksi tämän vuoden lupauksista opetella kävelemään noilla? :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)