19.1.2010

Oodi kesälaukuille!

Viimeaikaisista adoptiolapsista suurin osa on ollut miespuolisia, esim. Ed Hardy ja Jimmy Choo, joten vaihteen vuoksi ja tasa-arvon nimissä nyt on naisten vuoro!

Oon katsellut syksyn aikana lukemattoman määrän "What's in my bag" ja "Bag collection" -videoita YouTubesta (ai miten niin laukkufriikki?). Suurin osa on jenkkinaisten tekemiä/kuvaamia ja monessa videossa vilahtaa jenkkien suuresti suosima Vera Bradley -merkkinen laukku. Kiinnostuin merkistä siksi, että videoissa laukut näyttävät niin kuosiltaan kuin materiaaliltaan kovin halvoilta ja tuntuu, että vastaavia laukkuja saa täällä jokaisesta supermarketista alelaarista -70% -lätkällä varustettuna. Päätin ottaa asiasta selvää ja hommata itselleni moisen. Selasin eBaysta sopivia yksilöitä (silmää miellyttävä kuosi ja lompakkoa suosiva hinta) ja yhden suloisen yksilön bongasinkin. Huusin sen ja voilá, täällä se on.

Voi, kuinka väärässä ihminen voikaan olla! Ja minunkin luulisi jotain laukuista jo ymmärtävän. Menin todellakin lankaan videoiden perusteella: tämä laukkuhan on aivan taivaallinen! Kangas on kaikkea muuta kuin halvan tuntuista, se tuntuu paksulta ja jämäkältä, ja siinä on pieni satiininen "väre". Kaikkea muuta siis kuin halvalta vaikuttavaa. Ja kuosi on todella kaunis, tulee ihan mieletön kesäfiilis pelkästään laukkua katsomalla. Katsokaa vaikka itse:

Kukkia, perhosia ja kilpikonnia valkoisella pohjalla. Sweet! Laukku on malliltaan hyvin naisellinen. Jos suurennatte kuvan, näette kenties, että olkain on laukussa kiinni metallisilla rinkuloilla. Jokseenkin ihana yksityiskohta. :)

Ylläolevassa kuvassa laukun "kiinnitysmekanismi". Kun tuo vihreä on noin, laukku on auki ja sen saa siis kierrettyä pystyyn, jolloin laukku on kiinni, of course.

Sisällä on myös Vera Bradleyn tunnari (ja ei-kutsuttu langanpätkä).

Ja tältä laukku näyttää sisältä. Tilaa on juuri sopivasti lompakolle, puhelimelle, avaimille ja vaikkapa huulikiillolle. Ah tulee niin kesä mieleen!!...kunnes äitin koira kyökkää tai oksentaa viereisessä huoneessa ja palaan arkeen sekä tammikuuhun. En tiedä, onko nyt jotain koirien mahatautia liikenteessä, mutta meillä on siis toinen koira kyökkinyt ja kakonut koko päivän. Ja kun sitä kuuntelee 12h päivän aikana, tulee väistämättä itsellekin huono olo. :< Joten olkaahan koirien omistajat varuillanne, jos on jotain koirien mahapöpöä matkassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)