5.1.2010

Päätöksiä, päätöksiä

Muutaman päivän radiohiljaisuus on tehnyt hyvää. Vuoden alun kunniaksi olen analysoinut kaikkea mahdollista omassa elämässäni ja vähän siinä sivussa muidenkin. :) Yhtenä suurimmista projekteistani tulee olemaan laukkuvarastojen vähennys. Kyllä, luitte aivan oikein, vähennys. Kävin eilen varaamassa kirpparipöydän, johon rahtaan ensi maanantaina aimo annoksen veskoja. Maku muuttuu, ja ehkä sitä on vihdoin ymmärtänyt että uusien tieltä on raivattava vanhoja pois. Laukkuhimo ei ole lähtenyt minnekään, mutta kuva-arkistoja selatessa siellä on aika paljon veskoja, jotka eivät herätä minkäänlaisia tunteita ja silloin niiden on aika lähteä ilostuttamaan jonkun muun kotia. :) Toivottavasti myös lähtevät, on todella raivostuttavaa rahdata kirpparille tavaraa vain rahdatakseen sitä viikon jälkeen sieltä takaisin kotiin.

Asiasta toiseen. Rakastan autolla ajamista, oli sitten pimeää, märkää, suoraan silmiin osoittavaa auringonpaistetta, liukasta.. Mitä tahansa niin mikään ei ole ihanampaa kuin ajaa autolla. Eilen kyllä koin pitkästä aikaa kelin, joka ei saa siunaustani ja jonka ansiosta autolla ajaminen on vähemmän ihanaa touhua. Tiedättekö sen alijäähtyneen lumiräntäsohjosateen, joka saa lasit ja tuulilasinpyyhkijät jäätymään? SE on keli, jota en voi sietää. Matkalla Seinäjoelle piti kerran pysähtyä putsaamaan tuulilasia ja pyyhkijöitä ja kaupungilla pörrätessä joka ikisen parkkeeraamisen jälkeen sama homma. Not nice at all. >:/

No, sain kyllä asiat hoidettua ja pari juttua ostinkin. Uuden vuoden aattona ostin muuten koko vuoden parhaan jutun; autoon sisätilalämmittimen. Miksei mulla ole ennemmin ollut sellaista?! Voi kun tietäis sen henkilön, joka moisen keksi, kiittäisin häntä ihan henkilökohtaisesti. :)


Tässä kuitenkin saldo, joka jäi kaupungilta kätösiin:

H&M:ltä lilaa kynsilakkaa ja Hello Kitty luomiväriseitsikko. Toisen sävyinenhän minulta löytyy, olikohan se enkelimallinen (en muista), tämä on nyt kuitenkin se piruversio. :)

Tässä vielä sävyt lähemmässä tarkastelussa. Kaksi vasemmanpuoleista violettia on aika mukavan näköiset, samoin kuin kolmas oikealta oleva punainen... Muitakin pitää kyllä kokeilla, sinistä luomiväriä mulla ei ennestään olekaan!


Etsin kuorintavoidetta kasvoille ja tämä tuli apteekissa käydessä mieleeni. Mulla nyt mitään äärettömän häiritsevää mustapääongelmaa olekaan, mutta katsotaan mitä tämä saa aikaiseksi. Kahden käyttökerran jälkeen on ihan hyvät fiilikset!

Oletteko kokeilleet Neutrogenan tuotteita? Mielipiteitä?

2 kommenttia:

  1. Noi Neutrogenan tuotteet on kanssa tosi hyviä ja toimivia, vaikka ite kallistun sinne Freemanin puolelle silti. : ) Sillä saa sitä jotain pientä 'glamouria' naaman pesuun : D

    VastaaPoista
  2. Täytyy kyllä ehdottomasti tämän putelin jälkeen koittaa Freemanin tuotetta, mäkin haluan glamouria niinkin arkiseen asiaan! :D

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)