9.1.2010

Pinkkiä maisemaa ja Longchampia

Etelä-Pohjanmaa iltapäivisin. :P Tässä oikeastaan kulminoituu rakkauteni aakeeta laakeeta kohtaan. Maisema, jossa silmä ei tökkää mihinkään, on itselle se rakkain mahdollinen maisema.

Perjantaina sain myös mieleistä postia! eBaysta huutamani, ja Yhdysvalloista asti matkannut Longchamp saapui! Näissä missään kuvissa laukun väri ei oikein vastaa oikeaa, ei varsinkaan tässä ensimmäisessä. Väri on siis silmiinpistävän pinkki, tiedättekö yhtään mitä tarkoitan? Laukku on luonnossa jotenkin pikkuisempi, mitä kuvien perusteella (niin Longchampin sivuilla kuin esim. blogeissa asukuvissa) olisin kuvitellut, vaikka totta kai mitat tiesinkin. Ei silti haittaa, leveydeltään tilaa olikin enemmän kuin ajattelin, joten se kompensoi. Ja kyllähän tuohon, jos ei koko omaisuus niin 2/3 omaisuudesta, mahtuu.


Ratsastajatunnarit on täällä taas!

Samoin kuin läpässä oleva nahkalätkä.

Vetoketjun vedin. On se komea. :)


Viimeisenä kuva vielä sisällä olevasta nahkalepareesta.
Istun tällä hetkellä töissä (nyt on lauantai, kello on 3:46). Väsyttää niin maan perkuleesti, kun heräsin (perjantai)aamulla ennen kahdeksaa, enkä saanut ennen töihin tuloa nukuttua. Aamulla ajan talla pohjassa kotiin, nukun pari tuntia ja sitten pitääkin lähteä kummitädin hautajaisiin 200 kilometrin päähän. Ja vielä pitäisi jaksaa ajaa sieltä kotiin, kun äiti on todella arka ajamaan pimeällä ja lisäksi sen jalka vihoittelee sen verran, että ajaminen on hankalaa. Jaksaisi nyt edes menomatkan ajaa niin että saisin nukkua... Kiva nähdä sukulaisia, vaikkakin surullisissa merkeissä.


Mitäs tykkäätte uudesta pinkistä ihanuudestani?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)