18.1.2010

Tilinteon hetket, sekä tilauksen täydentyminen

Päivää vain kaikille! Istuskelen sängyllä ja surffaan netissä niin ajattelin sitten samalla väsätä postauksenkin.

Ihan ensimmäiseksi täytyy kertoa, kuinka suoritin lauantaina Onnelassa melkoista extremeurheilua! Olin autolla matkassa ja siis selvin päin. En muista, koska viimeksi oon ollut vesiselvänä baarissa, varmaan joskus 18-19 -vuotiaana... Hauskaa oli silti! Meinasin ensin ryystää kokista koko illan, mutta sit tajusin että voihan niitä drinksuja tehdä alkoholittominakin. Kolme holitonta tilasin yhteensä ja nehän oli mielettömän hyviä! Eikä viinan puutteessaan maksaneet kuin 3-4 euroa/kpl. En tiedä, johtuiko se siitä että on selvin päin vai oliko vaan tällä kertaa sellainen ilta, että aika tuntui kuluvan todella hitaasti. Ehdittiin kaverin kanssa istuskelemaan pitkät tovit ja silti tanssittiinkin vaikka miten ja paljon. Joskus oon ajatellut, ettei selvin päin kehtaa mennä tanssimaan, mutta sielä me kaverin kanssa hetkutettiin aivan kuten aina ennenkin. Mainittakoon muuten, että kaveri ei siis ollut selvin päin matkassa. Pari "julkimoakin" muuten bongattiin. Vessareissulla Kätlin Laas (en suostu liittämään nimeen BB-etuliitettä) tuli kaverinsa kanssa vessaan hihihikikakikattamaan ja kasaripuolen tanssilattialle ilmaantui Tero Pitkämäki. Oltiin itse juuri poistumassa tanssilattialta niin en nähnyt Teroa sheikkaamassa bootya. xD On se kyllä vaan livenä todella hyvännäköinen mies. :)

Eilen koitti sitten totuuden ja tilinteon hetki, kun hain loput laukut kirpparilta pois, ja samalla sain sitten pienen kasan kahisevaa mukaan. Laukkuja meni yhteensä noin kuutisenkymmentä ja rahaa niistä tuli tasan 222 euroa. Olin hiukan huuli pyöreänä kun myyjä otti kuitin ja näytti summan, koska lauantaina summa oli 170 euroa... Enpä olisi uskonut, että myyntiä tulee vielä viimeisenä päivänä yli 50 euron edestä. Hurjaa! Täytyy kyllä tehdä tässä keväällä vielä toinen inventaario ja olla tiukempi sen suhteen, mitä oikeasti pitää itsellään. Nytkin olisi löytynyt vielä myytävää, vaikka kävin koko varastoni läpi... Tajusin vaan joidenkin laukkujen kohdalla asian vasta siinä vaiheessa kun olin sullonut laukkuja jo takaisin säkkeihin enkä jaksanut enää käydä kaikkia säkkejä läpi.

Näin yhteensä kolmen laukun uuden omistajan. :) Yksi kangaslaukku oli lauantaina kirpparilla vanhemman rouvan kätösissä, eikä sitä näkynyt enää myyntipaikallani joten rouva luultavasti myös osti sen. Vanhan nahkapalalaukun bongasin lauantaina Onnelassa (oli sen verran erikoinen väritykseltään, että se oli varmasti myymäni yksilö) ja eilen kun jonotin kirpparin kassalle, edelläni oli nainen yhden laukkuni kanssa. :)

Käytiin eilen kirpparin jälkeen Cittarissa, josta ostin Trendi -lehden, Mavalan Mavadry -pikakuivattajaa (on ollut hankintalistalla hyvän tovin), Mavalan aluslakkaa (vihdoin muistin koko aluslakan!!) sekä Fazerin suklaata, jossa on sitruunajuttua sisällä. On muuten niin herkkua, ettei tosikaan! :P' Näette muuten kuvassa mun ihanaakin ihanammat retro(pussi)lakanat, ehdat 70-lukulaiset. :) Unet maistuu paljon paremmilta tuollaisissa suurikuvioisissa retroissa kuin tavallisissa mälsissä lakanoissa. Mikään ei kyllä silti voita Marimekon harmaita Kaivo-lakanoita.... Mut retrothan nekin ovat, kuvioinniltaan, lakanat vaan on uudehkot.Tuossa pari postausta sitten myönsin täydentäneeni H&M:n tilausta... Totesin, että tilataan nyt sitten kaikki niistä JC for H&M -tuotteista, mitkä vähänkin kiinnostaa, niin ei jää vahingossakaan vaivaamaan ja loppuu tää loputon nettisivujen kyttääminen. Näin tein, palautetaan sitten ne, jotka ei kiinnosta IRL.

Tilaus täydentyi ensinnäkin mustalla clutchilla. Musta perusclucth on ollut hankinnassa jo hyvän tovin ja innostuin tästä vasta kun katsoin kunnolla mainoskuvaa, jossa tämä oli naisen kätösissä. Allaolevassa kuvassa laukku näyttää kovin pieneltä, melkein lompakolta... Pikkumusta laukuissa, mutta kuitenkin hieman erikoisempi tuon tähtikuvion kanssa.

Allaolevan laukun kanssa kävi sama homma kuin sen ison mustan kanssa; en löytänyt tästä käyttökokemuksia blogeista tai nettisivuilta... Näiden täytyy olla ihan paskoja, kun ihmisillä ei kerran näitä ole. ;) Let's see.

Tämän sieppasin ostoskoriin myös, koska se sattui olemaan tarjolla ja hintana 14,90e on hyvinkin siedettävä. Toivottavasti koru lunastaa odotukset, kuvissa näyttää meinaan todella kivalta.

Näiden kanssa pohdin hyvän tovin. En sitä, tilaanko vai en, vaan tilaanko mustat vaiko seeprakuvioiset. Jouduin lopuksi myöntämään itselleni, ettei mikään valkoinen ole ennenkään tässä koiraperheessä menestynyt, niin ei tule menestymään tälläkään kerralla. Näistä sain sentään imettyä jotain käyttökokemuksia netin syövereistä, mutta ei niistä pahemmin hyötyä ollut koska mielipiteet jakautuivat melkolailla tasan. Toivottavasti istuvat mun jalkaan hyvin, koska mielelläni kotiuttaisin nahkaiset balleriinat ja vieläpä 29,90 euron hintaan. ;)
Nyt on muuten sitten viikko 3, joten tekstiviestillä tulevaa saapumisilmoitusta odotellaan kuin kuuta nousevaa.

2 kommenttia:

  1. Voi hyvä jumala, miten paljon laukkuja sä oikein omistat jos kuutisenkymmentä meni jo kirpparilla !? Oisko vielä jotain jäljellä, voisin tarkastaa tarjonnan : D Toi koru on muuten aivan ihana !

    VastaaPoista
  2. No ennen kirpparointia niitä oli noin 240 kappaletta... :P Ajattelin kyllä, että vaikka tänne blogiin vois pistää hiukan laukkuja näkyville, jos vaikka halukkaista ostajia tarjoutuis. Lisää myytävää aion vielä etsiä tuolta laukkujen keskeltä. :D

    Ja edelleen mä odotan hennesiltä tekstaria, että paketti olis noudettavissa... Tahtoo jo nähdä mm. tuon korun livenä! :)

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)