13.1.2010

Väliaikatietoja kirpparilta (sekä vinkkivitonen arvontaan)

Wohou, kävin tänään taasen kirpparilla katsastamassa tilanteen (ja viemässä uutta tavaraa), henkarit oli taas tyhjentyny mukavasti joten niihin sai laitettua uutta tavaraa. Täytyy tosin tehdä huomennakin siellä, koska uutta tavaraa oli reilusti yli jätesäkillinen, eikä kaikki millään mahtuneet paikalle ilman, että "kojusta" olisi tullut liian tukkoinen.

Kirppari on muuten Lakeuden Shoppis Seinäjoella, mikäli joku sitä ihmettelee. Kummasti siellä vaan porukkaa käy, maanantaina puoliltapäivin parkkipaikka oli täynnä. Eilen kello 17.00 parkkis täynnä ja tänään klo 16.30 parkkis täynnä. Ja totta tosiaan, laukkuja on mennyt kaupaksi; tähän mennessä yhteensä 94 euron edestä! :O Mieletöntä! Ottaen huomioon, että hinnat on tosiaan sen 2-6 euroa/kappale (ja pari hiukan kalliimpaa, mutta yksikään ei ole yli kymppiä), niin 8 tunnissa, minkä ajan paikka oli eilisen ja tämän päivän välissä auki, oli laukkuja mennyt 60 eurolla! Watta fak? Toki mun myyntipaikka herättää varmasti hiukan huomiota kun myynnissä ei ole mitään muuta kuin veskoja, mutta silti... Olisi kiinnostavaa tietää, onko kaikki laukut menneet eri koteihin vai onko siellä ollut joku kaltaiseni laukkufriikki hamstraamassa koko vuoden tarpeiksi.. Harmi, sitä en koskaan saa tietää. :)

Ja hei, attention please! Koska mä olen tällainen materiaalihaukka, niin tykkään ehdottomasti osallistua erilaisiin blogien arvontoihin (tähän mennessä oon jo kaksi kertaa voittanutkin, joten osallistuminen todella kannattaa). Nyt on sellainen arvonta, johon todella kannattaa osallistua! Labels or Nothing -blogissa on meneillään Suuri ½-vuotiskilpailu , ja palkintona Trivial Pursuit (tai Russuit, kuten itse aina sanon, olen oppinut sen yhdeltä kaveriltani xD) -peli, ja siitä vieläpä suklaaversio. Adrianan blogia kannattaa muutenkin seurata, ainakin arvontojen osalta, koska palkinnot ei ole mitään taviskamaa vaan oikeasti osallistumisen arvoisia, arvokkaitakin, juttuja. Osallistumisaikaakin on reilusti, helmikuun puolelle, joten käykäähän katsomassa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)