27.2.2010

Apua kaivataan

Ensinnäkin: mitä ostaa lahjaksi 8-vuotiaille kaksosille, tytölle ja pojalle? Poika on sporttinen "tiedemies": harrastaa futista ja painia ja luontojutut kiinnostavat. Tyttö on hyvin neitimäinen; tykkää vaaleanpunaisesta, Hello Kittysta ja piirtämisestä. Kumpikaan ei oikein piittaa leluista (enkä lelua haluaisi ostaa, kun niitä niillä kuitenkin riittää)... Mitä siis ostaa hyvin erilaisille sisaruksille synttärilahjaksi? Onko jotain lukemiseen liittyviä hauskoja juttuja, molemmat siis ovat ekaluokalla koulussa...? Sanoin äidille eilen, että odotan jo vaan sitä, kun kasvavat teini-ikäisiksi ja saa antaa pelkkää kahisevaa. ;D

Vein äitin eilen junalle, se lähti tuttavan tyttären häihin Kouvolaan. Palaa sunnuntaina. Sisko lähti moikkaamaan kaveriaan Turkuun. Arvatkaa siis, kuka hoitaa kaikki koirat??? Bingo, allekirjoittanut! Minä yksin viikonlopun ja seurana neljä (4!!!!) bokseria. Ja yövuorot päällä (viime yö, ens yö ja sit vielä su-ma yö). Joten murtovarkaille tiedotus: meillä on neljä koiraa, joista joku kyllä haukkaa haaraväliin kiinni jos yrität tulla omin luvin sisälle. :D Tähän voisi lisätä klassisen porttikylttitekstin: "Koirani ehtii ovelle kahdessa sekunnissa. Kauanko sinulla kestää?" :)

No, kävin sitten kaupoilla siinä samalla reissulla kun vein äitin. Jotain pientä löytyikin, siitäkin huolimatta, ettei oikein huvittanut kierrellä, kun olin pukenut aivan liikaa vaatetta päälle. Ei meinaa mennä jakeluun, että mikäli on -20 astetta pakkasta, on paksu toppatakki jees, mutta jos pakkanen laskee -5 asteeseen niin samainen paksu toppatakki voi olla hivenen liikaa.


Anttilasta ostin kaksi halpaa DVD:tä. Aavelaiva yllättää joka kerta loppuratkaisullaan ja on siksi hyvä ja Ben-Hur nyt vaan... On. Hyvä. Loistava.
IsaDoralla on alkanut uusi kampanja, Nostalgia Spring Make-up 2010. Luomiväriviisikko houkuttelee, mutta yllättävästi olen kiinnostunut myös tuosta kahden luomivärin setistä. Värit ovat ihanat, vaikken rehellisesti sanottuna tiedä, osaisinko meikata noilla sävyillä. Kynsilakat veikin sitten senkin edestä mennessään!

Sorruin ostamaan vihreän sävyn (oli viimeinen); 619 Vintage Mint. Haen kyllä alkuviikosta vielä tuon 615 Bardot Pink -lakan myös, oli sen verran herkullisen pehmeä vaaleanpunainen. :)


Ja mitä olisi perstai ollut ilman jätskiä. Tää on herrrkkua! :)


Tänään myöhemmin arvonta luvassa!1 kommentti:

  1. No tolle Hello Kitty neitokaiselle löytyy Hello Kitty tehtävä/värityskirjoja, siihen mukaan esim. puuvärit ja tussit.

    Mites olis pojalle legoja? Niistähän löytyy vaikka mitä sarjaa ja vaikeusasteita. Ja ei ne taida ihan leluja olla =)

    VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)