27.2.2010

ARVONTA

Doddih, yövuorosta ja neljän koiran ruokailu -ja ulkoilutusepisodeista selvitty, nyt on arvonnan vuoro. :)

Homman nimi on seuraava: voit osallistua arvontaan kirjoittamalla tämän, ja vain tämän, postauksen kommenttilootaan, mikä on rakkain esineesi? Ja miksi? Anonyymit keksivät itselleen nimimerkin ja laittakaa myös sähköpostiosoite kommenttiin mukaan (tai jos et halua sitä julkistaa niin ole kuulolla arvonnan päätyttyä). Voit osallistua 14.3.2010 klo 12.00 saakka. Ja tuttu kuvio, yksi arpalipuke osallistumisesta ja toinen extralipuke siitä, että kerrot arvonnasta eteenpäin omassa blogissasi (tässä tapauksessa kerro siitä osallistumisen yhteydessä).

Ja sitten se palkinto. :) Palkinnon olen itse hommannut varta vasten tähän arvontaan, se ei siis ole mikään käytetty kiertojuttu. Pentikiltä löytyi jotain, jonka haluan arvonnan voittajalle lahjoittaa, sisustusjuttua siis olisi tarjolla. Mainio lahjaidea, jos itseä ei niinkään sykähdytä.Pentikin vaalea puuhevonen.
Hepo näyttää hieman hassulta, koska sen korvat roikkuvat pussissa kaulalla.

Niin, siinä kai ne tärkeimmät... Onnea arvontaan! :)

8 kommenttia:

 1. Mä haluun mukaan. Ja maaliman rakkain esine, niitä on neljä. Elikkäs lasten vauvakirjat. Niitä on vaalittu siitä asti, kun jokainen oli vasta masuasukki. Vanhimman kirjaan on joutunut tekemään jo lisäsivuja =)

  VastaaPoista
 2. Aaa..ihana heppa! Mulla on muutamakin rakas esine, mutta yksi rakkaimmista on vaaleanpunainen eväsrasia, jonka olen saanut ensimmäiselle luokalle mennessäni. Siitä asti se on kulkenut mukana. Sen kannessa on kuva aurinkotuolissa löhöävästä virtahevosta ja vieressä seisovasta pienestä krokotiilista. Kuvan yläpuolella lukee GOOD HEALTHY FRIEND. Rasia saa aina hymyn huulille, paitsi viime viikolla rupesin itkemään (!!) kun luulin rikkoneeni rasian sulkemismekanismin. :D

  VastaaPoista
 3. Niin ja unohdin sanoa, että tuplaan!

  VastaaPoista
 4. Toi heppa on niin nättimys maximus, että munkin pitää osallistua! Mun rakkain esine on varmaankin äidiltä peritty yksinkertainen hopeinen sormus, jossa on violetti soikea kivi. Sormus ei varmasti ole mikään arvokas, mutta sen hukkaaminen harmittaisi maailman eniten. Olokin olisi ihan orpo, jos se ei olisi enää sormessa.

  Sähköpostiosoite löytyy tämän linkin takaa: http://1.bp.blogspot.com/_FfvhZ2tgQKE/SIB4Yptw9jI/AAAAAAAAAx0/zv5IQnuEDck/s200/mail.png

  VastaaPoista
 5. Mun rakkain esine on vihkisormus.
  Linkitin arvonnan blogiini.
  Ja palkintosi on IHANA!

  VastaaPoista
 6. Rakkain esineeni on lapsuuden ensimmäinen päiväkirjani, jota pidin 7-vuotiaana. Sitä on ihana lukea näin jälkikäteen, se on kallein aarteeni. :)

  VastaaPoista
 7. Hei,
  rakkain esineeni on vihkisormukseni. Se on todella kaunis, tunteella valittu (mies valitsi sen minulle). Lisäksi se on merkki meidän kahden rakkausesta! Toivottavasti en joudu luopumaan tästä ikinä.

  VastaaPoista
 8. Rakkain esineeni on koirapehmolelu joka on minulle hankittu ollessani 1-vuotias. Lelu on kulkenut mukana monessa, esim talomme paloi ollessani 6v mutta kuin ihmeen kaupalla juuri sillä kertaa pehmokoirani oli autossa mukana kun olimme käymässä kaupassa.

  anni409 (at) hotmail piste com

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)