2.2.2010

GbM

Muistatteko, kun joulukuussa hehkutin ensimmäistä Guess -laukkuani?

Ihastuin kyseiseen kuosiin toden teolla, mutta bongasin hiukan myöhemmin väriyhdistelmän, johon suorastaan rakastuin! Punamusta on edelleen varsin näyttävä kombo, ja pidän laukusta aivan yhtä paljon kuin joulukuussa (itse asiassa vielä enemmän!). Punamustan rinnalle oli kiva haalia jotain vaaleampaa, ja malliltaan hiukan toisenlaista, mutta kuitenkin samanlaista.


Siinä se on, keltavalkoinen Guess by Marciano! Laukku on siis samaa Rhonda -sarjaa kuin punamusta paholaiseni. :)

Pahoitteluni kuvien huonolaatuisuudesta. En malttanut odottaa huomiseen päivänvaloa, enkä jaksanut ruveta suurempia valonheittimiä järkkäämään huoneeseeni, jotta saisin yhden laukun kuvattua. Mutta saatte varmasti näistäkin jonkinlaisen käsityksen, millainen laukku on kyseessä? :P

Laukun keltainen ei ole luonnossa ihan noin kullankeltainen, vaan "puhtaamman" sävyinen. Olen melko tyrmistynyt siitä, että pidän sävystä näinkin paljon, koska yleensä suosin ihan kunnon kirkkaankeltaista tai hennon tipunkeltaista. Mutta tykkään, voi tykkään tykkään tykkään, tästä. :)

Vuorikangas on samanlaista kuin punamustassakin, vain keltaisin kanttauksin.No, diggaatteko? :D

4 kommenttia:

 1. Ihana laukku! Tuli heti sen näkemisestä kesäinen fiilis...:) Ihan pakko kysyä mistä laukun bongasit?

  VastaaPoista
 2. Hei, mai! eBayn ihmeellisestä maailmasta tuon ostin. Hakusanoilla guess rhonda näkyy löytyvän brittien eBaysta kaksi samanlaista saman värisenä. Toisen hintana £64.58 + £10 postikuluja, ja toisen hinta on £28.29 + £21.98 postikuluja. Molemmat tosin tulevat jenkeistä, että siihen sitten tullaus päälle...

  Oon todennut myös googlen kuvahaun hyväksi näitä laukkuja bongatessani. Välillä tulee eksyttyä ihan uusien nettikauppojen sivuille. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, ei liity laukkuun, vaan Jimmy Choo-niittibaltsuihin! Mitä kokoa yleensä käytät ja minkä kokoisina nuo ballerinat tilasit?

  VastaaPoista
 4. silmässä: 39 käytän, 39 tilasin ja hyvät ovat (ja vielä paremmaksi tulee kun nahka pehmenee)! :)

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)