9.2.2010

Jauzaa!

Ei jessus, joko on kulunut melkein viikko edellisestä postauksesta?! :O Mihin nämä päivät oikein katoavat. Vastaus: yövuoroihin, HooCee, yövuoroihin.

Tein siis viime viikolla viisi perättäistä yövuoroa. Nukuin aamun, aamupäivän ja iltapäivän, koomasin illan ja yön valvoin. Niin jaa mikä elämä? Ei sellaista olekaan. Perjantaiaamuna pääsin ansaitulle 2 päivän vapaalle, kunnes iltapäivällä puhelin soi ja naisääni kysyi, tulenko lauantaina tanssiravintolaan blokkaamaan? Mmmm... Olis niin tehnyt mieli kieltäytyä, mutta 5,5 h:lta palkkaa, joista 4 h tuplapalkalla. Hell yeah I'm coming! Minä itsekäs ja ahne paska. :) Kiva ilta silti oli, vaikkakin sain melkein ensitöikseni kaivaa pari kiloa oksennusta naisten vessan lavuaarista roskiin. Ensin "yrjöpulveria" (joka sitoo kosteuden ja hajun itseensä ja tekee "jätöksistä" helpommin siivottavat) päälle, kumihanskat käteen ja rairai. Kuinka moni lukija kyökkäsi tässä vaiheessa? Ja kyseessähän on siis paikka, jonne ikäraja on 24 ja vieraiden keski-ikä noin 55 vuotta. Mutta ainakin omakohtaisten kokemusten mukaan keski-iän ylittäneet onkin niitä pahimpia toikkaroijia kännissä, niin miehet kuin naiset.

Lauantaista kun selvisin, koomasin jälleen sunnuntaipäivän ja, tadaa, lähdin illalla töihin. Ja täällä olen taas. Ja vielä huomennakin. Eli 9 yövuoroa (jos tanssiravintolakeikkakin lasketaan) 10 päivässä, tehkääs perässä. Enkä epäile yhtään, etteikö moni teekin. :)

En siis pyydä anteeksi viikon radiohiljaisuuttani, koska se on mielestäni blogeissa idioottimaista (paitsi jos blogia kirjoittaa muille kuin itselleen). Kunhan lässytän, miksi olen hiljaa ollut. Nyt onkin sit taas aikaa aktivoitua. Jahka keskiviikkoaamuna pääsen käyttämään nukkumatin diilaamia mömmöjä, seuraava työvuoro onkin vasta maanantaina. Oli muuten tänään ehkä parhaimmat unimömmöt koskaan, näin niin mahtavia unia ja nukuin sikeämmin kuin hetkeen! Luin paria koskettavaa ja rankkoja aiheita käsittelevää blogia aamulla 10.00 saakka ja heräsin 16.30. Kuuden ja puolen tunnin unet ja koko sen ajan täysin kanttuvei. Mahtavaa! :D

Sujuvasti vaihdan toiseen puheenaiheeseen, koska haluaisin kuulla/lukea lukijoilta mahdollisia käyttäjäkokemuksia yhdestä jutusta, jonka olen ajatellut hankkia. Olen nyt selaillut nettiä jo hyvääsen ajan ja kypsytellyt ajatusta mielessäni. Minulla ei ole koskaan ollut omaa pelikonsolia. Ensimmäinen pleikkari tuli markkinoille ollessani ala-asteella ja siitä alkoi oman sukupolveni pelikonsolimania (joka jatkuu edelleen). Ja voi, kuinka kateelliseksi pieni ihmislapsi voikaan tulla! Kaverin luona olisin voinut hakata Tekkeniä tunnit läpeensä, kun niin harvoin pääsin pelikonsolin ihmeelliseen maailmaan hyppäämään. Harvoin silti kenenkään luona sain pelata, koska kaverit kyllästyivät konsoleihinsa nopeasti, eivätkä halunneet pelata. Olen huono pelaamaan, suorastaan surkea, koska en ole päässyt harjoittelemaan (tai näin ainakin vakuutan itselleni :D). Palo omistaa oma konsoli on silti elänyt selkäytimessä lapsuusajoista lähtien ja nyt olen ruvennut miettimään sellaisen hankkimista tosissani.

Playstation on ollut mielessäni lähes aina. Silti lempparein konsoli koskaan on vanha kunnon Nintendo 8-bit. (NES). Se vanha harmaa laatikko, jolla on pelattu maailman parasta peliä, Super Mario Bros.:a. Ollessani lapsi, meillä oli jonkun aikaa lainassa harmaa boksi, jolla siskoni pelasi juurikin putkimiesveljeksiä. Nintendo Wii:tä en ole koskaan koittanutkaan, joten siitä en osaa mitään sanoa...

Joka tapauksessa, totesin että nyt ei ehkä kannata ostaa telkkaan liitettävää konsolia, koska niin vähän olen kotona telkun ääressä. Sitten taas kun muutan, on epävarmaa, hankinko telkkua lainkaan tai jos hankinkin niin missä vaiheessa. Tulinkin siihen tulokseen, että hankin konsolin mallia mukana kannettava. Ja kun selasin jälleen nettiä, törmäsin melko suloiseen ja hyvät arvosanat saaneeseen Nintendo DSi:hin. Onko kokemuksia, olenko hankkimassa ihan täyttä sutta? Onhan versioina myös vanhemmat DS ja DS Lite, mutta DSi on uusin versio ja mitä tuoteselosteita katselin, myös varsin toimiva kapistus.
Kuvassa näkyvä kapistus siis kyseessä. Kuva: http://www.hilavitkutin.com

Nyt taidan jatkaa töitä, johan tässä ehti tovi jos toinenkin vierähtää blogin parissa. Laitan vielä lopuksi kuvan, joka sai itseni hörähtämään varsin kuuluvasti. x'D3 kommenttia:

 1. Meillä on toi Nintendo DS ja on kyllä pelittänyt oikein mainiosti. Se on kuule pelastanut monet tylsät bussimatkat Forssaan :)

  Jos tommosen hankit niin kannattaa miettiä, että haluatko maksaa itsesi kipeäksi niistä peleistä vai hankkia modatun version, johon pelit voi kätevästi imuttaa netistä, niin kuin jotkut tekevät :P

  Ja muista, jos päädyt hankkimaan kunnon konsolin, niin XBOX 360 on kuningas! :)

  Kettu kuittaa ja painuu takaisin nörttiluolaan.

  VastaaPoista
 2. Daphnion: Mistä tuollaisia modattuja versioita sitten saa tai onko olemassa joku "ohjelma", jolla uuden laitteen saa modattua? Mä oon kato ihan noviisi näis jutuis... :P

  VastaaPoista
 3. Me ainakin ostettiin omamme valmiiksi modattuna www.modpiiri.com..mut noi mun mielestä myös modaa muualta ostettuja laitteita.

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)