10.2.2010

Rhonda siellä ja Rhonda täällä

En todellakaan puhunut palturia, kun totesin edellisessä Guess -postauksessani, että löysin väriyhdistelmän johon rakastuin. Kävi nimittäin sillä tavalla, että kun tuon edellisen laukun löysin eBaysta ja sitä huusin niin ah, sinnehän ilmaantui toinenkin laukku, joka oli samanlainen väritykseltään mutta erilainen malliltaan.


Tällaisen nimittäin eräs yhdysvaltalainen laittoi myyntiin. Pirulainen, arvasi varmasti minun akilleen kantapääni! Sietämätön ajatus, että tämä olisi mennyt jollekin muulle, joten vaikea arvata mitä tein, varsinkaan tässä vaiheessa kun esittelen teille ostamaani laukkua. x)

Tämän kanssa kävi muuten niin, että samalla kun jahkasin että ostanko vai en, hinta kun oli kuitenkin melko suolainen ottaen huomioon, että minulle oli jo yksi saman värinen laukku tulossa. Myyjä, tuo meedio, ratkaisi asian puolestani alentamalla hintaa. En ollut uskoa sitä todeksi! Jahkasin mielessäni vielä lisää niin myyjä laski uudelleen hintaa. Tässä vaiheessa rupesin taktikoimaan, ja odotin maltillisesti niin kauan kunnes huutoaikaa oli alle 5 minuuttia jäljellä ennen kuin asetin huutoni. Myyjä alensi hintaa yhteensä 4 kertaa, joten välillä odottaminen todellakin kannattaa. Olen muutenkin sellainen eBayssa ja huuto.netissä, että seuraan tuotetta ja huudan kun aikaa on vähän jäljellä. Minimoin katumuksen ja haluan ensin seurata, kuinka moni tuotteesta on kiinnostunut ennen kuin lasken oman lusikkani soppaan. Tyylinsä kullakin. :)

Rhonda -tyylilleen uskollisena laukussa on tuo jo tutuksi tullut läppä edessä, jonka alta paljastuu magneettinepparilla suljettava tasku.

Takaa löytyy vetskaritasku ja kuten näette, laukku on uusi ja käyttämätön; laput ovat vielä paikoillaan.


Sisältä löytyy jo ah, niin tuttua G-kuvioitua vuorikangasta keltaisilla tehosteilla.


Ja siinä yhteiskuvassa koko Rhonda -perheeni. Tämä tänään tullut laukku on siis malliltaan hyvin samanlainen punamustan kanssa, se on vain matalampi ja siinä on vetoketjusuljenta (kun punamusta suljetaan kahdella magneettinepparilla). Ja kaikille, joille asia ei tullut vielä selväksi: rakastan tätä(kin) Rhondaa! Vielä rakastettavampi, kuin kuvissa ja ehdottomasti joka sentin ja jokaisen odotetun minuutin arvoinen. :)

4 kommenttia:

 1. Komea kolmikko, ei voi muuta sanoa!:) Jos ikinä kyllästyt jompaan kumpaan vaaleista yksilöistä (voiko kyllästyminen olla edes mahdollista!?), niin kerro heti mulle, voin viedä pois nurkista lojumasta...;D

  Oon jo jonkun aikaa lukenut sun blogia, sulla on kiva ja rento tyyli kirjoittaa ja omaat saman intohimon laukkuihin kuin allekirjoittanut. Olisi kiva nähdä sun kokoelma kokonaisuudessaan, mut reilun parinsadan laukun kuvaaminen taitaa olla liian työläs juttu...:)

  VastaaPoista
 2. mai: Kiitos mukavasta ja piristävästä kommentista! :)

  Voi olla, etten ihan heti ole kyllästymässä, mutta ainakin tiedän kehen otan yhteyttä jos niin kuitenkin käy (voiko niin käydä?!). ;)

  Oon kyllä miettinyt laukkukokoelman esittelemistä ja varmasti sen toteutankin hiljalleen tässä kevään aikana.. Lähinnä tässä enää mietin jaottelua, mitkä ovat kategoriat ja mikä laukku kuuluu mihinkäkin. :)

  VastaaPoista
 3. Eksyin tänne tuolta viidennen villahousun "piireistä".
  Ihana perhe sinulla ;)
  Ja mitä tulee tuohon edelliseen postaukseen noista pelikonsoleista. Olen Super Mario Bros -fani,olen aina ollut. Ei meilläkään ollut lapsena konsoleita tai oli meillä se Sega,mut siihen oli vaan autopelejä. Kaverin luona kävin naputtamassa Mariota.
  Nintendon Wiille on tehty uusi,upea Super Mario,jossa on paljon sitä rakasta vanhaa,mutta ihania uutuuksia. Ohjain tekniikka on huippu ja onhan sille Wiille sit lisäks se lauta ja joogat ym. Ja se jooga ym toimii. Hiki vaan lentää ku vedät sen laudan kanssa tovin treeniä =)
  Joten annan ääneni Nintendon Wiille ja taidanpa vierailla täällä toistekkin.

  VastaaPoista
 4. Hei Minttu ja tervetuloa seuraamaan meidän karvakorvien värittämää arkea. :)

  Kiitos Wii -kokemuksesta. On varmasti varteenotettava vaihtoehto siinä vaiheessa kun isompaa konsolia olen hankkimassa. :) Tällä hetkellä oon sen verran vähän kotona, että pienempi mukana kannettava konsoli täyttää pelaamistarpeet paremmin. Mutta tuohon, mitä olen hankkimassa (Nintendo DSi), saa onneksi myös Super Mario -pelejä. On se vaan niin ehdoton suosikki. :)

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)