18.2.2010

Seinäjoki suo antejaan

Tervehdys! Tällä hetkellä istun kotona yökkärit päällä. Olin iltavuorossa töissä ja ai että se oli vaihteeksi ihanaa. Ei tarvi valvoa tiskin takana työvaatteet päällä vaan saa valvoa kotona yökkäreissä. :) On meinaan tuo unirytmi edelleen päin huttua.

Eilen (siis tiistaina) pääsin ekaa kertaa aikoihin Seinäjoelle kiertelemään. En edes muista, koska olisin viimeksi ollut kaupungilla, kun harvemmin yövuoron aikaan viitsii päivällä ajella Seinäjoelle, kun sitten pitää ajaa takaisin kotiin ja yöksi taas töihin. Jotain pientä löysinkin tuolta reissulta, niistä kuvia seuraavaksi.

Meillä on ollut töissä käsirasvana Aqualan L -rasva, josta olen tykännyt ihan mahdottomasti ja menin apteekkiin aikeena ostaa samanlainen. Ostin sitten kosteuttavan version. Kyseessähän on siis yleisrasva, jota voi surutta lätkiä koko kroppaan ja kasvoihin. Pääsi kunniapaikalle yöpöydälle, jos vaikka sais naamankin kosteustasapainon taas kuntoon. Hömpänpömppärasva Hennesiltä. H&M:n rasvoista tykkään ihan niiden ällömakean tuoksun vuoksi. Kiva laittaa suihkun jälkeen sheivatuille säärille, kun kintut tuoksuu hyvältä pitkän aikaa. Eikä tämä nyt mitään paskinta rasvaa ole laadultaankaan, imeytyykin kivasti. Nämä ei vaan ole mitään parhaita rasvoja, jos on oikein herkkä iho. Tai näin kaverini sanoi tässä taannoin.

Kasvonaamion sieppasin viimeisenä mukaani. RA-KAS-TAN vadelmia, oli ne sitten suoraan pensaasta, jogurttia, mehua, hilloa, naamaan lätkittävää rasvaa, karkkeja, siis ihan missä muodossa tahansa. En voinut vastustaa alle euron hintaista vadelmakasvonaamiota. Ja jollei tuo nyt oo ihan syövyttävää tavaraa, niin tuskin siitä haittaakaan on. ;)Kynsilakat vielä lähikuvassa. Vasemmalla Blue My Mind ja oikealla Bella's Choice. Ennestäänhän mulla on H&M:n kynsilakoista pinkki ja lila (joka on viime aikoina ollut ehdoton lemppari) + sitten vanhempi hopeinen hilelakka. Hinta-laatusuhde on kyllä todella hyvä. Lakka on peittävää ja kestää kynsissä hyvin. Ja nyt nämä kolme viimeistä sävyä (nämä ja lila) on suorastaan herkullisia. Bella's Choicella lakkasin kynteni heti kotiin päästyä ja pidän näkemästäni.


Lindexiltä korvikset. Saas nähdä, missä tilanteessa näin värikkäitä ja kookkaita korviksia tulee pidettyä, mutta en vain voinut vastustaa. HooCee sydän karkkiraidat. :)
Anttilasta ostin kaksi halpis DVD:tä, pitkäaikaisen haavehankintani Yksi lensi yli käenpesän sekä yhden kotimaisen suosikkini, Häjyt. Katsoinkin tuon Jack Nicholsonin tähdittämän leffan yöllä ja olihan se 5 Oscarin arvoinen. Leffan jälkeen piti YouTubesta vahdata Jack Nicholsonin tähdittämien leffojen trailereita ja pätkiä leffoista. Häjyt on yksi lemppareista puhtaasti siitä syystä, että se pursuaa eteläpohojalaasta häjyylyä. Olen ylpeä juuristani ja siitä, että voin sanoa olevani etelä-pohjalainen. Leffa nyt kuvaa kahta taparikollista mutta se kaikki muu lieveilmiö leffan taustalla, se on se mistä olen ylpeä. Alkupäässä oleva kohtaus, jossa lyödään puukko pöytään, saa kylmät väreet kulkemaan selkäpiissä joka kerta.
Huomenna olisi ohjelmassa kirppariepisodi nro 2. Varasin viikoksi myyntipöydän, ja myyntiin menee jälleen pelkkiä laukkuja, joten jos veskat kiinnostaa niin torstaista viikko eteenpäin pöytä numero 67. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)