7.3.2010

Lauantai-illan huumaa

Töistä kirjoittelen, katselen kännisiä keski-iän ylittäneitä miehiä ja naisia... Älytöntä draamaa ei ole vielä näkynyt, mutta ehtiihän tässä vielä. Pahemmaksi ei tosin voi mennä kuin viikko sitten lauantaina, kun sain soittaa kaksi kertaa poliisit taltuttamaan tappelupukareita (toisella kertaa hätäkeskuksen nainenkin tokaisi "ai taas?" -kommentin :D) ja lisäksi tuohon ulko-oven eteen kurvasi ambulanssi, kun tanssiravintolassa eräs nainen mursi toisen jalkansa molemmat sääriluut. Menee kylmät väreet vieläkin, kun vain muistelenkin sitä kuinka naista vietiin paareilla tästä ohitseni sen huutaessa kivusta kuin syötävä. Eihän sille mitään vätkyjä kipulääkkeitä voitu antaa, kun oli kännissä. Oli vaan kärsittävä. :( Mahtoi olla kipeä!

Uskotteko muuten vanhan kansan juttuihin ja uskomuksiin? Ensin naureskelin täällä, kun tanssiravintolan henkilökunta ja vahtimestarit tokaisi jonain iltoina, kun liikkeellä oli paljon tolkuttomassa tilassa/kännissä olevia, harvinaisen kenkkuja ja vaikeita asiakkaita, että "tänäänhän on muuten täysikuu". Ai että mites se sitten muka vaikuttaa asiaan? Nyt kun olen itse ollut monena täysikuuyönä töissä, jolloin tanssiravintola on auki, niin on se hitto vieköön vaan todettava, että täysikuulla ja idiooteilla asiakkailla on jokin yhteys. Ja nyt kun pari päivää sitten otin asian kaverini kanssa ensimmäistä kertaa puheeksi, sanoi hän samaa.


Hain muuten Hennesin pakettini tänään. Nyt ei ole kuvia tuotteista, kun kamerasta loppui aamulla akku juuri kun meinasin kuvata pihapuissamme leikkiviä oravia. En saanut niistä ainuttakaan kuvaa. :C Enkä sitten saanut aikaiseksi ladattua akkua uudelleen. Sanallisesti voin todeta seuraavaa:

- mohlokengät -> LOVE it! H&M:n sivuilla oleva kuva ei todellakaan kerro koko totuutta esim. siitä, kuinka sirolta kiilakorko näyttää takaapäin katsottuna tai kuinka naiselliset kengät oikeasti ovatkaan olematta lainkaan liian mohlot (mitä itse pelkäsin).

- huivi -> LOVE it! Juuri perfecto, sopivan leveä, ihanan värinen ja miellyttävää materiaalia.

- laukku -> LOVE it! Kuva ei anna tällekään oikeutta, menevä pikkukassi kesäksi. Voin jo niin nähdä itseni kanniskelemassa tätä laukkua olallani Espanjan auringon alla.

- Sonia Rykielin edellisen malliston tossut -> Juuri sopivat kotijuttuihin. Niissä olikin pehmeä nahkapohja kovan pohjan sijaan, joten pihalle niillä ei voi kesälläkään mennä, mutta sisällä voi tallustella senkin edestä.

- rintakorut tulevat erikseen muutaman viikon päästä, joten niistä ei raportoitavaa.

Edit. 7.3.2010 klo 5:30

Perun puheeni ja rankasti perunkin, tästä yöstä tuli katastrofaalinen. Sain työurani pahimmat henkilökohtaiset haukut kolmelta eri ihmiseltä (kahdesta eri jutusta) tapauksista, joihin en ole millään tavalla voinut vaikuttaa ja jotka ei oikeasti ole lainkaan minun vastuullani. Oon itkenyt silmät päästäni ja yrittänyt hymyillä ja olla kunnon asiakaspalvelija paskasta olosta huolimatta... Tää on nyt neljäs yövuoro putkeen, joten oon oikeasti aika väsynyt ja vaikkei noita juttuja pitäisi ottaa henkilökohtaisesti niin kyllä se kumman syvältä kouraisee kun haukutaan idiootiksi, vajaaälyiseksi, lässyttäjäksi, saatanan ämmäksi ja ties miksi muuksi... :'C Mä haluan nyt vain kotiin (tai siis siskon luokse, jonne tästä kurvaan), peiton alle ja unohtaa koko työpaikan. Onneksi tätä paikkaa ei tarvitse ajatellakaan ennen ens viikon lauantaita.

3 kommenttia:

 1. Kyllä sillä täyskuulla oikeasti on merkitystä, koska se näkyy muillakin aloilla :) Esimerkiks asiakaspalautteita tulee täyden kuun aikaan koko kuukauden eestä ja sit onkin taas hiljasta kunnes on seuraavan kerran täyskuu.

  Pitäs varmaan alkaa seuraamaan myös omaa käytöstä.. ;)

  VastaaPoista
 2. Siinäpä se onkin asiakaspalveluammatin nurja puoli. Asia jolle et voi mitään tai joka ei edes kuulu sulle, niin paskaa vaan niskaan ja lapio tolkulla. Jaksuja sulle, hymyillen läpi kyynelten.

  Olen itsekkin asiakaspalveluammateissa ollut. Ja kyllä, baarit on täynnä känniääliöitä täysikuulla.

  VastaaPoista
 3. Wau, kyllä se vaan on uskottava nyt! :O

  mari: Totta, tässä rupee jo miettimään, että millainen idiootti sitä mahtaa itse olla täydenkuun aikaan. :)

  Minttu: Sain nyt viikonlopun aikana todella huomata sen, miltä tuntuu tuntea toisten mokat omassa nahassaan. :( Ottaa totisesti luonnon päälle nöyristellä joitain ja madella heidän edessään, vaikkei itse ole tehnyt mitään väärää. Eiköhän tästä taas ylös nousta, pakkohan se on. Ja kiitos tsempeistä!

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)