26.3.2010

Perstai

Taas se viikko vain katosi jonnekin. Mulla tosin vasta alkaa tämä viikko, tänään alkaa taas kolmen yövuoron putki. Sitten ei töitä olekaan taas 1,5 viikkoon, joten ens viikko taitaa mennä taas ihan kuin sumussa.

Mulla oli tiistaina esimies-alainen -keskustelu ja kävi ilmi, että parin vuoden päästä kun meidän talon (siis työpaikan) laajennus ja remppa valmistuu, niin mulle vois olla töitä ihan kokoaikaisena... Siihen on toki vielä kaksi vuotta, mutta olisihan se hienoa saada vakipaikka tykkäämältään alalta ennen kuin täyttää 30. Mutta siihen on vielä aikaa, enkä hehkuta asiaa tätä postausta enempää, kun kaikkea voi sattua ja tapahtua tässä välissä. Kutkuttaa silti ajatus, että sitten voisi kenties jopa ostaa oman asunnon; joko Seinäjoelta, Ilmajoelta tai miksei täältä omalta kotipaikkakunnaltakin. Seinäjoelta voisi saada kivan rivarinpätkän, mutta sitten naapurikunnista samalla rahalla pienen omakotitalonkin. Seinäjoella on ne tietyt asuinalueet, joissa voisin kuvitella asuvani, ja ne on niitä vanhempia alueita, joilta sitten taas harvemmin tulee hinta-laatusuhteeltaan hyviä kämppiä myyntiin. Täällä olisi sitten taas äitini lähellä ja Etelä-Suomeen puoli tuntia lyhyempi ajomatka. Omakotitalo olisi niin hieno juttu, koirienkin kannalta! Toki asunnon ostossa tulee vastaan se fakta, että minä ostan sitä asuntoa yksin, joten tarkkaan täytyy silloin miettiä vaihtoehdot ja erilaiset kulut. Huoh, saanhan vielä hetken haaveilla? :)

Eilen olin tosiaan Seinäjoella Duuni -nimisessä baarissa katsomassa Jaakko Saariluoman ja Marko Kämäräisen tähdittämää stand up nightia. Yksin menin, kun en ketään saanut mukaani ja olihan muuten outo tunne olla baarissa yksin... Historiallinen talvi; joitakin kuukausia sitten olin ekaa kertaa selvinpäin baarissa niin, etten ollut koko aikaa vaivautunut tai nyreissäni. Nautin silloin täysin siemauksin koko illasta ja tanssin niin, etten ole vähään aikaan samalla tavalla bootya sheikannut. :D Ja nyt olin ekaa kertaa elämässäni yksin baarissa ja naureskelin hyville jutuille. 15.4. olisi samassa paikassa Pekka Jalavan sooloilta ja 27.5. on pakko (siis ihan pakko) mennä katsomaan Sami Hedbergiä ja Niko Kivelää. Kivelä on suomalaisista stand up koomikoista ehdoton lempparini eikä Hedberg ole paljoa jäljessä.

Eilen oli mukana/päällä kolme uutta juttua, jotka esittelen nyt.


H&M:n musta clutch on eBaysta. Bongasin tämän ekan kerran yhden jenkkinaisen YouTube -videosta ja tykästyin tuohon koristeelliseen vetoketjuun. On sopivan kokoinen: mahtuu hyvin täysikokoinen lompakko, kamera koteloineen, kännykkä ja huulikiilto ja olisi ollut varaa laittaa vielä puoli omaisuutta laukkuun sisälle.
Tässä siis vielä kaunis vetoketjun vedin.


Hahaa, tämä tuli eilen postissa! Uudenlainen lompakko on ollut hakusessa jo hetken ja koska edellinen oli hiukan erikoisempi (Sanrion Hello Kitty) ja kiinnitti ihmisten huomion, en halunnut tyytyä yhtään vähempään. Päinvastoin, tämä se vasta kerääkin katseita!
Takapuoli.
Ja sisäpuolelta. Saranamallinen, klipsukiinnityksellä. I'm in love! Se huono puoli tässä tosin on, että yritin saada Rapsun kuvaa mahtumaan tuohon ikkunalliseen ajokorttilokeroon, niin se ei mahtunut... Edellisessä lompakossa oli kaksi "ikkunaa", joten toiseen sai ajokortin ja toiseen Rapsun kuvan. Mutta Rapsun kuva on tällä hetkellä setelipuolella, täytyy sieltä aina ihailla mamman murukultaa. :)

Sitten, Mintun toivomuksesta, esittelen sen ostamani kevättakin.
Tuosta saa väristä aika hyvän käsityksen. Takissa ei ole huppua, vaan tuollainen muhkea puhvimainen kaulus. Ihana, olo on kuin Prinsessa Ruususen Pahattarella (korkea kaulus, you know?). :D
Etupuolelta kuvaa. Napilliset, hyvät ja syvät taskut. Rintojen kohdalla on myös taskut, niihin ei ole kyllä aikeissa koskaan mitään laittaa. ;D
Takapuolella on tuollainen kiristysjuttu. Toimittaa myös koristeen virkaa. Näkyy samalla hiukan kaulusta takapuolelta.

Olkapäissä on niin etu -kuin takapuolella tuollaiset... ööh, miksikä noita nyt sanotaan... kiristysjutut... Hyvä, HooCee, ei susta ainakaan ompelijaa tule, kun et tiedä mitään termejäkään. :D Kaiken kaikkiaan tykkään takista aivan älyttömästi, ja oli se kyllä hintansa väärtti, vaikka vähän meinasi aluksi kirpaista.

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan värinen takki. Ihana tuo Hello Kitty. Onneks luen tätä salaa, eipähän nää tuo meitin Kitty-fani tätä =)

  VastaaPoista
 2. Katsotaan, mitä tapahtuu kun meen siskon luona käymään seuraavan kerran, siellä on kans sellainen 8-vuotias armoton Kitty -fani. :D

  Takista tykkään suurimmaksi osaksi juuri tuon värin vuoksi. Ei näy heti kaikki liatkaan, kun on vähän eläväinen pinta. :)

  VastaaPoista
 3. mari: Seinäjokiset yleensä on. ;)

  VastaaPoista

- Kommentit
* Positiiviset ja negatiiviset
* Kysymykset

- Blogin kehittämiseen vinkkejä
* Luettavuus, kieli, tagit, kuvat etc.

- Postausideat
* Mistä Sinä toivoisit minun kirjoittavan?


Kiitos! :)